makisperama Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά Θέλω να μάθω πως μπορώ να κάνω την ip μου static για να βάλω ip camera χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω τον οτε??
Noobie Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά Θέλω να μάθω πως μπορώ να κάνω την ip μου static για να βάλω ip camera χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω τον οτε?? Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες όπως η No-IP, στην ουσία ενώ θα έχεις δυναμική διεύθυνση IP, θα έχεις ένα στατικό hostname το οποίο θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντί της διεύθυνσης IP. http://www.noip.com/support/knowledgebase/how-to-setup-a-webcam-and-access-it-from-anywhere/
makisperama Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Επειδή παιδιά δεν μπορώ να βγάλω πολύ άκρη Έχω αυτήν την κάμερα που έχω στην φώτο Θέλω αν μπορεί κανένας να μου πει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω για λειτουργήσει Ευχαριστώ εκ των προτέρων
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 α.σεταρεις την καμερα να εχει μια ip στο δικτυο που ειναι το ρουτερ σου.αν το ρουτερ ειναι πχ 192.168.1.254 βαλε την καμερα 192.168.1.253. β.σεταρεις No-ip,dyndns(δεν ειναι δωρεαν το δευτερο) στον ρουτερ ή στην καμερα.καλυτερα ειναι στο ρουτερ αρκει να υποστηριζει Noip. γ.κανεις Port forward τα ports που παιζει η καμερα(λογκα θα τα εχει στις επιλογες) μεσα στο ρουτερ. δ.κλεινεις την αυξημενη ασφαλεια του οτε γιατι κοβει καποια ports.με ενα search για αυξημενη ασφαλεια οτενετ θα βρεις θεματα και εδω στο insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα