TRILOBYTER Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Λοιπον μακρια απο asrok - gigabyte την 1 την εχει ενας φιλος και μας εχει τρελανει στα restart blule screen 755 soket και μην αρχησετe εαν καναμε της γνωστες δοκιμες (ram psu bios update ktl..) αυτα ειναι αυτονοητα για καποιον που ασχοληται χρονια με το χορο με το μολις την παταξαμε απο το pc ολα οκ msi εποομενη ολα οκ και 2 την μια AM2+ Η ΟΠΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ DVD H VIDEO H ΕΓΡΑΦΕ CD DVD σε RIP H ME TO PINACLE STOUDIO ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ video restart blule screen την αλαξα 3 φορες γιατι εντος εγγησης και ενοειτε οτι αλαξα τα παντα απο επανω και τα κοματια δοκιμαστηκανε σε αλλη mobo asus απο την πρωτη φορα (psu ram hdd ακομα cpu) και ηταν οκ απλα δοκιμασα 3 διαΦΟΡΕΤΙΚΑ GIGABYTE μονο απο καθαρη περιεργια και μονο και οι 3 κανανε καριβως το ιδιο πραγμα ενω το asus οσο και το ζοριζες δεν εβγαλε κανενα προβλημα ποτε οποτε μην λετε οτι η asork και gigabyte αλοστε asus kai msi server ktl... Καλα αυτο δε λεει κατι. Ειναι μεμονωμενο περιστατικο και μπορει να υπηρχε θεμα συμβατοτητας η να γινοταν καποιο βραχυκυκλωμα που εσυ δεν ειδες ποτε. Και εγω ειχα πανω απο 5 μητρικες asus που δε παθανε τιποτα ουτε και μετα απο 10 χρονια. Αλλος μπορει να πει οτι αγορασε 3 asus και ολες ειχαν προβλημα, και παλι δε λεει κατι. Ολες μπορει να βγαλουν προβληματα. Οποτε δε μπορεις να μας λες να μην αγορασουμε την ταδε γιατι εσενα σου εβγαλε προβλημα... 3
dimitrisOP Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 εγω ειχα asrock για 5 χρονια χωρις θεματα και τωρα εχω asus x58 4,5 χρονια χωρις κανενα προβλημα , επειδη καποιος ειχε θεμα δεν σημαινει οτι ειναι κανες. 2
Alithinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Η πρώτη μου ήταν μια Afox. Τελείως άγνωστη μάρκα στη πιάτσα (τότε δεν είχε καν website) και η mobo της όταν την πήρα ήταν φτηνή, μόλις 50ε. Καλή μου βγήκε, αντέχει ακόμα και την έχω απ το 2009. Η δεύτερη μου ήταν μια mid-range Asus. Αυτή μου έβγαλε προβλήματα μετά από μερικούς μήνες. Πρώτα χάλασαν 2 απ τις θύρες usb, ύστερα ο ήχος, και τελικά λιγότερο από ένα χρόνο μετά το τέλος της εγγύησης κάηκε τελείως. Από τότε πήρα μια Gigabyte, η οποία ευτυχώς εδώ και 1μιση χρόνο περίπου δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Μακάρι να αποδειχτεί σκυλί όπως η Afox. Πάντως αν και γενικά βλέπω να λεν καλά πράγματα για την Asus στο ιντερνετ, εγώ δεν την εμπιστεύομαι. Πριν την motherboard που κάηκε, είχα πάρει ένα case της Asus, και με αυτό το case βλαστήμησα. Οι βίδες του κουτιού ήταν από τόσο μαλακό μέταλλο, που αντί το κατσαβίδι να τις γυρνάει, έσπαγαν στο σημείο που μπαίνει το κατσαβίδι, και αχρηστευόντουσαν! Το τι πέρασα για να βγάλω έναν σκληρό δίσκο από το hdd cage δεν λέγεται... Τελικά βγήκε με τι μέθοδο του λοστού, με το μέρος του δίσκου στην άκρη να έχει παραμορφωθεί (αλλά ευτυχώς να λειτουργεί ο δίσκος), το cage λες και το πάτησε αμάξι, και τα χέρια μου γεμάτα γρατζουνιές και αίματα να τρέχουν... Ευτυχώς μετά μου έκοψε και πήρα ένα Coolermaster case, και ησύχασα. 2
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Η πρώτη μου ήταν μια Afox. Τελείως άγνωστη μάρκα στη πιάτσα (τότε δεν είχε καν website) και η mobo της όταν την πήρα ήταν φτηνή, μόλις 50ε. Καλή μου βγήκε, αντέχει ακόμα και την έχω απ το 2009. Η δεύτερη μου ήταν μια mid-range Asus. Αυτή μου έβγαλε προβλήματα μετά από μερικούς μήνες. Πρώτα χάλασαν 2 απ τις θύρες usb, ύστερα ο ήχος, και τελικά λιγότερο από ένα χρόνο μετά το τέλος της εγγύησης κάηκε τελείως. Από τότε πήρα μια Gigabyte, η οποία ευτυχώς εδώ και 1μιση χρόνο περίπου δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Μακάρι να αποδειχτεί σκυλί όπως η Afox. Πάντως αν και γενικά βλέπω να λεν καλά πράγματα για την Asus στο ιντερνετ, εγώ δεν την εμπιστεύομαι. Πριν την motherboard που κάηκε, είχα πάρει ένα case της Asus, και με αυτό το case βλαστήμησα. Οι βίδες του κουτιού ήταν από τόσο μαλακό μέταλλο, που αντί το κατσαβίδι να τις γυρνάει, έσπαγαν στο σημείο που μπαίνει το κατσαβίδι, και αχρηστευόντουσαν! Το τι πέρασα για να βγάλω έναν σκληρό δίσκο από το hdd cage δεν λέγεται... Τελικά βγήκε με τι μέθοδο του λοστού, με το μέρος του δίσκου στην άκρη να έχει παραμορφωθεί (αλλά ευτυχώς να λειτουργεί ο δίσκος), το cage λες και το πάτησε αμάξι, και τα χέρια μου γεμάτα γρατζουνιές και αίματα να τρέχουν... Ευτυχώς μετά μου έκοψε και πήρα ένα Coolermaster case, και ησύχασα. Εχει ριξει παρα πολλη διαφημιση η Asus,και με το ολο Republic Of Gamers και λοιπες μπουρδες που παει να πλησιασει και καλα τους gamers,εχει αποκτησει για αυτο το λογο την τοσο θετικη εικονα. Κακα τα ψεμματα και η Msi που εχω εγω,μια απο τα ιδια αφου αν δεις πανω στο κουτι αναφερει γνωστη ομαδα που σπονσοραρει(Fnatic) λες και μας ενδιαφερει εμας. Εγω παντως αν και γενικα ευχαριστημενος εως τωρα απο την Msi που εχω,σε επομενη μητρικη αν δεν αλλαξει κατι ή δεν προκυψει πχ καποια προσφορα οικονομικη μαλλον θα παω και προς Gigabyte μερια
daniel's_saving_grace Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Με asus εγώ έπεσα σε συνεχόμενα προβλήματα. Με MSI είμαι μέχρι στιγμής ευχαριστημένος και καλό value for money!
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εχει ριξει παρα πολλη διαφημιση η Asus,και με το ολο Republic Of Gamers και λοιπες μπουρδες που παει να πλησιασει και καλα τους gamers,εχει αποκτησει για αυτο το λογο την τοσο θετικη εικονα. Κακα τα ψεμματα και η Msi που εχω εγω,μια απο τα ιδια αφου αν δεις πανω στο κουτι αναφερει γνωστη ομαδα που σπονσοραρει(Fnatic) λες και μας ενδιαφερει εμας. Εγω παντως αν και γενικα ευχαριστημενος εως τωρα απο την Msi που εχω,σε επομενη μητρικη αν δεν αλλαξει κατι ή δεν προκυψει πχ καποια προσφορα οικονομικη μαλλον θα παω και προς Gigabyte μερια Εγω προτιμω asus σε γενικες γραμμες επειδη στα high end εχουν πολυ ομορφες μητρικες (φυσικα σε αυτη τη τιμη παιρνεις και πολλα καλουδια οπως δυνατοτητες oc κλπ). Βλεπε τη σειρα rampage η τη σειρα sabertooth (ειδικα η sabertooth tuf x99 που θα βγει τωρα ειναι πανεμορφη και με πολλα extras στο κουτι). Στα mid/low δεν εχει κατι ιδιαιτερα ομορφο αλλα εξακολουθει να ειναι τουλαχιστον για εμενα πολυ αξιοπιστη. Στα mid και low και η asrock βγαζει επισης πολυ καλα κομματια. Δηλαδη νομιζω οτι στους gamers ενδιαφερει να ειναι και ομορφη η μητρικη και να εχει καποιο ειδικο logo (rog/tuf κλπ). Επισης η asus βγαζει και πολλα αλλα rog προιοντα οπως καρτες γραφικων και ssd κλπ, και με αυτο το τροπο τραβαει τα βλεματα αυτων που εχουν τα χρηματα για να παρουν αυτα τα ακριβα εξαρτηματα και να φτιαξουν εναν υπολογιστη γεματο με gaming προιοντα της ιδια εταιριας. Ειναι ενας καλος τροπος marketing σιγουρα χωρις αυτο να σημαινει οτι με φθηνοτερα προιοντα δε γινεται περιπου η ιδια δουλεια, αυτο το ξερουμε εδω μεσα.
rfc Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Εκτος απο msi που παντα ειχαν μικροθεματα κυριως με συμβατοτητες ολες οι αλλες παιζουν μια χαρα. Οι Asrock εδω και μια πενταετια ειναι κορυφαιες. 1
klipitiklopos Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Εγω ειμαι στο ενα μου συστημα με την πρωτη μου Gigabyte απο το 1999! Λειτουργει απο τοτε αδιαμαρτυρητα. Στο αλλο μου συστημα με μια Asus απο το 2007 επισης χωρις προβλημα.
Gtr34 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Έχω Asus και Gigabyte.Μέχρι στιγμής δεν με έχουν προδώσει,
benign Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δεν ειναι θεμα ονοματων,ολες οι εταιριες βγαζουν καλες και κακες μητρικες οπως και αλλα προιοντα. Απο προσωπικη εμπειρια,απο το 2009 που ξεκινησε η παγκοσμια οικονομικη κριση εχει πεσει σημαντικα σε ολες τις εταιριες η ποιοτητα κατασκευσης στην κατηγορια χαμηλης μεχρι μεσαιας τιμης και εχουν ανεβει τα failure rates,δηλαδη τα ποσοστα προβληματικων μητρικων,που ομως δεν ξεπερνανε το 5% απο οτι διαβαζω σε ξενα sites. Απο οτι εχω δει η MSI ειναι πρωταθλητρια στις χαλασμενες μητρικες. Τα ακριβα της μοντελα ομως ειναι πολυ καλα. Αντιθετα η Asrock εχει τα λιγοτερα προβληματα για αυτο και ειναι πρωτη παγκοσμια σε αυτην την συγκεκριμενη κατηγορια. Επισης καμμια εταιρια μητρικων δεν δινει τοσα πολλα και καλα τεχνικα χαρακτηριστικα οσα προσφερει η Asrock στις χαμηλες και μεσαιες τιμες.Ανηκει στην Pegatron που συνεργαζεται με την Apple για την κατασκευη διαφορων προιοντων μεχρι και το iphone. Προσφατα αλλαξα μητρικη και πηρα μια μαρκα που ερχεται πλεον σπανια στην Ελλαδα,ουσιαστικα καθολου,γιατι μονο ενα,δυο μαγαζια απο οτι ξερω φερνουν και ελαχιστοι αγοραζουν γιατι δεν διαφημιζεται.Στην Γερμανια ομως και σε μερικες αλλες Ευρωπαικες χωρες πουλιουνται συχνα. Οι παλιοτεροι χρηστες θα θυμουνται την Biostar και η μητρικη που πηρα ειναι αυτη : http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=643 Πολυ καλη κατασκευη, καλη δουλεια στο τσιπ ηχου και πολυ καλη τεχνολογια για την ποιοτητα του ηχου σε games και ταινιες,αλλα περα απο αυτο ειναι σπαρτιατικη κατασκευη,με εμφαση στην σταθεροτητα γενικα.Δεν εχει αλλα αξιοσημειωτα features και για παραδειγμα με συγκριση με την Asrock που ειχα πριν και εδινε εξαιρετικο ελεγχο στις στροφες των case fans η συγκεκριμενη εχει smart fan control μονο για τον fan του cpu cooler ενω για τους αλλους δινει στανταρ στροφες σε ενα μεσαιο επιπεδο θορυβου, που δεν ειναι μεγαλο,αλλα καπως αισθητο. Μαλλον η επομενη που θα αγορασω θα ειναι παλι Asrock αλλα θα διαβασω πρωτα κριτικες απο χρηστες στο newegg που για μενα ειναι το υστατο κριτηριο.
Silverage Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ASUS!!! 1)Ποτέ δεν κατάφερα νά κάνω όλες τις sata να δουλέψουν μαζί. Μιά θα δουλεύουν 3 και μια θα δουλεύουν οι άλλες 3. 2)Tο bios της είναι ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ. Ήθελα να απενεργοποιήσω μια ρύθμιση και έπρεπε να πάω μέσω Λαμίας. Μερικές φορές δεν αποθήκευε ρυθμίσεις ή πάγωνε όταν πάταγα αποθήκευση και ήθελε reset. 3)Ακόμη, ποτέ δεν κατάφερα να την κάνω να bootάρει από usb stick για να τρέξω memtest. Είτε το έβαζα πρώτο στο boot order, είτε το έκανα force boot μέσω bios, είτε έβγαζα τους σκληρούς και άφηνα μόνο αυτό, ποτέ δεν μου έκανε την χάρη. Η επόμενη που θα πάρω θα είναι είτε Gigabyte είτε Asrock.
παπι Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 http://www.asus.com/Motherboards/M4A89GTD_PRO/ Χρόνια τώρα. Αρκετά ευχαριστημένος εφόσον κουμποσα 6300 τώρα πρόσφατα.
8elwADSL Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Asrock από το 2009 (p45,775) σκυλί μαύρο και με πολλά χαρακτηριστικά που δεν είχαν άλλες αντιστοίχου κόστους.
skopelmix Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Έτοιμο προς λήψη το νεο Bios update στα chipset H97/Z97 της Asrock 1.90 5/21/2015 Windows® 7.95MB 1.Update 5th Generation Intel Core Processors microcode.2.Add NVME support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα