Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το θέμα περισσότερο για συζήτηση... Παρασκευή κιολας... :-D

Ποια εταιρία μητρικών προτιμάτε/ εμπιστεύεστε; Με τι κριτήρια επιλέγετε κάθε φορά;

Εγώ για παράδειγμα είμαι με μια Intel μητρική με 1155 socket. Επέλεξα Intel γιατί απλά έχω μια προτίμηση προς την Intel. Και σε επεξεργαστές, επίσης. Δεν υπολόγισα να πω την αλήθεια κόστος, κλπ. Ούτε μπήκα στον κόπο να συγκρίνω με άλλες εταιρίες. Παρείχε εισόδους/ εξόδους που ήθελα. Υποστήριζε όση μνήμη ήθελα. Ήταν συμβατή με τον επεξεργαστή που ήθελα. Οπότε η επιλογή έγινε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ποια η γνώμη σας λοιπον;

Αν υπάρχει κάποιο παλιό αντίστοιχο θέμα θα με ενδιέφερε πολύ να με παραπέμψει κάποιος σε αυτό.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειχα ποτε καποιο ιδιαιτερο προβλημα με την Asus οποτε και την επιλεγω αρκετα συχνα για εμενα και για φιλους μου. Επισης και η asrock πολυ καλη,

• Like 1
Δημοσ.

μιλώντας για αυτές που βρίσκεις συνήθως στην ελληνική αγορά όλες καλές είναι, με μια επιφύλαξη για τις msi. απο εκεί και πέρα καλύτερη είναι αυτή που μου δίνει αυτά που θέλω φθηνά.

• Like 2
Δημοσ.

μιλώντας για αυτές που βρίσκεις συνήθως στην ελληνική αγορά όλες καλές είναι, με μια επιφύλαξη για τις msi. απο εκεί και πέρα καλύτερη είναι αυτή που μου δίνει αυτά που θέλω φθηνά.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο από πάνω, με μια μικρή διαφορά, ότι εγώ εμπιστεύομαι περισσότερο τις μητρικές της msi.

Προσωπικά δεν μου έχει τύχει να χαλάσει κάποια μητρική της συγκεκριμένης εταιρίας, ενώ υπήρξαν περιπτώσεις προβλήματος με μητρικές asus και gigabyte.

Δημοσ.

MSI ειχα, ASUS εχω, GIGABYTE στο επομενο pc. Στην καρδια μου εχω τις MSI δεν ξερω γιατι. Την επιλογη πλεον την κανω με την εμφανιση μιας και ολες εχουν πολυ καλα υλικα και με την υποστηριξη οδηγων. οχι πως μια evga Χ99 θα με χαλουσε αλλα......$$$$

• Like 1
Δημοσ.

Ο σημαντικοτερος λογος να μην προτιμησει καποιος μητρικη Asrock,ηταν γιατι ηταν η μονη που εδινε 2 χρονια εγγυηση οταν  οι αλλες δινανε 3χρονια,και επισης σε αρκετους δεν τους βολευε το Bios. Τωρα πλεον που η κατασταση εχει βελτιωθει,αγοραζεις κυριως οτι σου αρεσει εμφανησιακα και αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις καθως οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω ακομα και οι Asus που πολλοι τις εκθιαζουν τα τελευταια χρονια εχουν αρχισει να παρουσιαζουν και αυτες αρκετα προβληματα. Εγω ως τωρα ειχα Asus πιο παλια και τωρα εχω Msi αρα μαλλον και εγω στον επομενο υπολογιστη ισως παω σε Gigabyte,απο τις οποιες εχω να πω τα καλυτερα για τις καρτες γραφικων :D

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα msi και ήταν μια χαρά γι`αυτά που ήθελα δεν ήταν για πολλά.Πλέον Asus γιατι σε overclock καταστάσεις είναι πολύ καλύτερη και η επόμενη Asrock για τους ίδιους λόγους.Οσο αφορά το κόστος μέχρι εκεί που με φτάνει το πάπλωμα

Δημοσ.

Ειχα msi και ήταν μια χαρά γι`αυτά που ήθελα δεν ήταν για πολλά.Πλέον Asus γιατι σε overclock καταστάσεις είναι πολύ καλύτερη και η επόμενη Asrock για τους ίδιους λόγους.Οσο αφορά το κόστος μέχρι εκεί που με φτάνει το πάπλωμα

Θα μου επιτρεψεις εν μερη να διαφωνησω στο παραπανω καθως η Asus που αναφερεις ειναι απο τις ακριβοτερες που μπορει να αγορασεις καποιος για Amd επεξεργαστες http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?keyphrase=am3&order_dir=asc&page=4 αρα λογικο να διαλεξει καποιος Asus γιατι ειναι μονοδρομος :P

Επισης το παραπανω που λες για την Asrock που ακριβως το στηριζεις???Αλλωστε μιλαμε για μελλοντικο επεξεργαστη και στο μελλον δεν ξερεις απολυτα τι αλλες επιλογες υπαρχουν στα ιδια χρηματα,ειδικα αν πας σε Intel που εκει υπαρχει και μεγαλυτερη ποικιλια και τα πραγματα ειναι πιο διαφορετικα απο οτι στους Amd.

Δημοσ.

Λέω με τα μέχρι τρα δεδομένα.Αύριο μπορεί να περάσει κομήτης αλλα εγ δεν το ξέρω.Οπότε αν αύριο η gigabyte δίνει αυτά που θέλω στα χρήματα που διαθέτω θα την προτιμήσω και την κάθε Gigabyte.Για την Asrock από αυτά που διαβάζω σε φόρουμ και εδ φυσικά γιατι προσωπική εμπειρία δεν έχω

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω όλοι πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο επιλέγουμε μητρικές.

Όσοι αναφερατε προβλήματα τι ακριβώς εννοείτε; Κάποιου είδους ασυμβατότητα με κάποιο άλλο κομμάτι hardware? Κάποιο πρόβλημα στην ίδια την μητρική;

Επίσης, όσοι έχετε δοκιμάσει πάνω από 2 διαφορετικές εταιρίες...Τι διαφορές μπορεί να υπάρχουν στο BIOS? Ο τρόπος που είναι δομημένο; Διαφορετικές επιλογες;

Intel κανείς;; Νιώθω σαν τον τρελό του χωριού... :P

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω όλοι πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο επιλέγουμε μητρικές.

Όσοι αναφερατε προβλήματα τι ακριβώς εννοείτε; Κάποιου είδους ασυμβατότητα με κάποιο άλλο κομμάτι hardware? Κάποιο πρόβλημα στην ίδια την μητρική;

Επίσης, όσοι έχετε δοκιμάσει πάνω από 2 διαφορετικές εταιρίες...Τι διαφορές μπορεί να υπάρχουν στο BIOS? Ο τρόπος που είναι δομημένο; Διαφορετικές επιλογες;

Intel κανείς;; Νιώθω σαν τον τρελό του χωριού... :P

Το UI του Bios θα ελεγα ναι.

Εγω πχ την δικια μου μητρικη την αγορασα απο Amazon οταν στην Ελλαδα κοστιζει 160ευρω.Προφανως στα 160 με 170ευρω θα κοιταζα σε αλλη μητρικη αν αγοραζα απο Ελλαδα,αλλα στο Amazon την πηρα στα 126ευρω αρα καταλαβαινεις οτι ναι ο οικονομικος ειναι ο σημαντικοτερος λογος αγορας και προτιμησης μιας μητρικης,ειδικα αν σου κατσει καποια καλη προσφορα.

Δημοσ.

Έχει σταματήσει να βγάζει μητρικές πλέον φίλε μου.

Και πολύ καλά έκανε γιατί ΟΣΟ καλούς επεξεργαστές βγάζει ΤΟΣΟ σαβούρα μητρικές έβγαζε, που φυσικά ηταν foxconn

Δημοσ.

Asus.

Οχι οτι δεν θα επαιρνα Asrock, το ηθελα μαλιστα, αλλα βρηκα την αντιστοιχη asus στα 150 και την πηρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...