Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα με την ενεργοποίηση του ίντερνετ. Το μονο περίεργο πλέον είναι πως μου βγάζει μια ένδειξη ® που νομίζω σημαίνει roaming. Το έχει και κανείς άλλος αυτό?

Φυσιολογικο ειναι. Η Q δουλευει με roaming καθως χρησιμοποιει το δικτυο της wind.

----------

Αλλαξε ο μηνας και βλεπω οτι προστεθηκε στο λογαριασμο μου αλλο 1GB, συνολικα δυο δηλαδη, αλλα η ημερομηνια ληξης παρεμεινε σταθερη. Καθε πρωτη του μηνα να το δινουν; :huh:

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ως δια μαγείας από σήμερα θα εξαφανιστεί το πρόβλημα στις φορητότητες και νέες ενεργοποιήσεις !!!!!!

Προφήτης !

Δημοσ.

Σαν να έγιναν οι φορητότητες αλλά πλέον δεν ξέρω αν ισχύει η προσφορά. Τώρα να πάω να παραλάβω ή όχι;  :-( 

Ενεργοποίησε κανείς σήμερα;

Δημοσ.

ισχυει ακομα η προσφορα την ενεργοποιησα σημερα. Και δεν ειναι ψεμα :-D

φαντάσου οτι τους κάλεσα ξανά και μου είπαν οτι ηταν μεχρι 31-3 και οτι δεν πήρε παράταση.

το cc γνωρίζει λιγοτερα απο τα forum.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και σημερα μου ηρθε μηνυμα απο κοσμοτε οτι ακυρωθηκε η φορητοτητα μου κ με ευχαριστουν που εμεινα στο δικτυο τους...Φοβερο μπραβο στην q...Η κοσμοτε ειχε δωσει το οκ για την φορητοτητα απο 27/3 για να προλαβω καποιους που μπορει να πουν οτι το ακυρωσε η κοσμοτε...

Και επανερχομαι ...Μιλησα με το καταστημα κ μου ειπαν οτι την ακυρωσαν επειδη οταν μιλησαμε τους ειπα να με ενημερωσουν οτι αν δεν ισχυσει η προσφορα να διακοψω την φορητοτητα.Προσοχη ειπα να με ενημερωσουν και θα δω τι θα κανω.Ενδιαμεσα μιλησα με την υποστηριξη και μου ειπαν οτι θα κανουν αιτημα για να παρω τελικα την προσφορα,αλλα το καταστημα δεν το ειδε πουθενα και αυθαιρετα εκοψε την αιτηση,χωρις φυσικα να με ενημερωσει .Και τωρα ερχεται το καλυτερο,ξανα εκανε την αιτηση κ με περνει τηλ μετα απο λιγο να μου πει οτι πλεον εχει χρεωση η ενεργοποιηση για ολους απο 1/4 με κοστος 10 ευρω...Φταιω εγω να ειμαι καχυποπτος οτι ολο αυτο εγινε επιτηδες ωστε να παρουν το 10 ευρω απο ολο το κοσμο που κανει αιτηση?τα συμπερασματα δικα σας...Εγω ειπα να γινει η φορητοτητα εκ νεου κ οτι θα βγαλω ακρη για τα υπολοιπα.Ευτυχως εχω κρατησει το ονομα της κοπελας στην υποστηριξη για να συνεννοηθω ...

Επεξ/σία από nyne
Δημοσ.

Η προσφορά μάλλον πήρε παράταση. Μόλις μου ήρθε μήνυμα για πασχαλινή Giga προσφορά και να ενεργοποιήσω μέχρι 14 Απριλίου, οπότε όσοι κάνετε φορητοτητα και δεν προλάβετε και όσοι δεν προλάβετε τη φορητοτητα για δοκιμάστε.

• Like 1
Δημοσ.

ηρθε και σε μενα το μηνυμα αυτο.εχω μια κοσμοκαρτα και λεω να την μεταφερω και αυτην στην q να την εχω για ιντερνετ μονο

Δημοσ.

Η προσφορά μάλλον πήρε παράταση. Μόλις μου ήρθε μήνυμα για πασχαλινή Giga προσφορά και να ενεργοποιήσω μέχρι 14 Απριλίου, οπότε όσοι κάνετε φορητοτητα και δεν προλάβετε και όσοι δεν προλάβετε τη φορητοτητα για δοκιμάστε.

Γιατί μάλλον; Τι ακριβώς λέει το μήνυμα; Τον ίδιο κωδικό στέλνεις για ενεργοποίηση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...