DrLo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ε ρε που εφτασε η Ελλαδα.υποτιθεται ο πρωτος πολιτισμος... Όντως κατάντια ... παλιά η ψήφος σου άξιζε έναν διορισμό. Σήμερα αγοράζεται με 100 ευρώ. Το κίνητρο να παραμείνει η κατάσταση έτσι είναι φανερό. 2
tritonas00 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 παλιά η ψήφος σου άξιζε έναν διορισμό. Ε ναι, για να τα τρωει στα μπουζουκια μετα. 1
DrLo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ε ναι, για να τα τρωει στα μπουζουκια μετα. Δε με πίανεις.
skiabox Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ε ναι, για να τα τρωει στα μπουζουκια μετα. Εξαθλιώνεις και 3 γενιές μετά από εσένα αφού ζεις με δανεικά από το μέλλον. Εντυπωσιακό πάντως πως κοροϊδεύουν τους ξένους με την ανθρωπιστική κρίση ενώ την ίδια στιγμή δίνουν εφάπαξ ντούκου και όχι σε 100 δόσεις και με τα λεφτά αυτά να ταίσουν τον κόσμο για παράδειγμα.
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Επειδη οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν να πουμε οτι δεν εβρεξε ξαφνικα 2 δισ. για έκτακτη βοήθεια που δεν θα ειναι ετσι και αλλιως οτι φανταζονται . Τα κονδύλια αυτά δεν είναι νέα, είναι μέρος των 20,8 δισ. ευρώ που είχε εξασφαλίσει η προηγουμενη κυβερνηση για την προγραμματική περίοδο 2015-2020, προορισμένα να εκταμιευθούν εμπροσθοβαρώς από το 2015. Αυτο που εβρεξε ειναι 1.5 τρις απο την ECB απλα εμεις ετυχε να κραταμε ομπρελα για λογους που δεν ειναι της παρουσης . 10
Dannie Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Οσο θα μειωθουν οι αντικειμενικες αξιες ακινητων και καταργηθει εντελως ο ενφια αλλα τοσο θα υπαρξει "σωστο" προγραμμα για την ανθρωπιστικη κριση θυμαστε ποιοι ηταν αυτοι κυριως που πηραν το 600αρι του Σαμαρα και τα λαπιτοπ τωρα.....!
DrLo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Η ευκολη λύση των επιδοματικών πολιτικών στην Ελλάδα ανακουφίζει αυτούς που έχουν ανάγκη όσο ανακουφίζει μια δόση έναν ηρωϊνομάνή. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Επειδη οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν να πουμε οτι δεν εβρεξε ξαφνικα 2 δισ. για έκτακτη βοήθεια που δεν θα ειναι ετσι και αλλιως οτι φανταζονται . Τα κονδύλια αυτά δεν είναι νέα, είναι μέρος των 20,8 δισ. ευρώ που είχε εξασφαλίσει η προηγουμενη κυβερνηση για την προγραμματική περίοδο 2015-2020, προορισμένα να εκταμιευθούν εμπροσθοβαρώς από το 2015. Αυτο που εβρεξε ειναι 1.5 τρις απο την ECB απλα εμεις ετυχε να κραταμε ομπρελα για λογους που δεν ειναι της παρουσης . κι'άλλα δανεικα;
ADHD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 κι'άλλα δανεικα; Εδω και πιο αναλυτικά και ωραία: http://www.economist.com/blogs/economist-explains/2015/03/economist-explains-5
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 και ποιο το νοημα να δανειζεις σε μια οικονομία που δημιουργει συνέχεια ελλειματα;
shine Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 κάθομαι και σκέφτομαι... επίδομα θέρμανσης επίδομα ενοικίου επίδομα πολυτέκνων επίδομα ανεργίας επίδομα σε επιχειρήσεις για πρόσληψη υπαλλήλων επίδομα για έναρξη επιχείρησης επίδομα στους αγρότες επίδομα για επίδομα κι ένα σωρό άλλα επιδόματα τα οποία υπάρχουν απλά για να υπάρχουν (πολλοί δικαιούχοι δε ξέρουν καν οτι υπάρχουν) μια ολόκληρη χώρα έχει αφεθεί στη μοίρα της κι όλοι πλεον ελπίζουν σε επιδόματα. αντί να στηθούν οι βάσεις ώστε κανεις να μη χρειάζεται επίδομα εμείς ακολουθούμε την τακτική του επιδόματος. ελεημοσύνη θα το έλεγα εγώ αλλα ίσως χτυπάει άσχημα σε πολλούς. αυτό είναι όμως. γ@μ@νε τους πολίτες με τη φορολογία και μετά λένε, οκ θα τους δώσουμε επίδομα να έρθουν στα ίσα τους. σα να έχεις ανοιχτά τα παράθυρα στο σπίτι το χειμώνα και να παγώνεις και αντί να τα κλείσεις να πας να δυναμώσεις τη θέρμανση. δε ξέρω για σας αλλά έχω τύχει σε συζητήσεις που ο άλλος είναι άνεργος και έχει τα μαυρα του τα χάλια και το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι πως θα πάρει κανένα επίδομα 3
Backpacker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Εγώ έχω μια απορία σχετική με το θέμα του τοπικ. Η περιοχή της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας από το πρόγραμμα ψηφιακής αλληλεγγύης? Μιλάμε για τις δύο πιο φτωχές περιφέρειες της χώρας μετά την Ήπειρο ΥΓ Άσχετη ερώτηση/απορία που έχει ξάδερφος μου άνεργος στην Ελλάδα. Τώρα που η κάρτα ανεργίας ανανεώνεται από το ίντερνετ (πολύ καλή κίνηση...καλιό αργά παρά ποτέ) πως θα επιβεβαίωνεται από τα μέρη που είχε εκπτώσεις σαν άνεργος ότι είναι άνεργος? (πχ θέατρα,κινηματογράφοι,ΜΜΜ)
Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Οσο θα μειωθουν οι αντικειμενικες αξιες ακινητων και καταργηθει εντελως ο ενφια αλλα τοσο θα υπαρξει "σωστο" προγραμμα για την ανθρωπιστικη κριση θυμαστε ποιοι ηταν αυτοι κυριως που πηραν το 600αρι του Σαμαρα και τα λαπιτοπ τωρα.....! Το 500 το πηρα τα αλλα οχι γιατι ειμαι αθηνα και η αττικη ειναι εκτος, βεβαια οπως το πηρα το εδωσα και με τοκο σε φορους αν και ανεργος κάθομαι και σκέφτομαι... επίδομα θέρμανσης επίδομα ενοικίου επίδομα πολυτέκνων επίδομα ανεργίας επίδομα σε επιχειρήσεις για πρόσληψη υπαλλήλων επίδομα για έναρξη επιχείρησης επίδομα στους αγρότες επίδομα για επίδομα κι ένα σωρό άλλα επιδόματα τα οποία υπάρχουν απλά για να υπάρχουν (πολλοί δικαιούχοι δε ξέρουν καν οτι υπάρχουν) μια ολόκληρη χώρα έχει αφεθεί στη μοίρα της κι όλοι πλεον ελπίζουν σε επιδόματα. αντί να στηθούν οι βάσεις ώστε κανεις να μη χρειάζεται επίδομα εμείς ακολουθούμε την τακτική του επιδόματος. ελεημοσύνη θα το έλεγα εγώ αλλα ίσως χτυπάει άσχημα σε πολλούς. αυτό είναι όμως. γ@μ@νε τους πολίτες με τη φορολογία και μετά λένε, οκ θα τους δώσουμε επίδομα να έρθουν στα ίσα τους. σα να έχεις ανοιχτά τα παράθυρα στο σπίτι το χειμώνα και να παγώνεις και αντί να τα κλείσεις να πας να δυναμώσεις τη θέρμανση. δε ξέρω για σας αλλά έχω τύχει σε συζητήσεις που ο άλλος είναι άνεργος και έχει τα μαυρα του τα χάλια και το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι πως θα πάρει κανένα επίδομα Δικιο εχεις και εγω μαζι σου δεν χαλασα τοσα χρονια και λεφτα σε σπουδες για να ζητιανευω αλλα μεχρι να ερθουμε παλι σε μια νορμαλ κατασταση πρεπει να γινει κατι αμεσα για τους φτωχους. Επειδη οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν να πουμε οτι δεν εβρεξε ξαφνικα 2 δισ. για έκτακτη βοήθεια που δεν θα ειναι ετσι και αλλιως οτι φανταζονται . Τα κονδύλια αυτά δεν είναι νέα, είναι μέρος των 20,8 δισ. ευρώ που είχε εξασφαλίσει η προηγουμενη κυβερνηση για την προγραμματική περίοδο 2015-2020, προορισμένα να εκταμιευθούν εμπροσθοβαρώς από το 2015. Αυτο που εβρεξε ειναι 1.5 τρις απο την ECB απλα εμεις ετυχε να κραταμε ομπρελα για λογους που δεν ειναι της παρουσης . Ετσι ειναι και τα οποια δεν θα τα παρουμε αν δεν περασουν νεα μετρα.απο οτι καταλαβα. Υ.γ Σε αλλες χωρες τις ΕΕ τι επιδοματα υπαρχουν για τους φτωχους ? 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 και ποιο το νοημα να δανειζεις σε μια οικονομία που δημιουργει συνέχεια ελλειματα; Ποιο το νοημα σε πτωχευμενο κρατικο τομεα να εχεις 1.5 εκατομμυριο ανεργους του ιδιωτικου τομεα και κανεναν σχεδον του δημοσιου? κι'άλλα δανεικα; Δεν ειδα κανεναν να αρνειται να τα παρει(ευτυχως ) ...Ολοι το χερι παρατεμενο το ειχαν και το εχουν το μονο που αλλαζει ειναι το πως το σερβιρουν στους ιθαγενεις . Η ουσια ειναι ο τροπος που θα διαχειριστεις τα δανεικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις