tiniakos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Τελικά ισχύει και για νέους αριθμούς γιατί στο καταστημα τις wind μου είπαν όχι;
tiestointhemix Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Τελικά ισχύει και για νέους αριθμούς γιατί στο καταστημα τις wind μου είπαν όχι; Ισχύει εγώ με καινούριο το έκανα
magdalhnh Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Βλήματα είναι οι υπάλληλοι. Έστειλα φίλη μου, να βαλει απο κατάστημα 10 ευρώ για να ενεργοποιήσει την προσφορά και όταν εκείνη τους ρώτησε λεπτομέρειες, της είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά , ότι λάθος κατάλαβε αυτά που της είπα και ότι η προσφορά είναι το 1gb που δίνουν κάθε φορά που βάζει κάρτα άνω των 10 ευρω. Αφου με πήρε τηλ και ήταν σίγουρη ότι της τα είπα λάθος, μέχρι που την έπεισα να στείλει το sms , όπου και ενεργοποιήθηκε η προσφορά με τα 8 ευρω. 1
eko13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Να εχετε υποψη σας οτι οι αξιολογοι υπαλληλοι στα καταστηματα ειναι ελαχιστοι, η μεγαλη πλειοψηφια ειναι ασχετοι εως ανικανοι... Ο μεσος χρηστης φορουμς ξερει περισσοτερα απο αυτους... Μην τους εμπιστευεστε, προτιμηστε να βγαλετε ακρη μονοι σας απο το ιντερνετ... Παντως εγω στο καταστημα που πηγα για φορητοτητα και ηταν τζιμανια (αλλαγη 4g σιμ στο ενα νουμερο, φοροτητα σε Q στο αλλο, 2 λεπτα υποθεση και για τα δυο!) μου ειπαν οτι η προσφορα θα επαιρνε παραταση ενω μπορει να συνεχιζοταν και μετα την παραταση,
caution Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Παιδιά και εγώ που γενικά δεν κράζω ποτέ υπαλλήλους (με πιάνει το ταξικό μου) θα συμφωνήσω: τα παιδιά στα καταστήματα δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα. Χριστό όμως! Και επίσης οι προσφορές που έρχονται με sms απλά δεν κοινοποιούνται στο δίκτυο των καταστημάτων οπότε game, set, match - δεν βγαίνει άκρη. Μην κάθεστε να τους ρωτάτε στα καταστήματα, ότι βρείτε μόνοι σας στα forum. Επίσης η εξυπηρέτηση δεν επιστρέφει κλήσεις (όπως υπόσχεται) και όσο δεν είσαι πελάτης (όσο είσαι στην μεταφορά) δεν σημειώνει καν αιτήματα οπότε ο καθένας στο cc απαντάει ανάλογα με την έμπνευση. Εγώ παρέλαβα, δεν πλήρωσα τίποτα για την φορητότητα και υποτίθεται ότι σε λίγες ώρες η παλιά μου κάρτα θα χάσει το σήμα της και θα βάλω την καινούργια. Οπότε και θα σας πω και για την προσφορά, μιας και μεταξύ μας ότι καταλάβουμε... πω πω μακάρι να μην την χρειαστούμε για τίποτα σοβαρό την εξυπηρέτηση πελατών, γιατί είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
11demian111 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Παιδιά πώς συμφέρει να πάρουμε κάρτα, από κατάστημα ή online?
giorginho Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Κι εγω που δεν ειδοποιηθηκα απο την Q την 1η φορα, ελαβα σημερα το sms περι της προσφορας 'εως 14/4' (δεν το εχω ενεργοποιησει ακομα).
11demian111 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 το ιδιο ειναιΜα δεν δίνει εξτρα Mb αν την πάρεις από το νετ? Για νέα σιμ λεω
terry308 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μα δεν δίνει εξτρα Mb αν την πάρεις από το νετ? Για νέα σιμ λεω500mb σου δίνει όταν κάνεις εγγραφή στο MyQ
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 εντωμεταξύ παίζει να έχει μπουκώσει το δίκτυο της q/wind με την προσφορά...
a16 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Σε μενα συμβαινει το εξης οπως παρατηρω στην εφαρμογη. Εχω 1500mb μεχρι 22/4 και 700mb μεχρι 2/5 και περιεργως καταναλωνει αυτα που ληγουν στις 2/5 .
caution Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Και το update: μετά από καθυστερήσεις, ατελέσφορες συζητήσεις στο customer care, πήγαινε έλα, "δεν πληρώνεις τίποτα" στο κατάστημα και πολλά F5 στο thread, σήμερα περίμενα να ενεργοποιηθώ και δεν γινόταν τίποτα. Παίρνω (εγώ εννοείται) στο κατάστημα και μου λένε "Ααα ναι, ένα 10ευρω που θέλουμε γιατί από την πρώτη του μήνα...", "Μα στις 2 του μήνα μου είπατε ότι δεν πληρώνω και η αίτηση είναι από τον προηγούμενο μήνα!"Πήγα από εκεί. Τους έβαλα να ακυρώσουν την αίτηση, να σκίσουν φωτοτυπίες ταυτότητας, πήρα τα ονόματα των υπαλλήλων πουν μου έλεγαν με διαφορά μίας ημέρας εκ διαμέτρου διαφορετικά πράγματα. Τους έβαλα να μου αγοράσουν την αχρησιμοποίητη κάρτα υπολοίπου που είχα βιαστεί να αγοράσω χθες και να μου δώσουν τα χρήματα και highlight του αγώνα: δύο πιτσιρίκια που περίμεναν στην ουρά για την ίδια προσφορά, μπήκαν στην κουβέντα και έφυγαν από το κατάστημα χωρίς να κάνουν αίτηση γιατί "Καλά αυτοί είναι μπακάληδες...".Τώρα θα μου πεις νομίζεις έκανες ζημιά στην εταιρία; Όχι. Αλλά είμαι ok με την πάρτη μου και δεν νιώθω μαλάκας και ενδοτικός. Ευχαριστώ τον TS για την πληροφόρηση και τα παιδιά για τα updates αλλά προσωπικά δεν μου λειτούργησε η προσφορά: τα έφαγα σε βενζίνες και τηλέφωνα.Καλή συνέχεια οι υπόλοιποι, life's too short for this shit Επεξ/σία 3 Απριλίου 2015 από caution 4
oikpro Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Επειδή φαντάζομαι αρκετοί το σκέφτονται, υπάρχει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα εφόσον γνωρίζει, διότι Στα καταστήματα δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα, αν εγώ Αύριο η μέχρι τις 14 του μήνα πχ πάω και πάρω νέο νούμερο q και ακολουθήσω τα βήματα που αναφέρθηκαν θα καταφέρω να ενεργοποιήσω την προσφορά η είναι random;
caution Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δεν μπορώ να σου απαντήσω υπεύθυνα αλλά μπορώ να σου πω υπεύθυνα ότι ξέρω σίγουρα δύο τρόπους να ΜΗΝ μάθεις τι θα γίνει: -ερώτηση στο κατάστημα-ερώτηση στο 1260 Μόνο αν το δοκιμάσει κάποιος εδώ θα μάθεις - αλλιώς, αν θέλεις εκ των προτέρων, σου προτείνω οστεομαντεία: καλύτερα ποσοστά θα έχεις, να πετύχεις το τι τελικά θα γίνει... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις