evoracing Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα.. είναι σημεία στο αμάξι που έχουν λακκούβες ή έχει ξεφλουδίσει η μπογιά. Πριν από αυτό όμως, η οροφή όλη έχει θαμπώσει από τον καιρό, αυτό με κάποιο Metall Polish θα φτιάξει ή μπα? Τώρα όπως είπα, είναι σημεία στο αμάξι που έχει κάποιες λακκούβες αρχικά. Θέλει κλασικά στοκάρισμα, τρίψιμο και βάψιμο. Η βαφή θα γίνει κανονικά με πιστόλι αέρος. Σίγουρα όμως δεν θα χρειαστώ μόνο το χρώμα. Τι άλλο θα χρειαστώ? μετά είναι σημεία που η μπογιά έχει σκάσει όπως η μάσκα πίσω που από το σπρώξε σπρώξε τους κάδους οι γονείς μ η μπογιά έσκασε. Εκεί πέρα από τρίψιμο θα χρειαστεί κάτι άλλο?
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Για τις λακούβες που δεν έχει φύγει το χρώμα δεν υπάρχουν κάτι επισκευές χωρίς βάψιμο; Έχω δει κάτι διαφημίσεις
evoracing Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Τι εννοείς? με το θερμικό σοκ που λένε? είναι μια στο φτερό που άμα το επαναφέρω θα φαίνεται στο μέταλλο η παραγραφοποίηση και μετά είναι στον ουρανό 2-3 από κάτι μπάζα που είχαν πέσει από οικοδομή, οπότε καταλαβαίνεις πως και στην μέση της λακκούβας έχει χτύπημα.
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Τι εννοείς? με το θερμικό σοκ που λένε? είναι μια στο φτερό που άμα το επαναφέρω θα φαίνεται στο μέταλλο η παραγραφοποίηση και μετά είναι στον ουρανό 2-3 από κάτι μπάζα που είχαν πέσει από οικοδομή, οπότε καταλαβαίνεις πως και στην μέση της λακκούβας έχει χτύπημα. κάτι τέτοιο http://www.paintbull.gr/?page_id=27 υπάρχουν κι άλλα αντίστοιχα αλλά δεν ξέρω αν κάνουν για την περίπτωση. Ίσως κάποιος τα έχει δοκιμάσει
dacourt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Τα καταστήματα paintbull επειδή έχω δει δουλειές τους.. σε διάφορα οχήματα, ναι μεν τα φτιάχνουν αλλά θαμπώνουν το χρώμα του οχήματος και αυτό δεν το διαπιστώνεις μόλις τελειώσει η δουλειά, αλλά αργότερα μόλις το αμάξι κινηθεί, λερωθεί και πλυθεί ξανά. Η θαμπάδα θα είναι αισθητή.. είναι μια λύση ανάγκης για μικρό προβλήματα, αλλά όχι για μεγάλες ιστορίες. 1
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Τα καταστήματα paintbull επειδή έχω δει δουλειές τους.. σε διάφορα οχήματα, ναι μεν τα φτιάχνουν αλλά θαμπώνουν το χρώμα του οχήματος και αυτό δεν το διαπιστώνεις μόλις τελειώσει η δουλειά, αλλά αργότερα μόλις το αμάξι κινηθεί, λερωθεί και πλυθεί ξανά. Η θαμπάδα θα είναι αισθητή.. είναι μια λύση ανάγκης για μικρό προβλήματα, αλλά όχι για μεγάλες ιστορίες. Να διευκρινίσω ότι το λινκ το έβαλα ενδεικτικά γιατί ήταν το πρώτο που μου έβγαλε το google, δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο κατάστημα ούτε και για κάποιο άλλο παρόμοιο!
evoracing Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δεν παίζει και πάλι να το πάω σε ειδικό. Από την στιγμή που έχω τα εργαλεία και την γνώση γιατί να μην το κάνω μόνος μου. Γνώση έχω για τον τρόπο βαψίματος, τώρα απλά θέλω να μου πείτε τι βάζω ως βάση κτλπ...
Chris_saxo vts Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Για το θάμπωμα με μια γυαλιστική αλοιφή κ έναν αλοιφαδόρο θα κάνεις δουλειά. Για το βάψιμο, ντουκοχαρτάρισμα, αστάρωμα, βάψιμο κ στο τέλος βερνίκι θέλει.
evoracing Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Αστάρι μετάλλου να φανταστώ έτσι? κάτι είδα για την βάση για κάτι χρώματα πως και καλά αν θες να το κάνεις άσπρο θα βάλεις ποιο ανοιχτή βάση και όσες περισσότερες στρώσεις βάλεις τόσο ποιο ανθεκτικό θα βγει το χρώμα. Τι ακριβός εννοεί? τι χρώμα θα είναι το αστάρι?
Chris_saxo vts Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Χμ δεν κατάλαβα. Το αστάρι νομίζω είναι κάπως "γκρι" στο χρώμα. Μήπως εννοεί πόσα χέρια να θα το περάσει.
evoracing Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Χμ δεν κατάλαβα. Το αστάρι νομίζω είναι κάπως "γκρι" στο χρώμα. Μήπως εννοεί πόσα χέρια να θα το περάσει. Ε τότε λογικά ναι! το βερνίκι πόσες στρώσεις θέλει? Αλοιφαδόρο δεν έχω, έχω κάνει σε άλλες επιφάνειες όμως για αλοιφή γυαλίσματος με τριβείο απλά έβαλα πανί μπροστά και έκανε μια χαρά δουλειά!
Chris_saxo vts Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ε τότε λογικά ναι! το βερνίκι πόσες στρώσεις θέλει? Αλοιφαδόρο δεν έχω, έχω κάνει σε άλλες επιφάνειες όμως για αλοιφή γυαλίσματος με τριβείο απλά έβαλα πανί μπροστά και έκανε μια χαρά δουλειά! Ε κάντο 2-3 χέρια. Το ένα χέρι να είναι από μακρυά (περίπου 60 πόντους, ίσα ίσα ένα αχνό πέρασμα), το αφήνεις να τραβήξει λίγο, μετά το άλλο χέρι από πιο κοντά (περίπου 40 πόντους), το αφήνεις να τραβήξει λίγο κ στο τέλος άλλο ένα χέρι. Με το τριβείο να μην κάνεις ζημιά στο βερνίκι να προσέξεις. Καλύτερα να έχεις κάτι που να μπορείς να ελέγξεις τις στροφ΄ες.
evoracing Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παλμικό τριβείο είναι όχι με τροχό. Δεν είναι και τόσο δυνατό για να φάει το βερνίκι. Unique power είναι! σαν αυτό είναι
Chris_saxo vts Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 χμμ δεν ξέρω αν θα κάνεις σωστή δουλειά με κάτι τέτοιο. Κ με δραπανοκατσάβιδο μπορείς να το κάνεις αν βάλεις στην μύτη τα σωστά εξαρτήματα αλλά πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Αν έχεις τπτ παλιό δοκίμασε το πρώτα εκεί.
zio10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Evo θα έχει καλό αποτέλεσμα ή θα φαίνονται "μπαλώματα";
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα