Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο χρηστης laptopmaniac εβαλε μια αγγελια για δυο λαπτοπ hp r127nv οτι ηταν και καλα απο το προγραμμα της ψηφιακης αλληλεγγυης και ηθελε να τα πουλησει.Ενδιαφερθηκα και συμφωνησαμε να γινει η συναλλαγη με εντολη αγορας απο την acs.Εδωσα τα χρηματα και τα στοιχεια που μου ειχε δωσει στο καταστημα acs και μετα απο δυο μερες ηρθαν δυο λαπτοπ αλλα εντελως διαφορετικα απο τη περιγραφη...το ενα ηταν χωρις μπαταρια μνημες κλπ και το αλλο ηταν μονο ο σκελετος του λαπτοπ.
Με το που τα ανοιξα πηγα κατεθειαν στην acs αλλα μου ειπαν οτι εχουν τα στοιχεια που εχω και εγω και δν μπορουν να με βοηθησουν παραπανω.Πηγα αμεσως μετα στην αστυνομια για να αναφερω το γεγονος και να μου πουν πως να κινηθω και σε μια γρηγορη αναζητη βρηκαν αλλους 2500 με το ιδιο ονομα και την διευθυνση να ειναι ανυπαρκτη.
Θα ηθελε να μου πει καποιο μελος αν εξαπατηθηκε απο το ιδιο ατομο η την πατησα μονο εγω..και τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση.

Δημοσ.

δεν νμζ οτι μπορεις να κανεις και πολλα,προσπαθησε ξανα να επικοινωνησεις μαζι του,και απο εδω και περα να προτιμας πωλητες με πολλες αξιολογησεις και οχι 3-4,ειδικα οταν μια εξ αυτων ειναι αρνητικη και ειναι και η πιο προσφατη...

Δημοσ.

δοκίμασε να τον πάρεις τηλέφωνο στο 2841023154  και να ζητήσεις πίσω τα λεφτά σου. κάθε άλλη κίνηση δεν θα φέρει αποτέλεσμα. 

• Like 1
Δημοσ.

τι περιμενες και συ; το 1 μονο κοστιζει απ οτι βλεπω 250+. εσυ και για τα 2 εδωσες 300?

δε μπορεις να κανεις κατι τωρα

οσον αφορα τις αξιολογησεις, μη τους βαζουμε ολους σε ενα σακουλι. και γω εχω 3 αξιολογησεις μονο. και οι 3 ειναι απο διαφορετικους χρηστες, για την αψογη συναλλαγη που καναμε μεταξυ μας.

τι παει να πει αυτο; ;)

• Like 1
Δημοσ.

τι περιμενες και συ; το 1 μονο κοστιζει απ οτι βλεπω 250+. εσυ και για τα 2 εδωσες 300?

δε μπορεις να κανεις κατι τωρα

οσον αφορα τις αξιολογησεις, μη τους βαζουμε ολους σε ενα σακουλι. και γω εχω 3 αξιολογησεις μονο. και οι 3 ειναι απο διαφορετικους χρηστες, για την αψογη συναλλαγη που καναμε μεταξυ μας.

τι παει να πει αυτο; ;)

εχεις δικιο,δεν ειναι ολοι το ιδιο.

Ο συγκεκριμενος απλως βρωμαγε απο μακρυα,γτ πρωτες που ηταν θετικες αξιολογησεις ηταν αρχες του 12 και η τελευταια αξιολογηση ηταν αρνητικη που ηταν το 13.

Δημοσ.

Ειναι δυνατον μελος του σαιτ 10 χρονια??

Με ενεργη συμμετοχη και σε ποστς....εμεινα :shock:

• Super Moderators
Δημοσ.

σιγά την ενεργή συμμετοχή από το 2005, ούτε μισό post την ημέρα :P

• Like 1
Δημοσ.

εγω βλεπω αξιολογησεις του 2012 μονο. 5 συνολο. 4 θετικες, 1 αρνητικη.

επισης ΔΕΝ βλεπω δικη σου αξιολογιση στον τυπο

• Like 1
Δημοσ.

σιγά την ενεργή συμμετοχή από το 2005, ούτε μισό post την ημέρα :P

Οι περισσοτεροι στις αγγελιες που ειναι και σωστοι δεν εχουν κανενα ποστ....

• Super Moderators
Δημοσ.

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με μία συναλλαγή σας από αγγελία που δημοσιεύθηκε εδώ, οι ενδεδειγμένες ενέργειες είναι απλές: 

1. Αρνητική αξιολόγηση.

2. Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι υφίσταται θέμα, επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές (Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος). 

Το άνοιγμα νέου θέματος δεν διευκολύνει κανέναν. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...