abeness Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Έχω το CorelDraw X3, όταν ανοίγω ένα παλιό αρχείο και πάω να δημιουργήσω ένα νέο αντικείμενο ή κείμενο , μου το εμφανίζει με ένα μωβ περίγραμμα και όταν πάω να το εκτυπώσω δεν εκτυπώνεται!! Αντιθέτως, αν αντιγράψω και επεξεργαστώ ένα υπάρχων αντικείμενο μέσα σε αυτό το παλαιότερο αρχείο, τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα να το εκτυπώσει!! Φυσικά αν αποθηκεύσω και ξανά ανοίξω το αρχείο τότε συνεχίζει το ίδιο. Δοκίμασα απεγκατάσταση – εγκατάσταση αλλά τίποτα Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο Δείτε αυτό το prtScr
abeness Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παιδιά τελικά το βρήκα, ήταν θέμα Layers,. Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει, ότι καινούργιο έφτιαχνα πήγαινε στο layer των “Guides” !!!Αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να πάω Tools -> Object Manager και να μετακινήσω ότι άνηκε στο Layer Guides στο Layer1 Τώρα μένει να βρω γιατί όταν ξεκινάω ένα καινούργιο πράγμα πάει κατευθείαν στο Layer Guide και όχι στο Layer1 !!! Καμιά ιδέα για αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα