Προς το περιεχόμενο

LG 60PB5600 vs SAMSUNG UE50H6200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η αλλιως Plasma (μαλλον οι τελευταιες της αγορας) vs Καλη VFM Led

http://www.skroutz.gr/s/4785283/LG-60PB5600.html vs http://www.skroutz.gr/s/4640128/Samsung-UE50H6200.html?keyphrase=UE50H6200

προερχομαι απο 42" Plasma Panasonic και δεν μπορω να ανεχτω χειροτερη εικονα οποτε ποια?

ειμαι ετοιμος για την LG παρολο που δεν τις εχω σε υποληψη ,μονο κ μονο λογω Plasma

3d ,smart δεν με ενδιαφερουν ,το μονο που ψαχνω ειναι η καλυτερη δυνατη ποιοτητα εικονας απο pc για θεαση ταινιων 

Δημοσ.

Εφόσον δεν μπορείς να ανεχτείς χειρότερη εικόνα - και καλά κάνεις- και αφού τη θες κυρίως για ταινίες, όπου τα χρώματα παίζουν μεγάλο ρόλο, τότε μείνε με αυτήν που έχεις. Ένα καλό σενάριο είναι να είχες πιο υψηλό μπάτζετ για πολύ καλή LED π.χ. Σάμσουνγκ Η7000, και το ιδανικό σενάριο...να περιμένεις μερικά χρόνια για προσιτή OLED :D

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι την είδες σε αρκετά σκοτεινό χώρο γιατί την έχω δει και γω και μου κακοφάνηκε πόση αντανάκλαση έκανε το παχύ γυαλί της. Νομίζω ότι η συγκεκριμένη είναι για παρακολούθηση μόνο σε περιβάλλον σχεδόν απόλυτου σκοταδιού. Σε άλλη περίπτωση καθρεφτίζει πολύ έντονα, προσωπική εμπειρία πάντα.

Δημοσ.

οχι την ειδα σε αρκετα φωτισμενο μαγαζι και ναι εχει καποιες αντανκλασεις αλλα εχω plasma κ μπορω να το διαχειριστω γιατι βλεπω παντα με τραβηγμενες κουρτινες

το ζητημα ειναι ως προς την ποιοτητα εικονας ποια ειναι καλυτερη

Δημοσ.

Από ότι βλέπω έχεις ψηθεί άσχημα, χαχα :). Πάρε ένα στικάκι και πάνε δοκίμασε την με κανα δυο ταινίες ή την αγοράζεις από μεγάλο κατάστημα την κρατάς για 5-6 μέρες να δεις τι εντυπώσεις σου αφήνει και αν δε σου κάνει την επιστρέφεις, δέχονται επιστροφές μέχρι 14 μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...