Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Εχω το razer deathadder chroma και εχω ενα προβλημα! Πολλες φορες παταω 1 φορα κλικ (μονο κλικ) και ειναι σαν να πατησα διπλο! Μου το κανει συχνα. Εχω απεγκαταστησει το synapse το εχω ξαναπερασει παλι τιποτα...Τι λετε να φταιει;

Δημοσ.

Αυτο δεν το ειχα δει καθολου ευχαριστω πολυ! Λογικα το καλυπτει η εγγυηση ετσι δεν ειναι; θα το επιτρεψω πισω!

Δημοσ.

βγαλε το synapse και δουλεψετο χωρις αυτο να δεις αν το κανει. το πιο λογικο ειναι να εχει προβλημα το ποντικι. στειλτο πισω. *αν το επιστρεψεις και σου πουνε οτι το ποντικι δουλευει μια χαρα τοτε εχεισ παρκισον στα δαχτυλα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Το Double click ειναι οπως γραφω και πιο πανω συχνο φαινομενο δυστηχως. Ο πιο κλασσικος τροπος για να σιγουρευτεις οτι οντως το ποντικι εχει τετοιο προβλημα ειναι να το δοκιμασεις και σε αλλο Pc,και αν και εκει κανει τα ιδια τοτε εισαι 100% σιγουρος οτι εχει θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Το δοκιμασα και χωρις το synapse παλι το ιδιο, εκανα μολις και ενα scan με malwarebytes τιποτα δεν βρηκε!

οποτε το το παω στο καταστημα!

Δημοσ.

Πωπω χρονια εχω που χρησημοποιω deathadder. Ποτε δεν παρουσιασε το παραμικρο και το respawn και το 2013. Ειμαι απο τους τυχερους φενετε.

• Like 3
Δημοσ.

Και δεν το εχω ουτε 3 μηνες!

Κατι διαβασα για προβλημα στην ροδελα. Στην αρχη τσιριζει και μετα αρχιζει να μην πιανει το midlle button.

Δημοσ.

Κατι διαβασα για προβλημα στην ροδελα. Στην αρχη τσιριζει και μετα αρχιζει να μην πιανει το midlle button.

Αυτο δεν το εχω τωρα που το παρατηρησα!

Δημοσ.

To click που δέν δουλεύει καλά είναι της OMRON και είναι made in china.

Τα περισσότερα high end mouse της αγοράς φέρουν αυτά τα clicks.

Στιχίζουνε λιγότερο απο 0.5 cents το κάθε ένα.

Εγώ έχω αγοράσει 1kg απο αυτά απο το e-bay και τα αλλάζω μόνος μου, hahahahha!

Γενικότερα μήν απογοητεύεσε, η ποιότητα έχει πέσει σε όλα τα προιόντα κατα πολύ.

RMA κατευθείαν φίλε, ούτε συζήτηση άλλο.

• Like 2
Δημοσ.

To click που δέν δουλεύει καλά είναι της OMRON και είναι made in china.

Τα περισσότερα high end mouse της αγοράς φέρουν αυτά τα clicks.

Στιχίζουνε λιγότερο απο 0.5 cents το κάθε ένα.

Εγώ έχω αγοράσει 1kg απο αυτά απο το e-bay και τα αλλάζω μόνος μου, hahahahha!

Γενικότερα μήν απογοητεύεσε, η ποιότητα έχει πέσει σε όλα τα προιόντα κατα πολύ.

RMA κατευθείαν φίλε, ούτε συζήτηση άλλο.

Τι εννοεις τα αλλαζεις μονος σου?

Δημοσ.

Τι εννοεις τα αλλαζεις μονος σου?

Με ένα κολλητήρη μικρό και λίγο καλλάη ξεκολάς τα υπάρχον και κολλάς τα καινούρια.

Όσο δύσκολο είναι να κολλήσεις ένα καλώδιο, άλλο τόσο είναι και να αλλάξεις τα clicks.

Μάλιστα έχει βγει και mouse το οποίο είναι κουμποτά εάν έχεις πάρει χαμπάρι, για να μπορείς να τα αλλάζεις πανεύκολα.

Δέν θυμάμε πιο είναι, θα το κοιτάξω και μόλις το βρώ θα το κάνω post να το δείς!

Δημοσ.

Με ένα κολλητήρη μικρό και λίγο καλλάη ξεκολάς τα υπάρχον και κολλάς τα καινούρια.

Όσο δύσκολο είναι να κολλήσεις ένα καλώδιο, άλλο τόσο είναι και να αλλάξεις τα clicks.

Μάλιστα έχει βγει και mouse το οποίο είναι κουμποτά εάν έχεις πάρει χαμπάρι, για να μπορείς να τα αλλάζεις πανεύκολα.

Δέν θυμάμε πιο είναι, θα το κοιτάξω και μόλις το βρώ θα το κάνω post να το δείς!

Ναι εγω το λεω γιατι αν πχ πρεπει να ανοιξεις το ποντικι χανεις την εγγυηση αν εχεις. Αν εισαι εκτως εγγυησης οκ το παραπανω που λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...