skiabox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ADHD : Φαντάσου το Ελληνικό πολιτικό σύστημα εκτός ΕΕ πόσα ρουσφέτια το δευτερόλεπτο θα κάνει. Εδώ τώρα στην εποχή της μηχανογράφησης των πάντων και το κρατίδιο αυτό θα κάνει 15000 προσλήψεις λέει το χρόνο. 2
DrLo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Προς το παρων εχουμε 0 νεα υφεσιακα μετρα και νομους. fixed Οι φόροι που παρακαλάει απειλεί η υπουργός να πας να πληρώσεις προφανώς είναι απο αυτά τα μέτρα που δεν έχουμε πλέον fixed Ειναι σχετικά απλα τα πραγματα, στη χωρα πρεπει να γινουν δύσκολες μεταρρυθμισεις για να γινει σοβαρο Ευρωπαικο κρατος, δεν γινεται για παράδειγμα να εχεις 1:1 αναλογία συνταξιούχου με εργαζόμενο. Οταν οι Ευρωπαίοι εταίροι μιλανε για μεταρρυθμισεις εννοουν συρρίκνωση του ελλειμματικού δημοσιου, μειωση συνταξεων, απολυσεις κτλπ Οταν μιλαμε εμεις για μεταρρυθμισεις εννοουμε παροχες παροχες και παλι παροχες, εκει λοιπον τα σπαμε για αυτο δεν προχωράει το πραγμα. Τι πρεπει να γινει?, να μαζευτουν ολοι μαζι και απλα και ωραια να μας εξηγήσουν παιδια επανασταση και καλοπέραση με τα λεφτα των δεξιων καπιταλιστών δεν γινεται πλεον, τους κοροιδεψαμε 30 χρονια, ζησαμε παραπανω απο οσο μπορουσαμε αλλα τωρα ομως ηρθε ο λογαριασμος, για αυτο ελατε να πιουμε το πικρο ποτήρι ολοι μαζι μπας και γινουμε ποτε Ευρωπαικη χωρα και παμε μπροστα. Η αλλιως ακολουθουμε το δικο μας δρομο εκτος και οπου μας βγαλει, μερικοι λενε οτι θα ειναι καλυτερα ετσι ας το δοκιμασουμε.. Ετσι θα τελειωσει και αυτος ο εθνικος διχασμος ο οποιος με ανησυχεί ιδιαίτερα να πω την αληθεια. Εκτος και αν θελουμε να κανουμε τα παντα για μια Ελλαδα στην οποια θα επιβιωνουν μονο οι ΔΥ και οι αγαμητες θυγατερες,, Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Άλλωστε ψηφίσαμε .... για το τι θα κάνουν οι άλλοι τα λεφτά τους. 1
Anorymous Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Anyway απορω που δεν εχει κλειδωθει ακομα το θεμα Γιατι να κλειδωθει ρε αδερφε ? Αν υπαρχουν πολιτικα σχολια να διαγραφουν και να επιφληθουν ποινες αλλα το θεμα νομιζω ειναι πολυ σοβαρο. Υ.γ κοιταγα για το κοινωνικο παντωπολειο στο δημο αθηναιον και ειναι για 200 οικογένειες με κληρωση !!!
παπι Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Link apo capital.gr... Η διαφορα ειναι η εξης απλη. Ειχε δωσει χρηματα μετα απο 500 νεα υφεσιακα μετρα και φορους. Προς το παρων εχουμε 0 νεα υφεσιακα μετρα και νομους. Anyway απορω που δεν εχει κλειδωθει ακομα το θεμα Ερώτηση. Ο ενφια τώρα που θα μετανομαστει, θα μετράει ως νεο υφεσιακο μέτρο ή παλαιο υφεσιακο μέτρο; Να ξέρω εαν θα έχω ύφεση ή αναπτυξη στη τσεπι μου. Υγ: εγώ σε δουλεύω. Και στο λέω πως σε δουλεύω. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ερώτηση. Ο ενφια τώρα που θα μετανομαστει, θα μετράει ως νεο υφεσιακο μέτρο ή παλαιο υφεσιακο μέτρο; Να ξέρω εαν θα έχω ύφεση ή αναπτυξη στη τσεπι μου. Υγ: εγώ σε δουλεύω. Και στο λέω πως σε δουλεύω. Εξαρτάται από 2-3 παράγοντες, γενικά αν τα χρήματα που θέλει συνολικά να εισπράξει το κράτος φέτος από τον νέο "ΕΝΦΙΑ" είναι ίδια ή περισσότερα από πέρσι τότε δεν θα αλλάξει κάτι ή θα έρθει και άλλη ύφεση, αν είναι λιγότερα τότε οτι περισσέψει στους φορολογούμενους από την μείωση του φόρου θα το ρίξουν στην αγορά και την κατανάλωση, ουσιαστικά δηλαδή το αντίστροφο από αυτό που έγινε το 2010-2014.
tritonas00 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Αν παρεις τωρα αυτα τα 2 δις παραδειγμα και δωσεις 100 ευρω επιδομα στον anorymoys για να τρωει σουβλακια και να παρει ενα σαπιο λαπ τοπ να λιωσει στις σειρες οπως κανουν τωρα αντι να μου δωσεις εμενα κινητρα να τον προσλαβω με χαμηλες ασφαλιστικες εισφορες ωστε να μην μου στοιχιζει 1500 σε περιβαλλον υφεσης και εκεινος να μπει στην αγορα εργασιας να αποκτησει εμπειρια και να γινει ενεργο μελος της κοινωνιας τοτε νομιζω πως το παιχνιδι εχει χαθει πριν καν αρχισει . Α γεια σου. Ετσι επακριβως, υπερθεματιζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις