Barbara1980 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Έχω την έκδοση 5.5.2 σε android 4.4.2 και έχω την εξής απορία. Όταν είχα ios, αν κρατούσα πατημένο το home και το έκλεινα το viber, αν είχα ανοιχτά τα data ή το wifi το viber εμφανιζόταν κλειστό, δηλαδή έλεγε "τελευταία δραστηριότητα πριν 2 ώρες" π.χ. Στο Android, δεν γίνεται. Ο μόνος τρόπος για να μην φαίνεται, είναι από τις ρυθμίσεις και να αλλάξω τις επιλογές που έχει στο ιδιωτικό απόρρητο. Όμως, δεν με ενδιαφέρει αυτό. Υπάρχει άλλος τρόπος, έστω με κάποιο add-on (πλην shinobi); Είμαι root αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.
neverme Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αν είσαι root κατέβασε το App Quarantine. Μπορείς να δημιουργήσεις widget με αυτό, το οποίο θα παγώνει το viber (η οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή) μέχρι να την ξεπαγωσεις. Εννοείται ότι όσο είναι παγωμένη η εφαρμογή δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 κατσε, το ιδιο δεν κανει κ το greenify; δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις, αλλα μπορεις να την ξανανοιξεις αν την χρειαστεις, ετσι δεν ειναι;
neverme Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Πιθανώς ναι... Απλά το greenify θα στην κάνει greenify την εφαρμογή ΚΑΘΕ φορά... Οπότε ουσιαστικά δε θα λαμβάνεις ποτέ ειδοποιήσεις εκτός αν ανοίγεις την εφαρμογή.... Με το App Quarantine, θες να μη φαίνεσαι για ένα δίωρο ας πούμε, πατάς το widget. Όταν τελειώσει το δίωρο το ξαναπατας και συνεχίζεις να παίρνεις ειδοποιήσεις κανονικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα