topdim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Παιδιά μου το έφερε ο γνωστός το G700, το οποίο μου φάνηκε λίγο μικρό σε μήκος σε σύγκριση με το Mamba που είχα, αλλά κατά τα άλλα, αφού και τα θέματα του φτιάχτηκαν στο G702s, όπως λέει ο Fulgore, τόσο το καλύτερο. Οπότε μάλλον εκεί θα πάω, γιατί κουράστηκα να το ψάχνω άλλο. Πάντως είναι ΞΕΦΤΥΛΑ για εμένα προσωπικά να υπάρχουν τόσα προβλήματα σε όλες τις εταιρείες, ιδίως όταν δίνει πολλά λεφτά.Στο κάτω κάτω έλεος ποντική είναι πόσο δύσκολο είναι να γίνει αξιόπιστο?
ATiTool Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Φίλε δυστηχώς έτσι είναι, τίποτα δέν είναι καλό... Όλα μα όλα χαλάνε γρήγορα, αλλά το χειροτερότερο νομίζω πλέον είναι το να πάρεις κάτι και να μήν δουλεύει καλά, και όχι τόσο ότι θα χαλάσει γρήγορα, το ότι θα χαλάσει είναι stantaraki, το να μήν δουλεύει καλά όμως είναι μαλακία. Πες μου κάτι φίλε, για να σε αποτρέψω απο κακή αγορά. Παίζεις FPS παινχίδια όπως το CS:GO? Γιατί οι avago sensores που βάζει η Logitech στα ποντίκια της έχουνε όλοι negative/positive acceleration issue, σε αντίθεση με τον sensora που φέρει το mamba (Philips Twin Eye) όπου δέν έχει καθόλου. Το μόνο θέμα που έχει ο sensoras του mamba, είναι το Z Axis tracking, όπου όταν σηκώνεις το mouse, o κέρσορας πάει κάτω δεξιά. Εφόσον αυτό δέν σε ενοχλεί, είναι okay. Και στα καινούρια razer ποντίκια, το Z Axis tracking έχει ελαχιστοποιηθεί κατα το ήμιση σε σχέση με το mamba που είχες. Για μένα αυτό δέν είναι πρόβλημα, ούτε και ενοχλητικό. Το λοιπόν. Εαν παίζεις όπως είπα FPS παιχνίδια, κοίτα το mouse που θα πάρεις να μην πάσχει απο negative/positive acceleration. Θα σου κακοφανεί να πιάσεις ένα ποντίκι όπου πάσχει απο κάτι τέτοιο εφόσον το προηγούμενο σου ποντίκι δέν είχε τέτοιο θέμα. Επίσης, πραγματικά σου συνηστώ να μήν πάρεις κανένα ασύρματο, τα ποντίκια που κοιτάς δηλώνουν ότι είσαι παιχνιδιάρης. Τα ασύρματα ποντίκια δέν είναι καλά για παιχνίδια. "Ξεκόλλα" απο τα ασύρματα και πίστεψε με ότι δέν θα το μετανιώσεις εάν πάρεις ένα με καλώδιο, δέν έχουν τίποτα το ουσιαστικό να προσφέρουν, παρα μόνο βάρος και παραπάνο προβλήματα. Τέλος, το G700 μήν το πάρεις, καί απο negative/positive acceleration πάσχει, και είναι πολύ βαρύ, και πολύ άβολο (για μένα).
qsis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το g700 μόλις μπει καλώδιο γίνεται φουλ ενσύρματο και απενεργοποιείται η κεραία αν έχεις τέτοιες ανησυχίες.. Με το lgs χάθηκε η επιλογή για acceleration που υπήρχε στο setpoint, παρόλα αυτά νομίζω ότι αν ρυθμίσεις με βάση την εκάστοτε εφαρμογή (παιχνίδι δηλαδη) και όχι την onboard μνήμη έχεις επιλογή για το acceleration Αν σε χαλάει το βάρος βγάζεις τη μπαταρία βάζεις το καλώδιο για μόνο ενσύρματο και μειώνεται αισθητά Το ποντίκι πάντως αν εξαιρέσουμε το θέμα της αυτονομίας (και κάποιες προβληματικές εκδόσεις του LGS) είναι άριστο ειδικά για υβριδικό ενσύρματο/ασύρματο Και σαν ασύρματο αποκλειστικά παιζει μπαλίτσα σε πολύ υψηλά επίπεδα Το 700s το έκαναν σα τσίρκο εμφανισιακά όπως γενικά πολλά περιφεριακά της Logitech τώρα τελευταία, τα οποία είναι και πανασχημα και δεν ακολουθούν συγκεκριμένη ταυτότητα. Ούτε μεταξύ τους δε μπορείς να τα ταιριαξεις
topdim Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ATiTool κυρίως FPS παίζω, όταν βρω βέβαια χρόνο, όχι online κυρίως τα single campaign (MOH, COD, Bioshock κτλ), αλλά δεν βάζω το dpi του ποντικιού στον Θεό!!!Στο G700S κατέληξα, γιατί ήταν αρκετά καλό στο χέρι μου.Ελπίζω να μην έκανα λάθος. Βέβαια τώρα είδα ότι βγάζει ένα καινούργιο το Logitech MX Master, αλλά δεν νομίζω να κάνει για την περίπτωση μου, λογο ότι δεν είναι gaming, παρόλο που μου αρέσει που είναι πιο λιτό, με λίγα κουμπιά Back-forward.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα