Bamagiotis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αμα έδιναν το Mortal Kombat θα σου ζητούσαν δωρεά οργάνων με fatality μάλλον χαχαχ 2
DaemonLord92 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Εγώ χαίρομαι που αν και με αυτό τον τρόπο κάποιοι άνθρωποι θα σωθούν επειδή θα υπάρχει αυτή η παραπάνω φιάλη αίματος. Βέβαια μιας και δίνω αίμα χρόνια πιστεύω πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από το να ξέρεις ότι εσωσες μια ζωή. Μπορεί να μην τη σώσεις εκείνη τη στιγμή αλλά στο μέλλον κάποιος θα χρειαστεί το αίμα σου. Το συναίσθημα αυτο δεν μπορεί να συγκριθεί με τπτ. 1
Makis38 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Αν πήγαινες σε Nintendo κονσόλες θα είχες πιο πολλές επιλογές σε τέτοια παιχνίδια! Ωραίος, thank you 1
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 αν και ειμαι off topic το μεγαλυτερο κινητρο για να δωσεις αιμα ειναι οτι καθε φιαλη που δινεις τωρα την δικαιουσαι οταν την χρειαστεις και δεν παρακαλας κανεναν να σου δωσει.ειναι ξεχωριστο θεμα αυτο βεβαια. 5
Anorymous Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 αν και ειμαι off topic το μεγαλυτερο κινητρο για να δωσεις αιμα ειναι οτι καθε φιαλη που δινεις τωρα την δικαιουσαι οταν την χρειαστεις και δεν παρακαλας κανεναν να σου δωσει.ειναι ξεχωριστο θεμα αυτο βεβαια. οχι ακριβως .... ο κολλητος μου ειναι απο την ηγουμενιτσα εχει δωσει σχεδον 20 φιαλες οταν ηθελα για την μητερα μου αιμα που ημουν στην αθηνα φαγαμε πορτα γιατι λεει ειναι μικρη πολη και αν τυχει κατι θελουν να εχουν αιμα.
21century Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Αλτρουιστική κίνηση με ανάλογο αντίτιμο και ίσως είναι ευκαιρία να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη
Bspus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 οχι ακριβως .... ο κολλητος μου ειναι απο την ηγουμενιτσα εχει δωσει σχεδον 20 φιαλες οταν ηθελα για την μητερα μου αιμα που ημουν στην αθηνα φαγαμε πορτα γιατι λεει ειναι μικρη πολη και αν τυχει κατι θελουν να εχουν αιμα. Νομιζω οτι δικαιουσαι φιαλες για τον εαυτο σου οχι για οποιονδηποτε επιλεξεις εσυ. Λογικο ειναι. Το αρρωστο μυαλο μου προβλεπει περιπτωσεις που καποιος θα εδινε τακτικα αιμα και μετα θα εψαχνε να τα οικονομησει αιμα ζητωντας να το δωσουν οπου θελει αυτος. Δηλαδη σε οποιον τον πληρωνε πριν για να το κανει αυτο.
orck Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Τραγικο να μην υπαρχουν επαρκες ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ αιμοδοτες. Οχι τοσο για τους εν δυναμη εθελοντες αλλα για την κακη οργανωση του συστηματος υγειας. Δυσκολα θα παει καποιος μια τυχαια μερα σε ενα νοσοκομειο να βγαλει απο την σειρα τους τους νοσοκομους και να αντιμετωπισει μια αρνητικη κατασταση, το εχω κανει μια φορα, δεν ξαναπαω. Στα πλαισια ομως του δημου, μεγαλων εταιριων μπορουν να οργανωθουν τακτικες αιμοδοσιες.Στην Ελλαδα εχω αντιμετωπισει συμπεριφορα "Δινεις αιμα για την ημερα αδειας που θα παρεις μετα". Απαξιωση, οτι και να πεις σε αυτον τον "προισταμενο" ειναι λιγο.
Anorymous Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Νομιζω οτι δικαιουσαι φιαλες για τον εαυτο σου οχι για οποιονδηποτε επιλεξεις εσυ. Λογικο ειναι. Το αρρωστο μυαλο μου προβλεπει περιπτωσεις που καποιος θα εδινε τακτικα αιμα και μετα θα εψαχνε να τα οικονομησει αιμα ζητωντας να το δωσουν οπου θελει αυτος. Δηλαδη σε οποιον τον πληρωνε πριν για να το κανει αυτο. Oι φιαλες γραφονται σε αυτον η να τις δωσει σε συγγενης σε εξαιρετικες περιπτωσεις μπορει να δωσει και αλλου αλλα μαλλον ειναι μικρη πολυ και για αυτο δεν στειλαν αθηνα.
paparovic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Νομιζω οτι δικαιουσαι φιαλες για τον εαυτο σου οχι για οποιονδηποτε επιλεξεις εσυ. Λογικο ειναι. Το αρρωστο μυαλο μου προβλεπει περιπτωσεις που καποιος θα εδινε τακτικα αιμα και μετα θα εψαχνε να τα οικονομησει αιμα ζητωντας να το δωσουν οπου θελει αυτος. Δηλαδη σε οποιον τον πληρωνε πριν για να το κανει αυτο. Τι αίσχος να θες να πληρώσεις για να μην σου παιθάνει ο συγγενής/φίλος/εαυτός σου και να μην χρειάζεται να ζητιανεύεις και να γλύφεις τον κάθε κατέχοντα. Ντροπή και όνειδος.
Fotis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 <p>Κανένα παιχνίδι που να ΜΗΝ είναι "πίσω και σας φάγαμε", μπουνιές, γροθιές, κλωτσοπατινάδες, σπαθιά, ασπίδες, ξεκοιλιάσματα και λοιπές παπαριές, που πρέπει να πατάς 7 πλήκτρα ταυτόχρονα με τα 2 δάχτυλα για να μην χάσεις από το τέρας, υπάρχει; εκτός τα racing φυσικά... </p> nai κατι παιδικα της Nintendo! Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia 1
Pa0ki Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 http://www.healthview.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/5805/30000-%CF%86%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF%84%CE%AF%CE%B1
ca6mio Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Στην Ελλάδα εαν χρειάζεσαι αίμα σου δίνουν εαν υπάρχει και απλά πρέπει να το επιστρέψεις. Δεν σε αφήνουν να πεθάνεις. Μην κατηγορειτε τους πάντες και τα πάντα. Στο αμέρικα μπορεις να το πουλήσεις οπως μπορεις και να πεθάνεις έξω απο νοσοκομείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις