Ονειρολογίτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σε ολους !Θελω να ρωτησο το εξης. Θελω να μαθω java script ωστε με την βοηθεια του unity σιγα σιγα να αρχισω να φτιαχνω παιχνιδια. βρηκα online δωρεαν μαθηματα στο YouTube. Λεει χαρακτηριστηκα ο τυπος στο tutorial(το βαζω το link για το tutorial παρακατω) οτι αυτο θα μα βοηθισει να κανουμε scripts αλλα ειναι αποκλειστικα για Web Design. Τωρα η δεν ξερει οχι το Java script το βαζουμε και στα παιχνιδια η εχω κανει λαθος και δεν μου διχνει java script ο τυπος. Σας παρακαλω ριξτε μια αμτια και πειτε μου αμα ειναι Java Script. Το link για το βιντεο οπως ειπα βρισκετε κατω. Ευχαριστω πολυ !!
PC_MAGAS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Είναι javascript. Παραδόξως καλά τα βιντεάκια αλλά είμαι υπάρμαχος διαδραστικώς χεράκι χεράκι και hands on καταστάσεων. Γι αυτό σου συστήνω το http://codeacademy.com
nilosgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 JavaScript ή C# ;; Εχω την εντυπωση οτι στο unity γραφεις C# ...Btw, ο Aloykatos είναι θεούλης! Τον εχω subscribe για να γελαω :-D αλλα κριμα, σταματησε να ανεβαζει... 2
ALLisCHAOS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στο search σου. Βάλε ' javascript in unity ' ή κάτι τέτοιο.
warlock9_0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 nilos μου έβαλες μπρίζες να δω κι άλλα και έπεσα πάνω σε αυτόν ακόμα δεν έχω συνελθει 1
ParhsG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 JavaScript ή C# ;; Εχω την εντυπωση οτι στο unity γραφεις C# ... Btw, ο Aloykatos είναι θεούλης! Τον εχω subscribe για να γελαω :-D αλλα κριμα, σταματησε να ανεβαζει... https://docs.unity3d.com/ScriptReference/GameObject-activeInHierarchy.html Εχει c# Και js
Ονειρολογίτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ναι την code academy την ξερω. απο κει αρχησα να μαθαινω Html και CSS και τελειοσα με τα μαθηματα του aloykatos. Απλα τα βιντεο με βοηθαν περισσοτερο οπως και ο δασκαλος. και επιδη δεν εχω δασκαλο τα βιντεο το κανουν λιγο πιο... αληθεινο.... Οκ αφου ειναι Java Script θα τα ακολουθησω οσο μπορω μαλλον..... Ναι το C# κολλαει με unity για να φτιαξεις games αλλα και το Java Script καθως εχω διαβασει....
ALLisCHAOS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 btw αυτό: ΤΟ javascript, ΤΟ c# μου θυμίζει λίγο ΤΑ linux 1
Papakaliati Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 btw αυτό: ΤΟ javascript, ΤΟ c# μου θυμίζει λίγο ΤΑ linux Στο Linux εχει τουλαχιστον νοημα αν το σκεφτεις σαν μια ομαδα εκδοσεων του λειτουργικου. Το javascript , c# ειναι πραγματικα σαν να μιλαει καποιος που τωρα μαθαινει Ελληνικα! My 2 cents, c# ποιο ενδιαφερουσα γλωσσα και απο λιγα που διαβασα απο developers πιο αξιοπιστη για unity. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα