biohazard7720 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Είναι φοιτητής πληροφορικής, και πλέον αρχίζω να χρειάζομαι να έχω προσβαση σε μηχανήματα με linux για ορισμένα μου μαθήματα. Επειδή όμως δεν με συγκινεί η ιδέα να αφήσω τα windows μόνιμα, είπα να εγκαταστήσω την διανομή Fedora 21 (αυτή μας προτείναν απο την σχολή...) σε VM. Την εγκατέστησα, την ρύθμισα και όλα καλα. Με ένα μόνο προβλημα. Δεν μου εμφανίζει τις επιλογές για την αλλαγή ανάλυσης οθόνης. Ενώ εχω μια 22άρα LG με 1680*1050 αλλα το vm τρέχει σε 800*600 χωρίς να μου δίνει αλλες επιλογές για να την αλλάξω. Δεδομένου ότι δεν ξέρω καλά linux (μονο 2 μήνες προ-εμπειρία σε εντολες κονσόλας) όποιος μπορεί να βοηθήσει ευπροσδεκτος. Ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ποιο software χρησιμοποιεις για την δημιουργια της VM? Virtualbox? VMWare Workstation? Κατι αλλο?
jim_p Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αρα πρεπει να βαλεις τα virtualbox additions. Ετσι http://www.binarytides.com/vbox-guest-additions-fedora-20/ 1
biohazard7720 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 OK ευχαριστώ πολύ παιδία! Αυτο περι guest additions δεν το ηξερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα