sozz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 παιδια εχω την gtx 260 216 core σημερα μετα απο ενα λολ που επεξα ειδα ενα βιντεο στο youtube και σε μια στιγμη πιχελιαζει η οθονη βγαινουν μπλε γραμματα και κανει restart το pc απο τοτε οταν ανοιγω το pc βλεπω ακυρα pixel στο bios και στο σημειο που βγενουν τα windows κολαει και ξανακανει restart μπηκα με safe mode και ξανα εγκατεστησα τους οδηγους της καρτας και παλι τιποτα οταν την εβγαλα και ειμαι με την onboard παιζει μια χαρα
sozz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 κριμα και την αγαπουσα οποτε αφου μας αφισε χρονους λεω να παω για την 960 το pc ειναι αυτο που εχω στο σποιλερ και στο επεξεργαστη που θα με αφισει οπου να νε λεω να αλλαξω ολο το κουτι(απο οταν βγηκε στα 3ghz και μαμα ψυχτρα και δεν εχει πεθανει ακομα...)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 μπορεις να δεις και για την 280,εκτος αν σε κραταει πισω το τροφοδοτικο οποτε 960 ειναι αψογη!φανταζομαι οτι η αναλυση σου ειναι μικρη κιολας οποτε θα σε καλυψει πληρως!
babisflou7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 οποτε αν ειναι να κανεις ολικη αλλαγη προσφατα μπορεις να τσεκαρεις κ για καλυτερη εχω την εντυπωση ή να κανεις αναμονη για να βγει κ η καινουργια σειρα της amd.παρε καμια δανεικη μουφα καρτουλα να χεις εικονα κ περιμενε. δεν ξερουμε κ μπατζετ κ γενικοτερα τι χρηση κανεις στον υπολογιστη.
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αν θέλεις αλλη κάρτα ρώτα εδώ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
hackerW32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 μου το ειχε κανει και εμενα αυτο, η δικια μου (ιδια με την δικια σου) απλα μια μερα αρχισε να μην παιρνει μπρος. επρεπε να κανω 2-3 restart και μετα αναβε, μετα ομως επαιζε μια χαρα, αρκει να μην εσβηνα το pc (μπορουσα να το βαλω σε hybernate και μετα αναβε κανονικα) δυο μερες μετα μου λεει ενας φιλος απο την σχολη, ρε συ, βαλτην στον φουρνο, εγω ετσι εφτιαξα μια gpu απο ενα λαπτοπ μου κανει. βρε λες; δεν εχω τιποτα να χασω, ας την βαλω. δουλεψε άλλα 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα μεχρι που την αλλαξα. --- γιατι στο λεω αυτο; εαν εχεις λεφτά πηγενε τσιμπα 960, αλλα! μην πεταξεις την 260 στα σκουπιδια, μπορει να φτιάχνεται.
Sheogorath Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μην το κάνεις στον φούρνο που τρως! Ολοι οι ατμοί σου κάνουν τον φούρνο ακατάλληλο. Αν έχεις κανα παλιό στην αυλή της γιαγιάς ναι. Αλλιώς θέλει πέταμα ο φούρνος μετά!! 3
Theo1903 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αν απ'την άλλη δεν θέλεις να δηλήτηριάσεις όλη σου την οικογένεια και έχεις κανένα δυνατό πιστολάκι που βγάζει ζεστό αέρα ,κατα πάσα πιθανότητα θα δουλέψει και αυτό ...βέβαια αν σκεφτείς οτι θές 5 λεπτά στους 180 στον φούρνο ,μάλλον με το πιστολάκι θα θές κανα τέταρτο .Όλα αυτά εφόσον έχεις αποφασίσει οτι είναι είτε αυτο είτε πέταμα έτσι... Να προσθέσω πως δεν τρολάρουμε (σε περίπτωση που νομίζεις οτι κάνουμε πλάκα) και έχω μια 560 ti που το αποδεικνύει αυτό 2
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Κατά την γνώμη μου δεν αξίζουν αυτες οι αλχημίες αν όντως εχει χαλάσει η κάρτα καλύτερα να αγοράσεις μια αλλη
sozz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 παιδια τωρα μπηκε το μικροβιο για αλλαγη καρτας μιας και περασανε αρκετα χρονια που την εχω την καρτα οποτε λεω να παω σε μια απο αυτες τις δυο αλλα δεν ξερω τι διαφορα εχουν θα ηθελα μια gtx 960 με διαφορετικο συστημα ψυξης απο οτι το αρχικο γτ με την 260 ανεβαζα τρελες θερμοκρασιες και στα game το πηγενα στο 100% τον ανεμιστιρα δεν με απασχολει ο θορυβος αρκει να ειναι οσο το δυνατον καλυτερες οι θερμοκρασιες για την καρτα μην την κλεω παλι σε 4 χρονια http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Palit-VGA-GTX-960-Super-Jetstream-2GB-NE5X960T1041J.htm http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Palit-VGA-PCI-X-GTX-960-Jetstream-2GB-NE5X960H1041J.htm
WalkerSW Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 270E για gtx960?????????????????????? http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx960
sozz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ποια απο ολες αυτες προτινεις με συστημα ψυξης? η phantom ειναι μεγαλυτερη σε μεγεθος απο την 260 που εχω? γτ ισα ισα χωρουσε στο κουτι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα