Προς το περιεχόμενο

EIZO ColorEdge CG248-4K. Νέα επαγγελματική οθόνη ανάλυσης 4K στις 23,8 ίντσες

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η EIZO ανακοίνωσε την νέα οθόνη ColorEdge CG248-4K, η οποία διαθέτει διαγώνιο 23,8 ιντσών ανάλυσης 3840 x 2160 pixels. Η νέα οθόνη της EIZO απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες στον δημιουργικό τομέα που εργάζονται με υψηλής ανάλυσης περιεχόμενο (φωτογραφία, εκτύπωση, video κ.ά).Τον υψηλότερο λόγο εικονοστοιχείων ανά ίντσα στην σειρά ColorEdge διαθέτει η ColorEdge CG248-4K με 185ppi, και οι επαγγελματίες θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την ιδιαίτερα υψηλή οξύτητα και ακρίβεια που προσφέρει.

Εξάλλου το νέο αυτό monitor ενσωματώνει αισθητήρα που διευκολύνει το "καλιμπράρισμα" ενώ μαζί με την αγορά της, η εταιρεία δίνει μαζί τις εφαρμογές ColorNavigator 6 και ColorNavigator NX που επιτρέπουν στους χρήστες να επέμβουν σε διάφορες τιμές και παραμέτρους (brightness point, gamma point, white point) καθώς και να εξάγουν προφίλ ICC. Η αντίθεση είναι 1000:1 ενώ η φωτεινότητα βρίσκεται στα 350cd/m²

H ColorEdge CG248-4K χρησιμοποιεί LED-backlit IPS LCD panel με χρωματικό εύρος που καλύπτει το 99% του πρότυπου Adobe RGB. Επιπλέον καλύπτει το 100% των προτύπων Rec. 709, EBU και SMPTE-C καθώς και το 77% του Rec. 2020 και το 93% του DCI.

Σε μία τυπική οθόνη απαιτούνται περίπου 30 λεπτά χρόνου για να σταθεροποιηθούν τα χαρακτηριστικά της όπως η φωτεινότητα, χρωματικότητα και ο τόνος αλλά με την ColorEdge CG248-4K απαιτούνται μόλις 3 λεπτά, και επομένως οι επαγγελματίες μπορούν να είναι σίγουροι ότι μπορούν να εργαστούν σχεδόν αμέσως και με απόλυτη σταθερότητα από την στιγμή που θα ενεργοποιήσουν την οθόνη.

Η νέα επαγγελματική οθόνη της EIZO διαθέτει φωτιζόμενα LED backlit πλήκτρα/ ρυθμιστικά, δύο DisplayPort, δύο HDMI και τρεις USB 3.0 θύρες ενώ η βάση της είναι ρυθμιζόμενη (150mm height, portrait mode, 40° tilt, 344° swivel). Καλυπτεται από 5ετή εγγύηση και η διάθεση της θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα συμφωνήσω με τον φίλο , ότι 4Κ σε 24ρα οθόνη ακούγετε κάπως παράξενο! Βέβαια να την δούμε πρώτα από κοντά και μετά θα κρίνουμε καλύτερα ...

Θετικό επίσης και τα 5 χρόνια εγγύηση!
Να δούμε και πόσο θα κοστίζει! Εννοείτε ότι πληρώνεις παίρνεις και η EIZO το ξέρει καλά τόσα χρόνια!

Ας μου επιτραπεί μία ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει, ή μάλλον με μπέρδεψαν τα σχόλια. Νόμιζα ότι οι 4Κ οθόνες είχαν επιφάνεια εργασίας 1080 αλλά σαν ανάλυση το 2160 όπως ακριβώς το 15άρι retina μου που ενώ η ανάλυση είναι 2880x1800 αυτό αντιστοιχεί σε φυσική επιφάνεια εργασίας 1440x900 που είναι κ η προεπιλογή. Τώρα εδώ είναι επιφάνεια εργασίας 2160;

• Super Moderators

Ας μου επιτραπεί μία ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει, ή μάλλον με μπέρδεψαν τα σχόλια. Νόμιζα ότι οι 4Κ οθόνες είχαν επιφάνεια εργασίας 1080 αλλά σαν ανάλυση το 2160 όπως ακριβώς το 15άρι retina μου που ενώ η ανάλυση είναι 2880x1800 αυτό αντιστοιχεί σε φυσική επιφάνεια εργασίας 1440x900 που είναι κ η προεπιλογή. Τώρα εδώ είναι επιφάνεια εργασίας 2160;

4K=3840X2160, ότι πιο κάτω από αυτό δεν θεωρείται UHD/4K...

αυτό που λες είναι με scaling κι όχι native resolution...

H Eizo παντα ηταν κορυφη και σε σχεδιαση αλλα και η ποιοτητα των υλικων της ειναι απλα αξεπεραστη ,οσο για την τιμη εγω θα ελεγα οτι και οι 3000 που ειπε ο φιλος μαλλον ειναι πολλα.Σαν επαγγελματιας -αρχιτ.-μονο η dell την πλησιαζει αλλα απο μακρυα -απο πολυυυυ μακρια.

• Super Moderators

οσο για την τιμη εγω θα ελεγα οτι και οι 3000 που ειπε ο φιλος μαλλον ειναι πολλα.Σαν επαγγελματιας -αρχιτ.-μονο η dell την πλησιαζει αλλα απο μακρυα -απο πολυυυυ μακρια.

https://www.skroutz.gr/s/5349171/Eizo-CG247.html

1920X1200 μοντέλο ίδιας σειράς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...