jimex Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το συγκεκριμένο κομμάτι που ανεβάζεις φωτογραφία πράγματι έχει AUO panel. Αντίθετα αυτά που ανέβηκαν στα forum που παραθέτω με μοντέλο 5000 όπως και το δικό μου μοντέλο 5030, φοράνε ότι βρήκε η samsung στο παζάρι σε 48" και στην προκειμένη ένα άθλιο AD-PLS της BOE. "Samsung Panel Lottery" αποκαλείται και είναι γνωστό χρόνια τώρα, δε φαντάζομαι να μη δε το γνωρίζεις από τη στιγμή που ασχολείσαι και είσαι του χώρου. Απλά υποτίθεται ότι στο 2014 line-up η Samsung είχε υποσχεθεί να δίνει είτε δικά της, είτε της AUO panels. Τελικά φαίνεται πως στα τελειώματα της σειράς του 2014 μιας και είμαστε άνοιξη του 2015 και έρχονται οι νέες σειρές και τα reviews έχουν τελειώσει για τις προηγούμενες, για να καλύψει τη ζήτηση στο πρώτο τρίμηνο του '15 έβαλε ότι panel βρήκε και όπως αποδεικνύεται μάπα. Εξάλλου με ένα googlάρισμα βρίσκει πάμπολες αναφορές κανείς και σε μοντέλα της σειράς 8 που τελικά είχαν panel της sharp ή ακόμη και διάφορων κινέζων κατασκευαστών με το contrast να πιάνει πάτο....
graphist83 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Κοιτά φιλε, επειδή όντως στην δουλειά μου ερχόμαστε σε επαφή συνεχώς με tv. Και αφενός έχουμε και μια προτίμηση στις samsung (καθαρά λογω ιδεολογίας και αντικειμενικοτητας) ειδικα στην σειρα 8000 δεν εχω δει πανελ περαν samsung psa ultra clear. Μιλαμε για premioum σειρα. To θεωρώ χλωμό να εχουν γίνει τετοια παραστρατηματα στο μοντέλο αυτο. Δεν ξερω τι γινεται με σειρες τριτης διαλογής σε αλλες χωρες που παρεισαγουν μερικοί κτλ. Στην Ελλάδα ποτε μου δεν ειδα κάποιο πανελ παρεκλινον απο αυτα που ηξερα εξαρχής. Ακομα και η 5000 που ξερω οτι φοραει auo. Η φωτο που σου παρέθεσα ειναι ενα τυχαιο demo ενος μαγαζιού που συνεργάζομαι. Η φωτο τραβήχτηκε την ωρα που ειδα το μήνυμα σου.
jimex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Κοιτά φιλε, επειδή όντως στην δουλειά μου ερχόμαστε σε επαφή συνεχώς με tv. Και αφενός έχουμε και μια προτίμηση στις samsung (καθαρά λογω ιδεολογίας και αντικειμενικοτητας) ειδικα στην σειρα 8000 δεν εχω δει πανελ περαν samsung psa ultra clear. Μιλαμε για premioum σειρα. To θεωρώ χλωμό να εχουν γίνει τετοια παραστρατηματα στο μοντέλο αυτο. Δεν ξερω τι γινεται με σειρες τριτης διαλογής σε αλλες χωρες που παρεισαγουν μερικοί κτλ. Στην Ελλάδα ποτε μου δεν ειδα κάποιο πανελ παρεκλινον απο αυτα που ηξερα εξαρχής. Ακομα και η 5000 που ξερω οτι φοραει auo. Η φωτο που σου παρέθεσα ειναι ενα τυχαιο demo ενος μαγαζιού που συνεργάζομαι. Η φωτο τραβήχτηκε την ωρα που ειδα το μήνυμα σου. Ναι δε διαφωνώ ότι δεν έχεις παρατηρήσει μέχρι τώρα ότι να 'ναι άκυρα panel στη σειρά 5 γιατί συναντάς κομμάτια από παλιότερες παρτίδες. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για εκθεσιακό κομμάτι που υπάρχει στο μαγαζί κανά χρόνο τώρα. Μάλιστα υπάρχουν και δηλώσεις από πλευράς samsung στις αρχές του 2014 ότι θα υπάρχει μια ομοιομορφία στα panel του 2014 line-up. Όπως φαίνεται όμως τα κομμάτια στις τελευταίες παρτίδες του 2014 line-up που παρέλαβαν τα καταστήματα αρχές του 2015 φοράνε πραγματικά ότι πιο άκυρο υπάρχει από panel και ήταν διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή στην αγορά, μόνο και μόνο για να καλύψει η Samsung τις παραγγελίες. Υποθέτω και φαντάζομαι πως η Samsung έχει διαθέσει τα εργοστάσια της για την κατασκευή panels για το 2015 line-up, όπως και τις παραλαβές σε panels από την AUO. Γι' αυτό και οι αναφορές που υπάρχουν στα διάφορα forums για κινέζικα panels στο 2014 line-up είναι όλες μέσα στο 2015. Ορίστε με μια γρήγορη αναζήτηση μια αναφορά παλί αρχές του '15 στην premium 8500 να φοράει panel της CMO/Innolux και τα σχόλια ολόκληρου του thread να δείχνουν ακόμη περισσότερες: http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=2362441
graphist83 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μάλιστα. Δεν το είχα διαβάσει πουθενά. Θεωρείς όμως ότι ισχύει παγκοσμίως? Γιατί από Ελλάδα πρόσφατα έκανα παραγγελία πριν μια εβδομάδα 40αρες 5000 για έναν ξενώνα. Ήταν παραγγελία από εταιρία direct. Έχω ακόμα Τα τεμάχια στην αποθήκη. Θα το κοιτάξω.
jimex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ο τύπος με την 8500 πιο πάνω έχει μοντέλο για Αυστραλία, οι άλλοι με τις 5000 έχουν τα ευρωπαϊκά και ο ένας γράφει πως είναι από την Ολλανδία, οπότε λογικά όλες οι σειρές επηρεάζονται. Τώρα ποιες παρτίδες και σειρές επηρεάζονται δε μπορεί να πει κανείς με σιγουριά. Πχ. και οι 48αρες 5030 που είχε το you στην αποθήκη και παρέλαβα εγώ είχαν πάνω στο κουτί αυτοκόλλητο με όλες τις ευρωπαϊκές χώρες για τις οποιες προορίζονται μαζί και την Ελλάδα και η Samsung Hellas τις έχει κανονικά στη σελίδα της. Επίσης οι κριτικές της 5030 προ 2015 στο amazon.co.uk είναι ακριβώς ίδιες με της 5000 και τη βγάζουν μια αρκετά καλή τηλεόραση για τα λεφτά της με μόνη διαφορά το πλαίσιο στο κάτω μέρος. Γενικά για αγορά μοντέλου του 2014 αυτές τις τελευταίες βδομάδες από ότι διαβάζω είναι θέμα τύχης να σου κάτσει παρτίδα με καλό panel ή όχι. Εγώ πάντως καθώς δεν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική στην κατηγορία από άλλη εταιρεία αν βρεθεί μαγαζί που μου πει έχω στοκ την 48άρα 5000 ή 5030 (που μου αρέσει περισσότερο το κάτω πλαίσιο της) από τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο σε νορμάλη τιμή την αγοράζω με τη μία για να μη πηγαίνω στη σειρά 6 (και αν είμαι τυχερός και δεν έχει και εκεί κανά μουφοπάνελ) που δε τη χρειάζομαι για το χώρο και τη χρήση που προοριζόταν η συγκεκριμένη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα