Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν λίγο η κάρτα μου (sapphire 7850) μου εμφάνισε το εξής θέμα.
https://www.dropbox.com/s/1azbilwoc74k1cq/WP_20150321_13_55_29_Pro.mp4?dl=0

Επειδή ποτέ δεν ξαναείχα θέμα με artifacts, θα ήθελα να ρωτήσω, είναι όντως artifacts ή μήπως φταίει απλώς ο driver? Στη συνέχεια του βίντεο, τερματίζεται ο οδηγός της κάρτας(είναι λίγο θολό το βίντεο αλλά φαίνεται κάτω δεξιά)

Θα δοκιμάσω και κανένα benchmark σε λίγο, αν και πριν κανα μήνα που έτρεξα το unique valley και το 3dmark δεν μου  εμφάνισε κανένα πρόβλημα. 
Οι θερμοκρασίες μου γενικά φτάνουν μέχρι 65 βαθμούς.
Τροφοδοτικό έχω το g650m

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

αν φταιει ο driver κατεβασε το ddu και κανε ολικη απεγκατασταση απο safe mode (σε παει το προγραμμα βημα βημα αλλιως τσεκαρε utube) και κατεβασε ξανα τους τελευταιους κ εγκατετσησε τους.

αν συνεχισει τοτε.....βλεπουμε... αλλα γενικα θα ειναι αρνητικο για την ζωη της καρτουλας.

Δημοσ.

έχει εγγύηση η κάρτα μέχρι τον αύγουστο, οπότε προχωράμε βήμα βήμα.
Θα δοκιμάσω πάλι τους drivers, θα δοκιμάσω να τη ζορίσω με benchmark και μετά βλέπουμε ανάλογα με τα αποτελέσματα.  

Δημοσ.

αφου εισαι με εγγυηση εισαι ΟΚ.

σωστα πρωτα drivers και βλεπουμε.

παντως 65 βαθμοι ειναι ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

πριν αλλάξω driver είπα να ξαναδοκιμάσω να την ζορίσω, όσα benchmarks και να έτρεξα όμως δε μου εμφάνισε κανένα θέμα.

*edit, και καθώς έγραφα ότι λειτουργεί κανονικα, πήγα παραπάνω στο site και συνάντησα αυτό:
https://www.dropbox.com/s/9jkkzf7l09kkii0/WP_20150321_16_13_46_Pro.mp4?dl=0

Δημοσ.

από το πλαίσιο είναι.
απλά δε μου το εμφανίζει συχνά, οπότε δε ξέρω αν την πάω αν θα βρουν τίποτα ή αν θα μου τη γυρίσουν πίσω.
Δηλαδή στα benchmark δεν εμφανίζει κανένα απολύτως θέμα. Τρέχει απροβλημάτιστα. 
Θα δω πως θα συμπεριφερθεί μια-δυο μέρες και μετά θα πράξω αναλόγως.

Δημοσ.

πριν αλλάξω driver είπα να ξαναδοκιμάσω να την ζορίσω, όσα benchmarks και να έτρεξα όμως δε μου εμφάνισε κανένα θέμα.

*edit, και καθώς έγραφα ότι λειτουργεί κανονικα, πήγα παραπάνω στο site και συνάντησα αυτό:

https://www.dropbox.com/s/9jkkzf7l09kkii0/WP_20150321_16_13_46_Pro.mp4?dl=0

το συγκεκριμένο είναι γενικότερο θέμα με τον FF,το έχω και γω ανα τακτά χρονικά διαστήματα στο λάπτοπ με την HD3000.

Δεν ξέρω απο που προέρχεται κλπ και ούτε στο νετ έχω βρεί παρόμοια θέματα.

Δημοσ.

μέχρι σήμερα δε μου ξαναεμφάνισε θέματα πέρα από αυτά στον FF. Δοκίμασα να παιξω και black flag και όλα τρέχουν ομαλά χωρίς απρόοπτα. Δε ξέρω τι συμβαίνει, ίσως ήταν τυχαίο αυτό που έγινε.

Δημοσ.

Θέλει reballing,1000% και το πλαισιο καλά θα κάνει να στην δεχτεί την κάρτα και να την τσεκάρουν μέχρι τελευταία στιγμή,

Πήγαινε όσο έχεις εγγύηση δεν πρόκειται να φτιάξει και τον θεό τον ίδιο να βάλεις για driver,μην παιδεύεσαι άδικα,

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το θέμα μου είναι πως δεν εμφανίζει συχνά ή έστω περιοδικά artifacts. Εμφανίζονται μόνο στον FF πλεον με τυχαίους ρυθμούς και δεν έχω καταφέρει να βρω ένα μοτίβο, συνεπώς δε ξέρω υπό ποιες συνθήκες μπορώ να την κάνω να εμφανίσει αν έχει θέμα ή όχι.

Στα παιχνίδια πάει άψογα,στα benchmark επίσης και από την άλλη μπορεί να ειμαι στο insomnia και να μου κάνει κόλπα.

Επειδή προς το παρών την χρειάζομαι, θα την πάω αν είναι πριν φυγω για Πάσχα.

Θέλω να πιστεύω πως αν έχει θέμα θα σεβαστούν τις υποχρεώσεις τους. Αλλά δε θα επεκταθώ εδώ, αν προκύψει κάτι τότε να το συζητήσουμε,εκ των προτέρων δε θέλω να προδικαζω οποιοδήποτε κατάστημα.

Δημοσ.

κατεγραψε εαν ειναι εφικτο κ κανα βιντεακι με τα  ''κολπακια'' της ωστε να εχεις κ χειροπιαστες αποδειξεις περαν του λογου σου γιατι εκει λογικα θα ψαξουν να βρουν κ καμια δικαιολογια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το θέμα μου είναι πως δεν εμφανίζει συχνά ή έστω περιοδικά artifacts. Εμφανίζονται μόνο στον FF πλεον με τυχαίους ρυθμούς και δεν έχω καταφέρει να βρω ένα μοτίβο, συνεπώς δε ξέρω υπό ποιες συνθήκες μπορώ να την κάνω να εμφανίσει αν έχει θέμα ή όχι.

Στα παιχνίδια πάει άψογα,στα benchmark επίσης και από την άλλη μπορεί να ειμαι στο insomnia και να μου κάνει κόλπα.

Επειδή προς το παρών την χρειάζομαι, θα την πάω αν είναι πριν φυγω για Πάσχα.

Θέλω να πιστεύω πως αν έχει θέμα θα σεβαστούν τις υποχρεώσεις τους. Αλλά δε θα επεκταθώ εδώ, αν προκύψει κάτι τότε να το συζητήσουμε,εκ των προτέρων δε θέλω να προδικαζω οποιοδήποτε κατάστημα.

Αγαπητε φιλε ειμαι και εγω χρηστης της asus 280Χ και ειχα και εγω το ιδιο προβλημα..Μετα απο απειρες ωρες πειραματισμου και ψαξιμου σε forum για να λυσω το προβλημα μιας και δεν ειχα εγγυηση βρηκα αυτη την λυση.Οσο παραξενο και αν ακουγετε σε πολλα παιχνιδια που μου εκανε artifact καθως και μου πετουσε γραμμες διαπιστωσα αυτο.Αν τρεχω μονο το παιχνιδι χωρις να εχω ανοιχτο καποιον browser δεν μου κανει προβληματα.Δεν ειμαι ειδικος να σου εξηγησω το γιατι αλλα εμενα αυτο δουλεψε.Δοκιμασε το και εχω απορια να μας πεις αμα εκανε δουλεια και σε εσενα αυτο.....

Φιλικα Μανωλης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...