Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολες καλες ειναι,αναλογα τι προσφερει το καθε μοντελο και ποσο κοστιζει.Οι ASUS-Gigabyte στα μεσαια μοντελα ειναι λιγο λαχειο,μπορει να σου κατσει κομματι που θα σου σπασει τα νευρα.Στα ακριβα μοντελα ειναι και οι δυο πολυ αξιολογες.Οι Asrock στα φτηνα-μεσαια μοντελα ειναι σταθερες αλλα τους λειπουν μερικα feautures.Στα ακριβα μοντελα ειναι απλα κορυφη αλλα ακριβες.Απο MSI δεν εχω εμπειρια.Μιλαω παντα απο αποψη κλοκαρισματος,για κθημερινη χρηση ολες καλες ειναι.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω 2 asrock 1 msi και μία 1 gigabyte(που δεν έχει δουλέψει ακόμα) και μπορώ να πω(γνώμη μου?) ότι η asrock είναι λίγο πιο βολική-απλή στο bios απ' ότι η msi, για την gigabyte δεν ξέρω γιατί ακόμα δεν την δούλεψα. Βασικά ότι δίνεις παίρνεις.  

Δημοσ.

εχω δυο κομματια με Asrock και δεν μου εβγαλαν κανενα κουσουρι , η μια εδω και μια 6ετια .Αusus ,Gigabyte δεν εδειξαν μεγαλες αντοχες η Msi που ειχα βγηκε καλη .Τι να σου πω αλλοι σκιζονται για Asus σε μενα βγηκαν φολες -ισως και bad luck τι να πω

Παντος επειδη ειμαι χρηστης απο το 93 σου λεω οτι η καλλυτερη επιλογη δεν ειναι η πιο  ακριβη αλλα η αμεσως επομενη ανεξαρτητως μαρκας γιατι η ζωη τους δεν υπερβαινει την 5ετια -και φυσικα αλλα και λογω softwear- οποτε κανε καλιμπραρισμενη οικονομικα επιλογη  δηλ. value for money Απλα εκεινο που εχει μεγαλο ενδιαφερον ειναι αυτο που επικοινωνει με τον υπολογιστη δηλ οι θυρες πχ θα διαλεγα τωρα μια μητρικη που ηδη διαθετει USB3.1   και ας μην ειναι top  σε αλλα σημεια.

παντα προσωπικη  γνωμη εκφραζω

Δημοσ.

Η δικια μου εμπειρια τα τελευταία χρόνια  ειναι με asus (σχεδον όλες  se 775  socket)  και στην συνεχεια που αναβάθμισα σε 1155 σε κάποιες ASUS αλλά κυρίως GiGABYTE σε ακριβα μοντέλα (Z68 UD5H, Z77 UD5) η ;ASUS νομίζω πάντα είχαν ενα click  παραπάνω....στο  bios@overclock.... Τα τλευταία χρονια πέρασν απο τα χέρια μου αρκετές δεκάδες και μόνο μία asus  χαλασε(κολούσε στο  bios) και αυτο εντός εγγυησης... 

Δημοσ.

Gigabyte ποτε ξανα, μια am3+ και μια 1155 ολο χαζο προβληματα απο θεμα drivers, ποτε δεν μπορουσα να δω vcore και σωστες θερμοκρασιες. Πλεον το θεμα της μαρκας εχει ξεκαθαριστει. Asus all the way. Οπου υπαρχει sabertooth καλως οπου δεν υπαρχει rog. Ειδικά στο 1150 η mark 2 ειναι η καλυτερη μητρικη για overclock σε αυτο το budget λογω του πραγματικου 8 phase. Ο μονος λογος που δε θα την αγοραζα ειναι οι 6 θυρες sata. Ashrock απι εποχη am2 ναι. Ηταν οι πρωτες που ξεκλειδωναν τον τεταρτο πυρηνα στους 3 core, το bios ομως ηταν χαλια. Msi ουτε κρυο ουτε ζεστη. Απλα αδιαφορη.

Δημοσ.

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μια Gigabyte και 2 MSI μέχρι στιγμής. Η μια MSI κάηκε στον 1 μήνα και την άλλαξα με Gigabyte απο την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Η δεύτερη MSI που έχω είναι πολύ καλή και αντέχει άνετα μέχρι και σήμερα (6 χρόνια μετά) χωρίς να χρειαστεί να κάνω το παραμικρό. Εδώ και 5 μέρες έχω την πρώτη μου ASUS για την οποία δεν μπορώ να εκφέρω άποψη ακόμα. Αλλά γενικά πιστεύω οτι εκτός απο το "ο,τι πληρώνεις παίρνεις" είναι και θέμα τύχης αν θα σου προκύψει κάτι προβληματικό ή όχι.   

Δημοσ.

Όλες αξιόλογες και πάρα πολυ καλές είναι (Asus/Ashrock/Gigabyte/Msi) για καθημερινή χρήση.Τώρα για overclock καταστάσεις η asus/ashrock/gigabyte βρίσκονται ένα κλίκ παραπάνω από τις msi.

Δημοσ.

Ξεχασαμε και τις evga που εκτως του οτι ειναι πολυ καλες προσφερουν και αριστη εγγυηση, φυσικα ειναι ακριβες.

Δημοσ.

Ξεχασαμε και τις evga που εκτως του οτι ειναι πολυ καλες προσφερουν και αριστη εγγυηση, φυσικα ειναι ακριβες.

Δεν τις ξεχασαμε απλα ειναι μονο απο το Online store.

Δημοσ.

Λοιπον μακρια απο asrok - gigabyte την 1 την εχει ενας φιλος και μας εχει τρελανει στα restart  blule screen 755  soket  και μην αρχησετe εαν καναμε της γνωστες δοκιμες (ram psu bios update  ktl..) αυτα ειναι αυτονοητα για καποιον που ασχοληται χρονια με το χορο με το μολις την παταξαμε απο το pc ολα οκ msi εποομενη ολα οκ 

και 2 την μια AM2+ Η ΟΠΙΑ  ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ DVD H VIDEO  H ΕΓΡΑΦΕ CD  DVD  σε RIP  H ME TO PINACLE STOUDIO ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ video restart  blule screen την αλαξα 3 φορες γιατι εντος εγγησης και ενοειτε οτι αλαξα τα παντα απο επανω  και τα κοματια δοκιμαστηκανε σε αλλη mobo asus απο την πρωτη φορα  (psu  ram hdd ακομα cpu) και ηταν οκ απλα δοκιμασα 3 διαΦΟΡΕΤΙΚΑ GIGABYTE μονο απο καθαρη περιεργια και μονο και οι 3 κανανε καριβως το ιδιο πραγμα ενω το asus οσο και το ζοριζες δεν εβγαλε κανενα προβλημα ποτε οποτε μην λετε οτι η asork και gigabyte αλοστε asus kai msi server ktl...

Δημοσ.

asus + gigabyte (5 σε συνολο)  εμπειρικα δεν εχω παραπονα απο καμια...

απο gigabyte σε sensors οσον αφορα την θερμοκρασια μοναχα.

να σημειωθει οτι ουδεποτε ειχα κανα πανακριβο μοντελο και καμια δεν επαθε τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...