antogkez Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Γειά σε όλους! Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό: Θέλω να βάλω ημερομηνίες γεννεθλίων στις επαφές μου σε MLS κινητό. Όσο και αν ακούγεται παράξενο δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Τα μέχρι τώρα κινητά μου (Nokia και HTC) είχαν όλα στην καρτέλα επαφής συγκεκριμένο πεδίο για γεννέθλια ή/και επέτειο. Φέτος πήρα για πρώτη φορά MLS (σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος - δεν είμαι και πολύ απαιτητικός) και παρατηρώ οτι δεν υπάρχει ανάλογο πεδίο. Ο μόνος τρόπος να ενημερώνομαι για γεννέθλια είναι μόνο σε όσες επαφές έχω περάσει στο gmail και βγαίνουν στο calendar. Κατα τα άλλα τίποτα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Να σημειώσω οτι μερικές εφαρμογές που δοκίμασα (Days και birthdays) συγχρονίζουν μόνο τις επαφές από gmail και facebook και δεν μπορείς να προσθέσεις ημερομηνίες εσύ. Είναι τελείως αυτοματοποιημένες. Καμια λύση κανείς; εκτός φυσικά του να περάσω όλες μου τις επαφές στο gmail!
CMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αυτό είναι feature του android , δεν πιστεύω ότι το έχει κόψει η mls. Πατάς edit στην επαφή, τέρμα κάτω add another field και μετά διαλέγεις το "events". (έχω το κινητό μου στα αγγλικά , οπότε κάτι παρόμοια στα Ελληνικά)
antogkez Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αυτό είναι feature του android , δεν πιστεύω ότι το έχει κόψει η mls. Πατάς edit στην επαφή, τέρμα κάτω add another field και μετά διαλέγεις το "events". (έχω το κινητό μου στα αγγλικά , οπότε κάτι παρόμοια στα Ελληνικά) Δυστυχς έτσι πίστευα κι εγ, αλλά κάνοντας αυτό που αναφέρεις "προσθήκη νέου πεδίου" οι μόνες επιλογές είναι: IM, e-mail, σημεισεις, φωνητική μορφή ονόματος και Διεύθυνση.
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μπες στο Gmail και πέρασε τα εκεί τα γενέθλια, έτσι το έχω κάνει εγώ και θα είσαι οκ.
antogkez Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μπες στο Gmail και πέρασε τα εκεί τα γενέθλια, έτσι το έχω κάνει εγώ και θα είσαι οκ. Ναι αυτό το έχω σαν τελευταία λύση. Απλά έλεγα μήπως το γλιτώσω. Γιατί δεν έχω όλες τις επαφές του τηλεφώνου και στο gmail οπότε θα πρέπει να φτιάξω και καμπόσες...
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=el
antogkez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=el Δεν έχω ξαναδοκιμάσει να χρησιμοποιήσω άλλο dialer πέρα από τον εργοστασιακό. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εξυπηρετικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι οτι δεν είναι free. Πάντως αν είναι προς αυτή τη κατεύθυνση η λύση μπορεί να ψάξω να βρω κάτι αντίστοιχο free.
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 αυτο που σου εστειλα ειανι δωρεαν ειναι προαιρετικο το να αγορασεις την Pro εκδοση! αν σου προσφερει περισσοτερα πραγματα απο το αρχικο γιατι να μην εινια εξυπηρετικο! εγω απο οταν πηρα ανδροιδ αυτον χρησιμοποιω χωρις δευτερη σκεψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα