Thinart Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 «τα συγκεκριμενα ατομα ειχαν προβλημα και προ κρισης. ηταν αποτυχημενοι και απο πριν. εμεις γιατι δεν φευγουμε; καλο ειναι που φευγουν τα σκαρτα ατομα. αχρηστοι, εχουν τελειωσει μια σχολη και ψαχνουν μετα να βρουν δουλεια, δηλαδη υπαλληλοι. βρε ζωo, τελειωσε την σχολη και δημιουργησε εσυ μια δουλεια. αλλα αχρειδια δεν εχουν ολοι και οι μεταναστες του '60 χωρις γνωσεις, οσοι πηγαν καλα, πηγαν διοτι εκαναν κατι δικο τους. αποτυχημενοι για εμενα αυτοι που φευγουν. και μια συμβουλη: στο εξωτερικο λογω γλωσσας παντα θα εισαι μεταναστης κι επισης αφου απετυχες στην ελλαδα που μιλας και την γλωσσα, σκεψου ποσες πιθανοτητες εχεις να επιτυχεις σε μια χωρα που δεν ξερεις ουτε γλωσσα ουτε συστημα.» (https://www.youtube.com/all_comments?v=_Xmwxqw1KRE) Στο videο φαίνεται πως κάποιοι έφυγαν προνοητικά, κάποιοι άλλοι αναγκαστικά, ενώ οι δύο που έμειναν θυσίασαν μερικώς το βιοτικό τους επίπεδο.
4saken Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 στο εξωτερικο λογω γλωσσας παντα θα εισαι μεταναστης κι επισης αφου απετυχες στην ελλαδα που μιλας και την γλωσσα, σκεψου ποσες πιθανοτητες εχεις να επιτυχεις σε μια χωρα που δεν ξερεις ουτε γλωσσα ουτε συστημα.» (https://www.youtube.com/all_comments?v=_Xmwxqw1KRE) O Μαχλας οταν πηγε Ολλανδια ηξερε Ολλανδεζικα (sic)?
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ωχ αρχισες παλι βλακειες θεματα να ποσταρεις .Στιγμες πριν κλειδωθει οπως και τα υπολοιπα ακυρα ,συνωμοσιολογικα,ασυναρτητα /για καθυστερημενους που σηκωνεις. 3
Unabomber Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 @TS What is the meaning of all that mate ? Για τρολοτοπικ Παρασκευης, ειναι 0/10..... 2
tritonas00 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 εντωμεταξυ, ενα χρονο πριν τα comments στο youtube... 2
forgotten Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 και πριν το lock ειχα συναντησει στο πανεπιστημιο μου καθηγητες που θεωρουσαν οτι οσοι πηγαν εξωτερικο και σπουδασαν δεν ηταν ικανοι και οτι ηταν αναξιοι καν σχολιασμου ακομα και αν αυτοι ηταν δοκτορες κυρους...
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 «τα συγκεκριμενα ατομα ειχαν προβλημα και προ κρισης. ηταν αποτυχημενοι και απο πριν. εμεις γιατι δεν φευγουμε; καλο ειναι που φευγουν τα σκαρτα ατομα. αχρηστοι, εχουν τελειωσει μια σχολη και ψαχνουν μετα να βρουν δουλεια, δηλαδη υπαλληλοι. βρε ζωo, τελειωσε την σχολη και δημιουργησε εσυ μια δουλεια. αλλα αχρειδια δεν εχουν ολοι και οι μεταναστες του '60 χωρις γνωσεις, οσοι πηγαν καλα, πηγαν διοτι εκαναν κατι δικο τους. αποτυχημενοι για εμενα αυτοι που φευγουν. και μια συμβουλη: στο εξωτερικο λογω γλωσσας παντα θα εισαι μεταναστης κι επισης αφου απετυχες στην ελλαδα που μιλας και την γλωσσα, σκεψου ποσες πιθανοτητες εχεις να επιτυχεις σε μια χωρα που δεν ξερεις ουτε γλωσσα ουτε συστημα.» (https://www.youtube.com/all_comments?v=_Xmwxqw1KRE) Έτσι, να είμαι απλά γραμμένος στα μητρώα της εφορίας να βγάλω σφραγίδα με μπλοκάκι και να μαζεύω οφειλές στον ΟΑΕΕ, μετά από μερικά χρονάκια να είμαι ο υπερήφανος έλληνας της γερακίνας γιός και απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου με χρέη και οφειλές κανένα 20χίλιαρο σε εφορία και ταμεία. Να πάρω και κανένα δάνειο και να φάω τα λεφτά στα μπουζούκια για να λεω οτι έχω δική μου δουλειά περνάω κυριλέ και είμαι πολύ large τύπος. Μετά βέβαια όταν θα τελειώσουν και εκείνα τα φράγκα θα φύγω εξωτερικό και κάτσε εσύ ή τα παιδιά σου να τα πληρώσουνε μέσω νέων φόρων και μνημονίων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις