Προς το περιεχόμενο

Motorola Moto X 2nd GEN vs LG G3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, 

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο συσκευές... δεν έχω ακούσει κανένα κατά για το Motorola, πέραν κάποιες γκρίνιες για τη μπαταρία. Ωστόσο όσον αφορά το LG G3, έχω ακούσει για μικρό lagging και ότι ανεβάζεις θερμοκρασία, έπειτα από αρκετό gaming. Το καλό επίσης για το Moto, είναι ότι δεν έχει άχρηστα συν από την εταιρία και όσα έχει είναι χρήσιμα.

Ποια είναι η γνώμη σας; 

Υ.Γ Είμαι μεταξύ αυτών των δύο συσκευών και δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο. 

Δημοσ.

Προσωπικά θα πήγαινα σε Moto X. Overall μια πολύ καλή συσκευή,ωραία εμφανισιακά(υποκειμενικό πάντα) και όπως είπε και ο adsl σχεδόν pure Android που μετράει αρκετά. Από την άλλη και το G3 δεν είναι άσχημη συσκευή αλλά προσωπικά πάντα δεν μου άρεσε ποτέ

• Like 2
Δημοσ.

Update: Λίγες ... ώρες με το νέο μου απόκτημα στα χέρια μου και οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Επέλεξα το White Bamboo. Η ναυαρχίδα της Motorola, σου δίνει την αίσθηση ότι κρατάς ένα ποιοτικότατο phablet και όχι μια πλαστική και απρόσωπη συσκευή. Το νιώθεις στο χέρι σου, δεν είναι καθόλου μεγάλο, αλλά ούτε μικρό, δηλαδή ότι πρέπει. Θα έλεγα ότι είναι πολύ επιβλητικό στο μάτι.

Το μπαμπού είναι πραγματικό φυσικά και "ντύνει" τη συσκευή με μια διακριτική ποιότητα. Πολύ καλό ηχείο, αλλά και μικρόφωνο όπως μου λένε οι συνομιλητές. Η απόκριση χρόνου στις "εντολές" είναι παραπάνω από άψογη. Η συσκευή είναι ταχύτατη, χωρίς άχρηστα εξτρά. Η κάμερα είναι αρκετά καλή, αν και δεν έχω βγάλει πολλές φωτογραφίες. Η διάρκεια της μπαταρίας, ύστερα από δυναμική χρήση, λόγο του ότι είναι η πρώτη μου μέρα μαζί με τη συσκευή, μπορώ να πω ότι είναι αξιοπρεπέστατη. Πέντε ώρες όλα ανοιχτά, (wifi, apps, photos etc) και αρκετή χρήση (με μικρά διαλείμματα) έφαγε γύρω στο 40%. 

Εκείνο όμως που με ... έκανε να γουστάρω, είναι η ανάλυση της οθόνης... (AMOLED capacitive touchscreen) δε ξέρω παιδιά, αλλά τα χρώματα και η ποιότητα / ανάλυση της οθόνης είναι ένα μικρό βήμα πιο κάτω από του S5, τόσο μικρό που δε φαίνεται καν. Τη γουστάρω πολύ λέμε. Αυτά προς το παρών. Τα ηχεία είναι άψογα, βγάζουν πεντακάθαρο ήχο και ακούς σίγουρα τον ήχο κλήσης σου, δίχως μπουκώματα και ιστορίες (το Nexus 5, μου έκανε κάτι κόλπα στα ηχεία).

Μπορώ να πω ότι έχω να κάνω με μια άκρως ποιοτική συσκευή... πάντα είχα iPhone, έπειτα πήγα σε Nexus 5 ... αλλά το Moto X 2nd GEN είναι τρελός σκύλος.

Peace μάγκες!

• Like 3
  • 10 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...