multikaraG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια, θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα θεμα που εχω. Αγορασα καινουρια οθονη, σημερα την παρελαβα και το προβλημα μου εχει να κανει με την αναλυση, του pc μαλλον και οχι της οθονης. Οταν εβαλα την οθονη εμφανιστηκε μηνυμα του κατασκευαστη της οθονης οτι λειτουργει καλυτερα στα 1920x1080. Η μεγιστη αναλυση που μου εμφανιζει στο pc ειναι 1600x1200. Να σας πω οτι πριν ειχα μια πολυ παλια οθονη που τη λειτουργουσα ακομα πιο κατω. Δε ξερω αν αυτο επηρρεαζει. Γενικα ειμαι σιγουρος οτι το pc θα υποστηριζε τετοια αναλυση. Η ερωτηση μου ειναι γιατι δεν την εχω και αν μπορω καπως να λυσω το προβλημα. Επισης να πω οτι η καρτα γραφικων μου ειναι amd radeon r9 270x και ειναι εγκατεστημενοι οι πιο προσφατοι drivers οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο το προβλημα για να χρειαζεται update. Βρηκα τους drivers της οθονης απ τη σελιδα της samsung , τους κατεβασα, εμφανιστηκε η αναλυση 1920x1080 αλλα μολις τη βαζω τρεμει ολη η εικονα. Επισης στην αναλυση της οθονης γραφει display device on : VGA. Γιατι vga? Δε μου το εμφανιζε πριν αυτο.
multikaraG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Με καλωδιο rgb. Δεν ειχε hdmi μεσα. Πως γινεται να τρεμει ολη η εικονα στην προτεινομενη αναλυση της?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 δεν σηκώνει το VGA Καλώδιο τέτοιες αναλύσεις σωστά. χρειάζεσαι ψηφιακή σύνδεση(hdmi,dvi,displayport)για να πάιξει σωστά η ανάλυση. Είναι απόλυτα λογικό να τρέμει η εικόνα/να έχεις είδωλα κλπ με το κλασσικό vga.
multikaraG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Και τοτε γιατι να εχει το συγκεκριμενο καλωδιο μεσα στο κουτι?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 γιατί είναι το απλούστερο που μπορούσαν να βάλουν. τι περίμενες 10 μετρά hdmi,DP με επίχρυσους ακροδέκτες κλπ; κανονικά μόνο καλώδιο ρεύματος είναι υποχρεωμένοι να βάλουν απ όσο γνωρίζω. ποια οθόνη πήρες;
multikaraG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 http://www.e-shop.gr/samsung-ls22d390qs-22-led-full-hd-p-PER.157520αυτη ειναι η οθονη. Λοιπον βρηκα hdmi απο φιλο, το εβαλα και η αναλυση ειναι στα 1920χ1080 κανονικα χωρις να τρεμει αλλα ειναι γυρω γυρω μαυρο περιθωριο. σαν να μην ειναι full screen. οκ το εφτιαξα απο το catalyst. Σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.
Mr.pakic Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 http://www.e-shop.gr/samsung-ls22d390qs-22-led-full-hd-p-PER.157520 αυτη ειναι η οθονη. Λοιπον βρηκα hdmi απο φιλο, το εβαλα και η αναλυση ειναι στα 1920χ1080 κανονικα χωρις να τρεμει αλλα ειναι γυρω γυρω μαυρο περιθωριο. σαν να μην ειναι full screen. οκ το εφτιαξα απο το catalyst. Σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου. πως καταφερες απο το catalyst να εξαφανισεις το μαυρο περιθωριο? σε ρωταω γιατι εχω και εγω αυτο το προβλημα...
Zergoulini Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μα η οθονη ειναι 1920χ1080. Πως μπορεις και την βαζεις x1200? πως καταφερες απο το catalyst να εξαφανισεις το μαυρο περιθωριο? σε ρωταω γιατι εχω και εγω αυτο το προβλημα... Απο το Overscan. Εχει μια μπαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα