runner69 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τελικά τα κατάφερα με την ενεργοποίηση του ίντερνετ. Το μονο περίεργο πλέον είναι πως μου βγάζει μια ένδειξη ® που νομίζω σημαίνει roaming. Το έχει και κανείς άλλος αυτό? Φυσιολογικο ειναι. Η Q δουλευει με roaming καθως χρησιμοποιει το δικτυο της wind. ---------- Αλλαξε ο μηνας και βλεπω οτι προστεθηκε στο λογαριασμο μου αλλο 1GB, συνολικα δυο δηλαδη, αλλα η ημερομηνια ληξης παρεμεινε σταθερη. Καθε πρωτη του μηνα να το δινουν;
ssof Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ως δια μαγείας από σήμερα θα εξαφανιστεί το πρόβλημα στις φορητότητες και νέες ενεργοποιήσεις !!!!!! Προφήτης !
eko13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 ισχυει ακομα η προσφορα την ενεργοποιησα σημερα. Και δεν ειναι ψεμα 2
nyne Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Εγω ακομα να μεταφερθω...τι σκατα τόσες πολλές ενεργοποιήσεις σκασανε;
eko13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Στειλε κανα μηνημα στο FB αυτο ...επιταχυνει τα πραγματα 1
nyne Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 εχω στειλει εμαιλ κτλ ,θα δοκιμασω και το facebook,ευχαριστω...
caution Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Σαν να έγιναν οι φορητότητες αλλά πλέον δεν ξέρω αν ισχύει η προσφορά. Τώρα να πάω να παραλάβω ή όχι; Ενεργοποίησε κανείς σήμερα;
drdedus Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ισχυει ακομα η προσφορα την ενεργοποιησα σημερα. Και δεν ειναι ψεμα φαντάσου οτι τους κάλεσα ξανά και μου είπαν οτι ηταν μεχρι 31-3 και οτι δεν πήρε παράταση.το cc γνωρίζει λιγοτερα απο τα forum.
nyne Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) και σημερα μου ηρθε μηνυμα απο κοσμοτε οτι ακυρωθηκε η φορητοτητα μου κ με ευχαριστουν που εμεινα στο δικτυο τους...Φοβερο μπραβο στην q...Η κοσμοτε ειχε δωσει το οκ για την φορητοτητα απο 27/3 για να προλαβω καποιους που μπορει να πουν οτι το ακυρωσε η κοσμοτε... Και επανερχομαι ...Μιλησα με το καταστημα κ μου ειπαν οτι την ακυρωσαν επειδη οταν μιλησαμε τους ειπα να με ενημερωσουν οτι αν δεν ισχυσει η προσφορα να διακοψω την φορητοτητα.Προσοχη ειπα να με ενημερωσουν και θα δω τι θα κανω.Ενδιαμεσα μιλησα με την υποστηριξη και μου ειπαν οτι θα κανουν αιτημα για να παρω τελικα την προσφορα,αλλα το καταστημα δεν το ειδε πουθενα και αυθαιρετα εκοψε την αιτηση,χωρις φυσικα να με ενημερωσει .Και τωρα ερχεται το καλυτερο,ξανα εκανε την αιτηση κ με περνει τηλ μετα απο λιγο να μου πει οτι πλεον εχει χρεωση η ενεργοποιηση για ολους απο 1/4 με κοστος 10 ευρω...Φταιω εγω να ειμαι καχυποπτος οτι ολο αυτο εγινε επιτηδες ωστε να παρουν το 10 ευρω απο ολο το κοσμο που κανει αιτηση?τα συμπερασματα δικα σας...Εγω ειπα να γινει η φορητοτητα εκ νεου κ οτι θα βγαλω ακρη για τα υπολοιπα.Ευτυχως εχω κρατησει το ονομα της κοπελας στην υποστηριξη για να συνεννοηθω ... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από nyne
zmaskos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Η προσφορά μάλλον πήρε παράταση. Μόλις μου ήρθε μήνυμα για πασχαλινή Giga προσφορά και να ενεργοποιήσω μέχρι 14 Απριλίου, οπότε όσοι κάνετε φορητοτητα και δεν προλάβετε και όσοι δεν προλάβετε τη φορητοτητα για δοκιμάστε. 1
astrea966 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ηρθε και σε μενα το μηνυμα αυτο.εχω μια κοσμοκαρτα και λεω να την μεταφερω και αυτην στην q να την εχω για ιντερνετ μονο
caution Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Η προσφορά μάλλον πήρε παράταση. Μόλις μου ήρθε μήνυμα για πασχαλινή Giga προσφορά και να ενεργοποιήσω μέχρι 14 Απριλίου, οπότε όσοι κάνετε φορητοτητα και δεν προλάβετε και όσοι δεν προλάβετε τη φορητοτητα για δοκιμάστε. Γιατί μάλλον; Τι ακριβώς λέει το μήνυμα; Τον ίδιο κωδικό στέλνεις για ενεργοποίηση;
magdalhnh Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Πήρε παράταση μέχρι τις 14/4 με τον ίδιο κωδικό. Ήρθε και σε μένα το μήνυμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις