Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

εκανα προσφατα install τα 8,1 στο λαπτοπ ενος φιλου και η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ασχοληθει με αυτα μεχρι τωρα. Μιας και τα 7αρια ειναι αυτα που βαζω σε ολους και χρησιμοποιω στο σπιτι και στη δουλεια.

Προσεξα οτι εχουν αλλαξει το start και ειναι καπως σαν tablet/phone τωρα. Τι μαλακια ειναι αυτη? Μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι ο dektop user θελει να εχει την αισθηση desktop και οχι κινητου.. Και οτι ετσι οπως το εχουν φτιαξει ειναι ειδικα για ενα συστημα που εχει touch screen οθονη. Τελος παντων βρηκα τη λυση και εβαλα ενα προγραμματακι που αλλαζει το σταρτ και το κανει σαν τα 7αρια.

Θα ηθελα τη γνωμη σας γενικα για το λειτουργικο αυτο, και ειδικα για την αλλαγη που εχουν κανει στο start και στην δεξια πλευρα που εχει το pop up με κατι επιλογες.

Αυτα για τωρα.

Δημοσ.

Αν ψάξεις σε αλλα θέματα θα δείς οτι εχουν συζητηθεί πάμπολες φορές το συγκεκριμένο θέμα , αυτο που θα σου πω ειναι οτι με την έλευση των 10 αυτο με το start θα ειναι ενσωματομένο οπως στα 7 και θα ειναι πιο κοντά σε αυτην την φιλοσοφία

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να μου πεις και μενα αυτο το προγραμμα για το Start button? :P

Οσο για το αλλο που λες,ναι και εμενα μου κακοφανηκε στην αρχη καθως οπως εχουν παραδεχθει ολοι τα Windows 8 εξ αρχης ηταν για φορητες συσκευες οπως Tablets και Laptops και οχι για Desktops.Αλλα μικρη σημασια εχουν ολα αυτα φετος καθως βγαινουν τα 10ρια .

• Like 1
Δημοσ.

Περιμενω για τα 10αρια οποτε, μπας και αλλαξω τα 7αρια επιτελους. Τα κρατησα σχεδον οσο ειχα και τα xp :devil:

Σου εστειλα μηνυμα @Fulgore

Δημοσ.

Και εγώ τα είχα δοκιμάσει προσπάθησα κιόλας να τα κάνω να δείχνουν σαν τα 7 δλδ το start button τα παράθυρα το log in και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι αλλά ίδια δεν γίνονται.Η δίκια μου άποψη είναι ότι σαν τα 7 δεν έχει.Μακάρι τα 10 να με κάνουνε να σβήσω τα 7...    

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ένα εντελώς διαφορετικό interface.

Και εγώ το σιχάθηκα όταν το πρωτοείδα, αλλά μετά το συνήθισα.

Αν το δουλέψεις, θα διαπιστώσεις ότι έχει και αρκετά καλά.

Το ίδιο έπαθα και με τα XP, γιατί είχα κολλήσει με τα 2000.

Το ίδιο έπαθα και τα πρώτα Windows, γιατί είχα κολλήσει με το MS DOS - εκεί να δεις ζόρι ....

Τα Milenium και τα Vista, ούτε που τα άγγιξα.

• Like 1
Δημοσ.

Και οτι ετσι οπως το εχουν φτιαξει ειναι ειδικα για ενα συστημα που εχει touch screen οθονη. 

Έτσι όπως το κάναν είναι για άσχετους που δεν ξέρουν από Η/Υ ,βλέπουν τα εικονίδια τους για την δεκαριά πράγματα με τα οποία ασχολούνται και όλα τζάμι,ναι βολεύει και για touch βολεύει και για tv μιας και είναι μεγάλα εικονίδια και τα βλέπεις εύκολα και από μακριά.

Για την κουτσή μαρία και τον μέσο χρήστη (και της φορητές συσκευές) είναι ότι καλύτερο.

Από εκεί και πέρα ένα από τα εικονίδια γράφει πάνω του επιφάνεια εργασίας,αν το πατήσεις βγαίνεις στο ακριβώς το ίδιο περιβάλλον που είχε και στα 7 με μοναδική διαφορά ότι αντί για το κλασσικό start σου βγάζει πάλι τα εικονίδια.

Δεν χρειάζεται ποια το start αλλά αν το θέλεις υπάρχει και το ελεύθερο classic shell. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να μου πεις και μενα αυτο το προγραμμα για το Start button? :P

Οσο για το αλλο που λες,ναι και εμενα μου κακοφανηκε στην αρχη καθως οπως εχουν παραδεχθει ολοι τα Windows 8 εξ αρχης ηταν για φορητες συσκευες οπως Tablets και Laptops και οχι για Desktops.Αλλα μικρη σημασια εχουν ολα αυτα φετος καθως βγαινουν τα 10ρια .

Windows 7 Start Button Changer v 2.6  λεγετε  κ εδω πολλα εικονιδια 8α βρης http://www.deviantart.com/browse/all/customization/skins/windows7/startorbs/?offset=24    προτιμισε οσα εχουν καθετα την τριαδα

• Like 1
Δημοσ.

Είναι καθαρά προσωπικό θέμα τι βολεύει τον καθένα και τι οχι και εμενα στη αρχή μου φαινόταν αποκρουστικό και οχι λειτουργικό ( και ακόμα παραμένει οχι λειτουργικό χωρις το start button) αλλα προσαρμόστικα

• Like 1
Δημοσ.

Το μέτρο δεν είναι και ότι βολικότερο(αν το ρυθμίσεις να ανοίγει στις εφαρμογές και οχι στα tiles βελτιώνεται καπως η κατασταση). Αλλά και το κλασικο start menu των προηγούμενων windows δεν προσφέρει και τίποτα χρήσιμο κατα τη γνώμη μου. Και στα δύο χρησιμοποιούσα μονο το search που έχει.

Κάτι χρήσιμο που ανακάλυψα όμως είναι ότι στα windows 8.1 πατώντας winkey + s ανοίγει το search bar χωρίς να χρειάζεται καν να ανοιξεις το full screen μέτρο. Νομίζω είναι μια καλή και βολική λύση.

Δημοσ.

αν το ρυθμίσεις να ανοίγει στις εφαρμογές και οχι στα tiles βελτιώνεται καπως η κατασταση

τι έννοιες ακριβως???
Δημοσ.

Το πόσο βολεύει κάποιον, πιστεύω πως είναι θέμα ρυθμίσεων. Εγώ ας πούμε έχω τοποθετήσει στην έναρξη προγράμματα, αρχεία και δυνατότητες σύμφωνα με το τι περιλαμβάνει μια έναρξη σε windows 7 και μάλιστα κατηγοριοποιημένα και έχω "στείλει" apps και λοιπά άκυρα που θα μου χρειαστούν σπάνια ή ίσως και ποτέ...

20150322_224616.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...