Ocelote Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 H τριλογία του StarCraft II οδεύει προς το τέλος της καθώς η Blizzard ετοιμάζεται σιγά-σιγά να λανσάρει το τρίτο και τελευταίο μέρος της.Όπως συμβαίνει όμως πριν από κάθε τίτλο της εταιρείας, έτσι και της κυκλοφορίας του StarCraft II: Legacy of the Void, θα προηγηθεί εκτενές beta testing προκειμένου να διασφαλιστεί πως τα όποια προβλήματα και ατέλειες κατά το λανσάρισμά του θα είναι όσο το δυνατόν λιγότερα. Η Blizzard λοιπόν, ανακοίνωσε πως η κλειστή beta του παιχνιδιού θα ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή θα έχουν μόνο οι έχοντες σχετική πρόσκληση. Η κυριότερη αλλαγή που θα δουν οι παίκτες συγκριτικά πάντα με τα δύο προηγούμενα “επεισόδια” του StarCraft II, θα αφορά τη διαχείριση των πόρων καθώς πλέον η όλη οικονομία μπορεί να υποστηρίξει ακόμα κι εκείνους τους παίκτες που προτιμούν να ακολουθούν επιθετική επεκτατική πολιτική από το ξεκίνημα κιόλας ενός παιχνιδιού. Την εμφάνισή του κάνει κι ένα νέο co-op mode για 2 παίκτες ονόματι Archon ενώ αρκετές είναι και οι καινούριες μονάδες που θα προστεθούν και στις τρεις φυλές (Terran, Protoss, Zerg) του παιχνιδιού. Άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει το StarCraft II: Legacy of the Void για PC.
paparovic Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δεν το παίζω, δεν το παίζω, δεν το παίζω. Που κάνω sign up? 1
tsonta Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δεν το παίζω, δεν το παίζω, δεν το παίζω. Που κάνω sign up? https://eu.battle.net/account/management/beta-profile.html 1
keysmith Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 μονο εγώ προτιμώ αυτά τα παιχνιδάκια στο παλιό καλό 2d mode? 3
Calexako Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Επειδή δεν το έχω παίξει το Starcraft 2 μέχρι να ολοκληρωθεί η τριλογία. Αξίζει από πλευράς σεναρίου;
Retromaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Τόσο που αργούν να βγουν, έχω ξεχάσει τι γίνεται. Και τα γραφικά στο τελευταίο μέρος θα έχουν μείνει πολύ πίσω. Παρά ταύτα πάλι θα το αγοράσω.
GrandGamer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Επειδή δεν το έχω παίξει το Starcraft 2 μέχρι να ολοκληρωθεί η τριλογία. Αξίζει από πλευράς σεναρίου; Ω ναι! είναι αρκετά καλό. Μπορώ να πω η Blizzard έκανε καλή δουλειά. 1
e-tic Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Επειδή δεν το έχω παίξει το Starcraft 2 μέχρι να ολοκληρωθεί η τριλογία. Αξίζει από πλευράς σεναρίου; Είναι η κλασική blizzard-o-ιστορία όπου ο καλός διαφθείρεται και γίνεται κακός και μετά βρίσκεται κάποιος άλλος καλός για να τον σώσει και να τον επαναφέρει στον ίσιο δρόμο αλλά τελικά ενώ τον σώζει καταλήγει να διαφθαρεί ο ίδιος και πρέπει να κρυφτεί γιατί τον κύνηγάνε οι αδιάφθοροι για να τον σώσουν αλλά μόλις τον σώσουν διαφθείρονται και αυτοί και τελικά σώζονται απο κάποιον διεφθαρμένο που στην πορεία έχει σωθεί απο κάποιον αδιάφθορο που είχε διαφθαρεί παλαιότερα αλλά τον επανέφερε στον ίσιο δρόμο ο πρώτος διεφθαρμένος της ιστορίας. (Όλα αυτά με μία ανάσα) Με λίγα λόγια: Κ@υλ@!, ανυπόμονώ να βγεί για το ταπεινό πισάκι! 11
Sapounos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Είναι η κλασική blizzard-o-ιστορία όπου ο καλός διαφθείρεται και γίνεται κακός και μετά βρίσκεται κάποιος άλλος καλός για να τον σώσει και να τον επαναφέρει στον ίσιο δρόμο αλλά τελικά ενώ τον σώζει καταλήγει να διαφθαρεί ο ίδιος και πρέπει να κρυφτεί γιατί τον κύνηγάνε οι αδιάφθοροι για να τον σώσουν αλλά μόλις τον σώσουν διαφθείρονται και αυτοί και τελικά σώζονται απο κάποιον διεφθαρμένο που στην πορεία έχει σωθεί απο κάποιον αδιάφθορο που είχε διαφθαρεί παλαιότερα αλλά τον επανέφερε στον ίσιο δρόμο ο πρώτος διεφθαρμένος της ιστορίας. (Όλα αυτά με μία ανάσα) Με λίγα λόγια: Κ@υλ@!, ανυπόμονώ να βγεί για το ταπεινό πισάκι! Κέντισες! 1
BlackScorpionX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μας τρέχουν τα σάλια αλλά θα κάνουμε υπομονή! Το σενάριο στο WoL δε μου άρεσε. Πιο hollywood δεν έχει αλλά από την άλλη οι terrans είναι τέτοια φάση οπότε δικαιολογείται κάπως αλλά και πάλι δεν τρελάθηκα... Το HotS είναι κάπως καλύτερο σεναριακά και κλείνει μια παλιά ιστορία χωρίς στο τέλος να γίνεται ελληνική ταινία οπότε ΟΚ Για το LotV ελπίζω σε εξαιρετικό σενάριο αλλά από την άλλη δε θέλω να έχω μεγάλες προσδοκίες για να μην απογοητευτώ. Κατά τα άλλα multiplayer να δούμε, να γουστάρουμε! Beta δε θα δοκιμάσω γιατί θέλω να έχω τη χαρά της ανακάλυψης. Αυτό με τα early beta, closed, data mining κοκ είναι μεγάλη παπαριά και μας καταστρέφει τα παιχνίδια, κατά τη γνώμη μου. Εντάξει τα multiplayer πες χρειάζονται balance αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μένουν κρυφά για να τα ανακαλύψουν οι παίκτες και όχι να ξέρουν το προϊόν 1 χρόνο πριν βγει (βλέπε WoW που κλάνει NPC στο μεθεπόμενο expansion και το μαθαίνουμε όλοι από το mmo-champion χθες) Μετά ρωτάνε γιατί βαριόμαστε... ε αδερφέ μου, άμα βγάζεις το περιεχόμενο για τεστ μήνες πριν και οι 8/10 ξέρουν τα πάντα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ μειώνεις το χρόνο που θα ασχοληθούν με το παιχνίδι, γιατί τα ξέρουν ήδη όλα και δεν έχουν να ανακαλύψουν τίποτα καινούριο...
orck Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Λοιπον για να καταλαβω κατι. Αγορασα το πρωτο μερος, απογοητευτικα, δεν καταλαβα που βοηθαει η 3D απεικονηση, πιο καλο ηταν το παλιο. Γιατι να αγορασω τα επομενα δυο; Online παιζω και με το πρωτο που εχω. Για να παιξω το campaign μονο;
celtic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Kαλως η κακως το πρωτο Starcraft ειναι το καλυτερο real time strategy ολων των εποχων... Τιποτα δεν προκειται να το ξεπερασει. Το 2 ηταν καπως hollywood, αλλα κυμαινοταν σε υψηλα επιπεδα... Οψομεθα για το Legacy of the void, αν και ακομα το πρωτο παιζω....
e-tic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Kαλως η κακως το πρωτο Starcraft ειναι το καλυτερο real time strategy ολων των εποχων... Τιποτα δεν προκειται να το ξεπερασει. Το 2 ηταν καπως hollywood, αλλα κυμαινοταν σε υψηλα επιπεδα... Οψομεθα για το Legacy of the void, αν και ακομα το πρωτο παιζω.... Υπάρχουν κάποιοι που έχουν την ίδια άποψη με εσένα (και εμένα) και για αυτό έφτιαξαν custom campaign με την αυθεντική ιστορία του Starcraft και του Broodwars. Είναι πολύ καλή δουλειά και αξίζει να το δείς.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 starcraft παιχνιδάρα τι να λέμε τώρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα