Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα αν συνεχίζουν να τον παίζουν με την φορητότητα κατά την διάρκεια της ημέρας, πάω για ακύρωση.

Κρίμα; Αν αυτή είναι η πρώτη εμπειρία με την wind, δεν είμαι και σίγουρος...

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ήρθε sms για προσφορα που λήγει σήμερα 

500 λεπτα + 50 sms προς όλους με 4.40eu με διαρκεια 30 μέρες.

Στέλνετε τον αριθμό 12 στο 12410

μου εβγαλε πως δεν ειναι διαθεσιμη.

Μηπως ειναι κανενας αριθμος λάθος;;

Δημοσ.

Κατι τετοια συνηθως ειναι σε αυτους που εχουν παρει το sms, δεν ισχυει σε ολους.

Δημοσ.

Δοκίμασε να ξαναστείλεις, γιατί και για την προσφορά του 1 gb χρειάστηκε να στείλουμε 5 sms μέχρι να το πάρει. Μέχρι τότε μας ερχόταν απάντηση με υπηρεσία μη διαθέσιμη.

Αργότερα το απόγευμα θα το κάνουμε και σε Q που δεν του ήρθε το sms και θα ενημερώσω.

edit: το sms που πηρα και έλεγε ότι παρατάθηκε μεχρι 31/3 η προσφορά του 1gb έγραφε " μονο για σένα" , αλλά το ενεργοποίησαν και άλλοι. 

Το sms για τον χρόνο ομιλιας γράφει ένα " Αποκλειστική προσφορά "

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα πήγα στην wind να πάρω νέο αριθμό και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα το σύστημα και δεν μπορούν να μου δώσουν νέο αριθμό και οτι είναι μόνο για παλιούς συνδρομητές η προσφορά.

Δημοσ.

Μολις μιλησα με wind,υπαρχει λεει συστημικο προβλημα με τις ενεργοποιησεις και οταν μεταφερθει μπορω να ζητησω απο το τμημα μαρκετινγκ κτλ να ισχυσει κ για εμενα η προσφορα λογω του προβληματος που υπαρχει...

• Like 1
Δημοσ.

Μολις μιλησα με wind,υπαρχει λεει συστημικο προβλημα με τις ενεργοποιησεις και οταν μεταφερθει μπορω να ζητησω απο το τμημα μαρκετινγκ κτλ να ισχυσει κ για εμενα η προσφορα λογω του προβληματος που υπαρχει...

Σε ποιο τηλέφωνο μίλησες, να τους πάρω και εγώ;

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, Εχω ενεργοποιησει την προσφορα και εχω συνδεθει και στο MyQ apk αλλα.. ενω ολα καλα δειχνει οτι εχω MB κτλ δεν εχω δυνατοτητα να συνδεθω σε καποια ιστοσελιδα μεσω data connection.

Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?

Δημοσ.

Ως δια μαγείας από σήμερα θα εξαφανιστεί το πρόβλημα στις φορητότητες και νέες ενεργοποιήσεις !!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα οταν πηγα 30/3 στο τοπικο καταστημα το δικτυο τους το λεγομενο passport σερνοταν πολυ αγρια. Εφαγα περιπου 40 λεπτα εσκασα και το ταλιρο αλλα τελικα περασε η καταχωρηση για νεο συνδρομητη. Το βραδυ εσκασα και το 10ευρω μεσω paypal αφου εκανα λογαριασμο στη Q εστειλα το sms και στο συνολο πρεπει να μου δωσε γυρω στα 1600mb μεχρι τελη απριλιου

ΕDIT: Για την ακριβεια και υστερα απο ολη αυτη τη διαδικασια μου δωσε αυτα

mMpOQTo.png

Δημοσ.

Δοκίμασε να ξαναστείλεις, γιατί και για την προσφορά του 1 gb χρειάστηκε να στείλουμε 5 sms μέχρι να το πάρει. Μέχρι τότε μας ερχόταν απάντηση με υπηρεσία μη διαθέσιμη.

Αργότερα το απόγευμα θα το κάνουμε και σε Q που δεν του ήρθε το sms και θα ενημερώσω.

edit: το sms που πηρα και έλεγε ότι παρατάθηκε μεχρι 31/3 η προσφορά του 1gb έγραφε " μονο για σένα" , αλλά το ενεργοποίησαν και άλλοι. 

Το sms για τον χρόνο ομιλιας γράφει ένα " Αποκλειστική προσφορά "

δυστυχως τιποτα. Εστειλα 4-5 φορες και "δεν ειναι διαθεσιμη" εβγαζε... Κριμα και θα με βολευαν τα 500 λεπτα προς ολους

Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα με την ενεργοποίηση του ίντερνετ. Το μονο περίεργο πλέον είναι πως μου βγάζει μια ένδειξη ® που νομίζω σημαίνει roaming. Το έχει και κανείς άλλος αυτό?

post-270338-0-63002400-1427894306_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...