omnia2user Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σας Μου ήρθε ειδοποίηση σήμερα για ενημέρωση λογισμικού γνωρίζετε αν είναι το γλειφιτζουράκι που περιμεναμε;Αν οχι τι είναι και αξίζει να την κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αυτό είναι λογικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Τυχερε εμεις με τα tab pro περιμενουμε ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnia2user Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δεν ξερω ομως αν αξιζει η θα μου βγαλει τα ιδια προβληματα με το g3 σχετικα με την διαχειριση ram κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonios_1980 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) καλημέρα, έκανα την ενημέρωση χθές ή προχθες. μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν είδα κάτι διαφορετικό αλλά δεν το εχω δουλέψει κ πάρα πολύ. νομίζω οτι η διαχείρηση μνήμης είχε ενα bug και το έφτιαξαν στις αρχές του έτους. ps. καμια γνώμη για θήκη;; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2015 από antonios_1980 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoleon7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) εχω το lg v-490 sto live straming δεν εχω ηχο αλλα μονο εικονα....νομιζω οτι τις 2 πρωτες μερες επαιζε και ηχο....πως το διορθωνω? Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από geoleon7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnia2user Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 καλημέρα, έκανα την ενημέρωση χθές ή προχθες. μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν είδα κάτι διαφορετικό αλλά δεν το εχω δουλέψει κ πάρα πολύ. νομίζω οτι η διαχείρηση μνήμης είχε ενα bug και το έφτιαξαν στις αρχές του έτους. ps. καμια γνώμη για θήκη;; Οσων αφορα θηκες μονο ebay για μενα αν εχεις καποια προχειρη να κανεις την δουλεια σου μην σου σπασει εχω το lg v-490 sto live straming δεν εχω ηχο αλλα μονο εικονα....νομιζω οτι τις 2 πρωτες μερες επαιζε και ηχο....πως το διορθωνω? Τι εννοεις στο live streaming? Μεσω καποιας εφαρμογης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoleon7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Οσων αφορα θηκες μονο ebay για μενα αν εχεις καποια προχειρη να κανεις την δουλεια σου μην σου σπασει Τι εννοεις στο live streaming? Μεσω καποιας εφαρμογης; εννοω σε sait που βλεπω live ποδοσφαιρο ή μπασκετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnia2user Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 εννοω σε sait που βλεπω live ποδοσφαιρο ή μπασκετ Βασικα δεν νομιζω πως φταιει αυτο κανε παμτως μια επαναφορα εργοστεργοστασθα βοηθησει γενικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα