Gio123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, Έχω τον εξής κώδικα: $(function(){ $('#numberid_stud1').change( function() { $.ajax({ type: "GET", url:"studeCooperation.php", data: {data:$(this).val()}, async: true, dataType: "text", success: function( data ) { if(data==0){ $('.img').show(); }else{ $('.img').hide(); } } }); }); }); το numberid_stud1 είναι id από <input type="text"> όπου αυτό που θέλω κάθε φορά που πληκτρολογώ μέσα στο input να κάνω τον εξής έλεγχο το php αρχείο. $select=isset($_GET['data']) ? intval($_GET['data']) : 0; $num = strlen($select); for($i=0; $i<$sum; $i++){ if($select==$ArrayAm[$i] && $num==13){ $_SESSION['arr'] = 0; print_r($_SESSION['arr']); } } Δηλαδή όταν ισχυεί αυτός ο έλεγχος να εμφανίζεται η είκονα. Αλλά για κάποιο λόγο δεν γίνεται, δηλαδή δεν μου εμφανίζεται αμέσως, θα πρέπει να κάνω click κάπου στην οθόνη ώστε να εμφανιστεί. Καμία ιδέα το τι συμβαίνει; Ευχαριστώ.
Gio123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δεν θες onchange αλλά onkeyup Μια χαρά φίλε, σε ευχαριστ.
defacer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δες επίσης http://www.insomnia.gr/topic/505177-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BD-websockets-%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF-dropdown/?do=findComment&comment=52743970
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα