Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! προσφατα πηρα το εν λογω routerακι απο την προσφορα του eshop. Το πηρα για να συνδέσω των ενισχυτη και την τηλεοραση μου με το wifi του σπιτιου μου. Θα ήθελα να με βοηθησετε γιατι προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω!

Διαβασα μέσα απο το φορουμ οτι πρέπει να το κάνω bridge αν δεν κανω λαθος... δεν μπορω να βρω αυτη τη λειτουργεια μέσα απο το interface του ρουτερ.. το μονο που μαλλον εχει σχεση ειναι οτι κάπου λεει για clienτ list οπου βρισκει και το δικτυο του σπιτιου μου! αλλα απο εκει και περα τπτ αλλο σχετικο!

Παρακαλω την βοηθεια σας  : :-D  :-D

Δημοσ.

ξεκιναω λιγο αναποδα.γιατι δεν συνδεεις αυτα τα μηχανηματα απευθειας με το adsl router σου και πηρες wifi router?εκτος αν ηθελες repeater επειδη δεν φτανει το σημα.

αν το πηρες για Repeater επειδη παιζει με wds δεν ξερω αν θα καταφερεις να το κανεις να λειτουργησει οποτε δεν ηταν καλη επιλογη αυτο που πηρες.ειναι λιγο παραξενο το wds.δινεις την mac Του αλλου ρουτερ για να συνδεθει σαν repeater αλλα παιζουν αρκετοι περιορισμοι σε καποιες μαρκες.οπως να γινει το wds και απο τις 2 πλευρες ή να μην παιζει με wep ή ακομα και packet loss.

Δημοσ.

Καλησπέρα poulino! Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου! Αυτο που θελω να κάνω ειναι να κάνω το ρουτερακι σαν receiver του wifi σήματος του σπιτιου μου για να συνδέσω με lan τον ενισχυτή και την tv του σαλονιού για αυτο και δεν ξέρω αν ο προς bridge ειναι ο σωστός ..

Τι μ προτείνεις ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...