icsd06099 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σας, Έχω ένα Laptop HP G62. Μετά από πέσιμο μου κάνει τα έξεις (έχω αλλάξει τον σκληρό δίσκο μετά το πέσιμο): Δεν μπορω να μπω στο bios Δεν ολοκληρωνεται το bootάρισμα των Windows. Κόβει το bootάρισμα και πετάει μια μπλε οθόνη (όχι την κλασική μπλε οθόνη). Σας παραθέτω ένα μικρό βίντεο και μια φωτογραφία... Site: βίντεο όποιος έχει ιδέα τι μπορεί να είναι ας μου πει τη γνωμη του. Ευχαριστω εκ των προτέρων Δημήτρης
Punker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Νομίζω είναι θέμα Software φίλε,συνήθως το παθαίνεις μετά από αποτυχημένο System Restore Με φορφάτ λογικά θα στρσει
icsd06099 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Νομίζω είναι θέμα Software φίλε,συνήθως το παθαίνεις μετά από αποτυχημένο System Restore Με φορφάτ λογικά θα στρσει Το σκέφτηκα αλλά δεν bootάρι ούτε το instal για νέα windows ούτε καν live CD με ubuntu. προφανως κάτι άλλο είναι
Euclides Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μάλλον είναι πρόβλημα του BIOS. Δοκίμασε να κάνεις ότι λένε εδώ: http://support.hp.com/us-en/document/c02693833 1
icsd06099 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μάλλον είναι πρόβλημα του BIOS. Δοκίμασε να κάνεις ότι λένε εδώ: http://support.hp.com/us-en/document/c02693833 και εγω αυτό πιστεύω ότι είναι πρόβλημα στο BIOS. Θα δοκιμάσω φίλε μου τη λύση που μου προτείνεις και θα ενημερώσω σύντομα.
icsd06099 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 To δοκίμασα αλλά δίστιχος τίποτα. Λογικά με το πέσιμο κάποιο κομμάτι της motherboard υπολειτουργεί και κολλάνε τα πάντα.
Man2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Παίξε λίγο με τις μνήμες, βγάλτες-βάλτες και δοκίμασε τες μια-μια. Αν δεν λειτουργήσει αυτό βάλε και βγάλε όλες τις συνδέσεις που υπάρχουν πάνω στην μητρική (Κάμερα, κάρτα ασύρματου δικτύου, modem 56k,κλπ κλπ) . Με λίγη τύχη, κάποια σύνδεση έχει κουνηθεί και θα καθαρίσεις εύκολα. 1
icsd06099 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Παίξε λίγο με τις μνήμες, βγάλτες-βάλτες και δοκίμασε τες μια-μια. Αν δεν λειτουργήσει αυτό βάλε και βγάλε όλες τις συνδέσεις που υπάρχουν πάνω στην μητρική (Κάμερα, κάρτα ασύρματου δικτύου, modem 56k,κλπ κλπ) . Με λίγη τύχη, κάποια σύνδεση έχει κουνηθεί και θα καθαρίσεις εύκολα. Σωστή παρατήρηση. Δυστυχώς τα έχω κάνει όλα αυτά αλλά τζίφος.
icsd06099 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Παιδιά το έφτιαξα. Το πρόβλημα ήταν διπλό, πρώτον βραχυκύκλωνε το καλώδιο του ανεμιστήρα και δεύτερον δεν έκανε καλή επαφή το καλώδιο sata του δίσκου με την motherboard. Τώρα για ποιον λόγο δεν ανήγε το bios παραμένει μυστήριο αλλά το σημαντικό είναι ότι το πρόβλημα λύθηκε. Σας ευχαριστώ όλους για τις ιδέες σας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα