chpetros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αγόρασα πρόσφατα από e-shop την ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS SABERTOOTH Z97 MARK 2 RETAILΕπειδή η μνήμη που έχω είναι η CORSAIR CMV8GX3M1A1600C11 8GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 και ενώ το manual της μητρικής λέει οτι την υποστηρίζει αλλά το σύστημα "χτυπάει" και δεν μπορεί να γίνει εκκίνηση μπορείτε εσείς να μου προτείνετε κάποια μνήμη 8GB που να είναι συμβατή με την εν λόγω μητρική?Σας ευχαριστώ και περιμένω την πρότασή σας.
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Κανονικά δεν πρέπει να να εχει πρόβλημα η σωστή ram ειναι , την δοκίμασες σε αλλο σύστημα να βαβαιωθείς οτι λειτουργεί ? , επισης δοκίμασε την σε ολα τα slots και δοκίμασε και αλλες ram αν μπορείς βρείς για να δούμε μηπως εχει κανενα θέμα η motherboard
chpetros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Την συγκεκριμένη ram την δουλεύω σε άλλο σύστημα και είναι μια χαρά. Την δοκίμασα σε όλα τα slots και έχει το ίδιο πρόβλημα. Πήγα σε ένα μαγαζί της γειτονιάς μου στον Βόλο και ο τεχνίτης έβαλε μια άλλη ram που είχε με 1gb και δούλευε σωστά. Αρα η Mobo δεν έχει πρόβλημα. Εβαλα και άλλη μια corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C9 και πάλι κι αυτή χτυπάει παρόλο που και αυτήν την λέει το manual capability. Τόσο γκαντέμης είμαι? Πάντως μου λένε τεχνίτες πως η παρτίδα DDR3 είναι πολύ ιδότροπη.
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ιδιότροπη δεν θα το έλεγα οτι ειναι τώρα αν μιλάγαμε για παλιά motherboard ddr2 κτλπ να σου έλεγα ναι , το μονο που μπορώ να σκεφτώ ειναι να έχεις πέσει σε ασυμβατότητα αλλα και παλι ειναι πολύ περίεργο
chpetros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 δεν ξέρω ρε γαμώτο. Εστειλα μήνυμα στην ASUS και στο E-shop να μου πούνε αυτοί τι θα κάνω. Εγραψα κι εδώ αλλά μάλλον τζίφος απ ότι βλέπω. Πρέπει να το πάρω απόφαση πως το μηχάνημα δεν πρέπει να μου δουλέψει. Φίλε μου μόνο με τον Μητσοτάκη μπορώ να συγκριθώ στην γκαντεμιά αλλά μου φαίνεται τον περνάω. Το θέμα μου ξεκίνησε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/561015-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C/ Αφού δεν βρήκα άκρη άλλαξα τροφοδοτικό, κουτί, κάρτα γραφικών, Motherboard αλλά το μηχάνημα δεν θέλει να δουλέψει. Γι αυτό σου λέω πως πρέπει να το πάρω απόφαση πως το μηχάνημα δεν πρέπει να μου δουλέψει. Είναι η μοίρα μου. Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα