Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Θέλω να μάθω πως μπορώ να κάνω την ip μου static για να βάλω ip camera χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω τον οτε??

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Θέλω να μάθω πως μπορώ να κάνω την ip μου static για να βάλω ip camera χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω τον οτε??

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες όπως η No-IP, στην ουσία ενώ θα έχεις δυναμική διεύθυνση IP, θα έχεις ένα στατικό hostname το οποίο θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντί της διεύθυνσης IP.

http://www.noip.com/support/knowledgebase/how-to-setup-a-webcam-and-access-it-from-anywhere/

Δημοσ.

Επειδή παιδιά δεν μπορώ να βγάλω πολύ άκρη

Έχω αυτήν την κάμερα που έχω στην φώτο

Θέλω αν μπορεί κανένας να μου πει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω για λειτουργήσει

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

post-225429-0-74383600-1426889569_thumb.jpg

Δημοσ.

α.σεταρεις την καμερα να εχει μια ip στο δικτυο που ειναι το ρουτερ σου.αν το ρουτερ ειναι πχ 192.168.1.254 βαλε την καμερα 192.168.1.253.

β.σεταρεις No-ip,dyndns(δεν ειναι δωρεαν το δευτερο) στον ρουτερ ή στην καμερα.καλυτερα ειναι στο ρουτερ αρκει να υποστηριζει Noip.

γ.κανεις Port forward τα ports που παιζει η καμερα(λογκα θα τα εχει στις επιλογες) μεσα στο ρουτερ.

δ.κλεινεις την αυξημενη ασφαλεια του οτε γιατι κοβει καποια ports.με ενα search για αυξημενη ασφαλεια οτενετ θα βρεις θεματα και εδω στο insomnia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...