erasmia394 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αρχές Ιανουαρίου του 2015 επισκεφθήκαμε το Λας Βέγκας της Αμερικής για να λάβουμε μέρος σε μία από της μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογικών gadget στον κόσμο.Ανάμεσα σε πολλά μαραφέτια που είχαμε τη χαρά να δούμε και να επεξεργαστούμε, ξεχώρισαν τα φανταχτερά και αρκετά δυνατά ηχεία της Logitech. Τον Αύγουστο του 2008 η εταιρεία Logitech απέκτησε την Ultimate Ears. Η UE (για συντομία) παράγει συσκευές για επαγγελματίες μουσικούς, τεχνικούς καθώς και μουσικόφιλους. Συνεχίζοντας το έργο της και πηγαίνοντας σε άλλο επίπεδο τον ήχο στην καθημερινή μας ζωή, προσφέρει σε όλους εμάς την Πέμπτη Καλλιτεχνική Έκδοση (Fifth Artist-Edition) UE BOOM 360. Κάνοντας λοιπόν πολύ δυνατά (Boom-Boom!) την παρουσία τους στο χώρο, βλέπουμε τις πρωτοποριακές συσκευές ήχου σε τρία μεγέθη-είδη: Megaboom, Boom και Miniboom και σε έξι μοντέρνους διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Site: Logitech UE Boom! Review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 175€ με τίποτα δεν τα δίνω. Εσείς το λέτε "τσουχτερή τιμή" στο review, εγώ το λέω κοροιδία να δώσω τόσα, για μια πιθαμή gadget και 2'' μεγάφωνα. Συγνώμη αλλά, με τίποτα !!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 και εγώ μαζί σου, αυτό ακριβώς θα έλεγα αν δεν το είχα ακούσει. Το μαραφετάκι αυτό βγάζει απίστευτο ήχο και όχι μόνο για το μέγεθος του. Δυστυχώς μερικά καλά πράγματα πρέπει να τα πληρώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Στη δική σου κλίμακα ποιότητας δεν ξέρω που βρίσκεται ο "απίστευτος ήχος¨ Στη δική μου ο "απίστευτος ήχος" βρίσκεται κάπου στα Quad ESL 57, όταν τα άκουσα πρώτη φορά το 1995. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Οι απαιτήσεις μου είναι normal ειδικά σε ένα bluetooth ηχείο, το οποίο μπορείς να το πάρεις μαζί σου παντού, δεν πιάνει χώρο και η μπαταρία του κρατάει αρκετές ώρες για ένα παρτάκι στην παραλία. Το συγκεκριμένο πιστεύω για αυτούς που θα το επιλέξουν (μουσική εκτός σπιτιού) βγάζει τον ήχο που πρέπει. Τώρα για λάτρεις της κλασσικής μουσικής που θέλουν να ακούν καθαρά ακόμη και το τρίτο δεξιά βιολί στο βάθος εντάξει απαιτούνται άλλα ηχεία με τον αντίστοιχο οδηγό και την ανάλογη τιμή κτίσης. Γιατί παίζει ρόλο και το άκουσμα για να εκτιμήσεις ένα ηχείο ή ενισχυτή. Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που δε διαθέτουμε επαγγελματικά μηχανήματα για την αξιολόγηση ηχητικού εξοπλισμού και δεν μπορούμε να παραθέσουμε μετρήσεις, θα πρέπει να εμπιστευτείτε την άποψη μας. Ειδάλλως μπορείτε όταν τα φέρουν Ελλάδα να πάτε σε ένα μαγαζί και να τα ακούσετε, για να σχηματίσετε άποψη. Αλλά χωρίς να το έχεις ακούσει και βασιζόμενος και μόνο στην τιμή που κοστίζει πιστεύω ότι δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για την ποιότητα τους. Από την άλλη ο reviewer που πέρασε ένα μήνα με αυτά μπορεί να σχηματίσει άποψη την οποία και μεταφέρει. Όποιος τώρα διαφωνεί feel free to do it, απλά θα προτιμούσα και κάποιο άλλο επιχείρημα πέραν της τιμής. Π.χ. αυτό που παίζει στην ίδια κατηγορία (φορητό, bluetooth κτλ.) κοστίζει λιγότερο και αποδίδει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos22 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εγω θα σε ρωτήσω κάτι αλλο, με 175€ παίρνεις κατι ποιο ποιοτικό πιστεύεις; Εγώ έχω ακούσει το BeoSound 8 και αν είχα τα 1000€ που κοστίζει θα τα έδινα. Αν δεν το είχα ακούσει θα έλεγα σίγουρα "με τίποτα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Το ηχειάκι αυτό βγάζει όντως απίστευτο ήχο, για τα δεδομένα της κατηγορίας του, το έχω δοκιμάσει απο φίλο. Aπο την ίδια σειρά επίσης πολύ αξιόλογο και φθηνότερο (75€) είναι το UE Mini Boombox, το οποίο και έχω αγοράσει. Δεν καταλαβαινω επίσης τι νόημα έχει να παραθέτει κάποιος ηλεκτροστατικά ηχεία για σύγκριση με αυτές τις συσκευές; Οποιος δεν μπορεί να καταλάβει τι προσφέρει ενα φορητό bt σύστημα, αναρωτιέμαι γιατί μπαίνει στον κόπο να σχολιάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buffos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εγώ χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μου τα Focal XS wireless Book. Πιο ακριβά βέβαια από τα 175 αλλά είναι εξαιρετικά (μαζί με ένα από τα μικρά και σχετικά φτηνά dac που κυκλοφορούν, πχ ifi ανεβάζουν το desktop computer sound πολλά επίπεδα). Αν ακούτε μουσική αξίζουν πολλά τέτοια gadget για τα αυτάκια σας... υ.γ επειδή οι κρίσεις πρέπει να έχουν μέτρο αναφοράς, το σύστημα που ακούω μουσική είναι αρκετά highend για σύγκριση και για τα χρήματα που ζητάει το focal η αναβάθμιση από τα συνηθισμένα desktop ηχεία είναι ΧΑΟΤΙΚΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Να φανταστείται ο buffos για τα δικά του ηχεία λέει ότι είναι "εξαιρετικά" και όλοι οι άλλοι επιμένουν ότι αν δώσεις 175€ για τα Boom Boom θα ακούσεις "απίστευτο ήχο" .Δεν μ' ενδιαφέρει αν είναι wireless ή όχι και αν τα χρησιμοποιούμε για υπαίθρια παρτάκια ή στη τουαλέτα. Μιλάω για τον ήχο που βγάζουν. Δεν γίνετε ένα ηχείο 20cm με μεγάφωνα 2" , να ακούγετε "απίστευτα" και να το γράφει αυτό ένας reviewer. Μπορεί να ακούγονται καλά ή ικανοποιητικά. Το σωστό θα ήταν ότ,ι για τη κατηγορία που ανήκουν, ο ήχος τους είναι "απίστευτος". Εδώ υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης. Όχι όμως, έτσι γενικά και αυθαίρετα ότι έχει "απίστευτο ήχο", λες και το συγκρίνουμε με όλα τα ηχεία που υπάρχουν. Είναι παραπλανιτικό για οποιοδήποτε υποψήφιο αγοραστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peronoforos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εγω θα προτιμούσα το bose soundlink mini λόγω μπασου.... Το μεγαλο αδερφακι του το megaboom βγαζει πολυ καλύτερο μπασο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εγώ χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μου τα Focal XS wireless Book. Πιο ακριβά βέβαια από τα 175 αλλά είναι εξαιρετικά (μαζί με ένα από τα μικρά και σχετικά φτηνά dac που κυκλοφορούν, πχ ifi ανεβάζουν το desktop computer sound πολλά επίπεδα). Αν ακούτε μουσική αξίζουν πολλά τέτοια gadget για τα αυτάκια σας... υ.γ επειδή οι κρίσεις πρέπει να έχουν μέτρο αναφοράς, το σύστημα που ακούω μουσική είναι αρκετά highend για σύγκριση και για τα χρήματα που ζητάει το focal η αναβάθμιση από τα συνηθισμένα desktop ηχεία είναι ΧΑΟΤΙΚΗ Mόνο το όνομα που είδα (Focal) ...ανατρίχιασα. Είχα Focal στο αυτοκίνητο. Αυτός ήταν "απίστευτος ήχος" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos22 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Που να ακούσεις και κανένα morel να το οδηγεί κανας audison.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos22 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Επίσης το οτι είναι 2" τα μεγάφωνα δεν λέει και πολλά για την απόδοση, ούτε η τιμή είναι ανάλογη της ίντσας του μεγαφωνου. Και το BeoSound 8 τρέχει με 5" μεγάφωνα και γ...... και δέρνει. (και κοστίζει και 1000€) Η ένσταση σου στο πρώτο ποστ είναι οτι "με τίποτα δεν δίνεις 175€". Οκ ίσως δεν δίνεις ούτε 800€ για ένα ζεύγος Morel 3/4" ούτε 1000€ για το BeoSound 8 αλλά αυτο δεν σημαίνει οτι δεν τα αξίζουν η δεν αποδίδουν, ποσό μάλλον που εκφέρεις γνώμη χωρίς καν να τα ακούσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsynos80 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Το εχει παρει ο dad, και οταν το ακουσα μπορω να πω πως εντυπωσιαστηκα απο τον ηχο, την ενταση και την ποιοτητα κατασκευης. Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα αλλα μια που το review ειναι γι αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsynos80 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Το εχει παρει ο dad, και οταν το ακουσα μπορω να πω πως εντυπωσιαστηκα απο τον ηχο, την ενταση και την ποιοτητα κατασκευης. Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα αλλα μια που το review ειναι γι αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα