dimitrisOP Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 το κανατε θεμα για 15€ διαφορα που εχουν μεταξυ τους 1
pnick Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Το κουτί το έχω δουλέψει σε σύστημα που έφτιαξα τώρα. Έχω ιδίαν άποψη λοιπόν για την ποιότητά του. Ναι, δεν θα το επέλεγα για oc, δεν είναι για αυτή την δουλειά εξάλλου, αλλά για το σύστημα που πρότεινα θα το επέλεγα άνετα. Είναι ποιοτικό και ήσυχο (κυρίως με τον fan controller στο min, στο high όχι τόσο) και ας μη ξεχνάμε ότι με τίποτα δεν ανήκει στην κατηγορία των 50-60€ που είναι τώρα. Είναι κουτί της κατηγορίας 80-90€ κανονικά. Αν κανείς δεν χρειάζεται και τα 2 hdd cages μπορεί άνετα να βελτιώσει το airflow αφαιρώντας κάποιο από τα 2. Για το τροφοδοτικό έχω πεί την άποψή μου και σε αυτό το θέμα και αναλυτικότερα από πιό παλιά θέματα. Δεν έχει σημασία απλά να φτάνουν τα Watts και τα Amperes. Σημασία έχει να μη κινείται το τροφοδοτικό συχνά σε ισχύ πάνω από το 60% του ονομαστικού Wattage γιατί αυτό σημαίνει μεγαλύτερες θερμοκρασίες, περισσότερο θόρυβο και μεγαλύτερες πιθανότητες κάτι να "σκάσει" αν ενυπάρχει κάποια κατασκευαστική ατέλεια ή κακοτεχνία. Το ιδανικό είναι το σύστημα να πιάνει σε μέγιστο φορτίο κάπου μεταξύ 50-60% του wattage. Εκεί υπάρχει και το μεγαλύτερο efficiency, άρα και οι μικρότερες θερμικές απώλειες, και συνήθως κάπου εκεί το τροφοδοτικό δίνει το καλύτερο από πλευράς ρεύματος γενικώς. 2
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Η Amd σύνθεση : Από VisionStudio Με αυτον τον επεξεργαστη πρεπει να παει και για OC, η ψυκτρα ομως δεν ειναι για πολλα πολλα. Επισης με 25 ευρω παραπανω υπαρχει και ο 256 crucial mx 100. Και ισως να ηταν καλυτερη επιλογη ο απλος 8370 αναλογα και τη χρηση φυσικα. Η ιντελ συνθεση ειναι αρκετα πιο vfm με out of the box επιδοσεις παντως. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2015 από TRILOBYTER 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα