Προς το περιεχόμενο

Logitech UE Boom! Review

erasmia394

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πολύ καλο ηχειο , αν και το JBL charge 2 εχει πολύ καλύτερη ποιοτιτα στον ηχο αν και λιγο πιο αδυναμο.

Το Bose είναι σαν τα ακουστικα Beats ολο φρουφρου και αρωματα και από ποιοτιτα λιγα πραγματα.

150-175 ευρο είναι λιγα για φορητο ηχειο με τετοια μπαταρια και τετοια δουλεια , ποσο μαλον στο JBL charge 2.

Οσο εχει να κανει με τα FOCAL δεν κoλανε πουθενα (bluetooth) είναι άλλη κατηγορια , και πανάκριβα. αν και τα αξιζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Το έχω δοκιμάσει, εντυπωσιακός ήχος αλλά δεν μπορώ να πω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με τα μπάσα του. Μιλάμε για 199 euro...

To JBL Charge 2 είχε καλυτέρα μπάσα. Επίσης έχω εντοπίσει ένα καινούργιο http://www.fugoo.com/fugoo-style-silver/. Το έχει δοκιμάσει κανένας;

Εμενα ενα πραγμα με χαλαει μονο και αυτο ειναι η εμφανιση. Σαν τα ρολα που βαφεις τους τοιχους που δειχνει η τηλεμαρκετιν ειναι ρε γμτ :P

Καλησπέρα, 

Aν κάποιος ενδιαφέρεται για αγορά του UE BOOM, έχω ένα καινούριο στο κουτί του. 

Απίστευτο ηχείο, αδιάβροχο, ότι πρέπει για καλοκαίρι... Για τιμή και info PM me! Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...