ThanosA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Hi Guys Προκειται για pc γραφειου . (Office , Surfing) Ολα τα περιφερειακα υπαρχουν . Στο μελλον θα αγοραστει 1080p monitor Hdd υπαρχει . Θελω κατι πολυ οικονομικο : Σκεφτομαι για H81 oc able mobo , G3258 , 4gb ram Mobo : Asrock H81M-HDS (με δυνατοτητα για oc) 58€ CPU : G3258 77€ Ram : η φθηνοτερη 4gb PSU : Κανα Antec 350W ? Case : Κατι λιτό και φθηνο DVD-Drive : Επισης οτι φθηνοτερο Δεν θα ειχα κανενα θεμα και για ενα AMD vfm build . Ισως γυρω απο τον 6400k . Περιμενω προτασεις κυριως για : PSU RAM Drive (υπαρχουν δυο IDE drives , αν παρω αυτο θα ειμαι οκ ? ) Case(στην χειροτερη χρησιμοποιω την παλια) Προτασεις και για αλλες H81 ocable mobos ευπροσδεκτες ! και ισως ενα AMD build .
dimitrisOP Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 παρε τον g3258 πολυ ποιο δυνατος και αφου ειναι για δουλειες γραφειου τα γραφικα του amd σου ειναι αχρηστα. 1
terry308 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ένα παρόμοιο έχω και εγω στο γραφείο , αλλά με τον 5150 ,είναι μια χαρά και με χαμηλές θερμοκρασίες ( Η σύνθεση είναι από το visionstudio) Και απο το eshop 1
pano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ένα παρόμοιο έχω και εγ στο γραφείο , αλλά με τον 5150 ,είναι μια χαρά και με χαμηλές θερμοκρασίες Είναι όμως ocable ;;;
ThanosA Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Είναι όμως ocable ;;; To oc δεν με ενδιαφερει . Απλα αν ηταν να παω σε pentium θα πηγαινα στον 3258 γιατι ειναι ο πιο vfm , αρα θα πηγαινα και για oc . Μαλιστα . Ωραια η συνθεση σου terry308 . Το τροφοδοτικο μεσα στο case ειναι οκ ? Προτινετε μου ενα psu ? Τα corsair σε αυτο το price range δεν λενε και πολλα . Να κοιτουσα ισως το antec 350W , παιρνει και πολυ αγαπη απο τον Linus
terry308 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Την ίδια χρήση ακριβώς κάνω και εγω, δεν ακούω τίποτα και το έχω δίπλα μου στο μισό άνοιγμα του χεριού μου.Το κουτί έχει τροφοδοτικό μέσα, το συγκεκριμένο (κουτί) το έχω δουλέψει σε αρκετές συνθέσεις και για htpc, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, μπορεί να μπει και όρθιο με 2 βάσεις που έχει, η μητρική έχει 2 θέσεις sata, 1 για δίσκο και 1 για οπτικό drive. Αν υπάρχει η σκέψη για αναβάθμιση φυσικά δεν το συζητάμε , δεν κοιτάς σε am1 Μπορείς να δεις και σε onboard amd Asrock QC5000-ITX/PH χρονισμένο στα 1,5ghz , σε intel Q1900M Pro3 Vga στα 2.0Ghz Αν θες κάτι σε αναβαθμίσιμο intel τα πιο φθηνά με 82€ Asrock H81M-VG4 R2.0 Intel Celeron G1820 Είναι όμως ocable ;;; O/c σε σύστημα που προορίζεται για γραφείο και χρήση office και Internet είναι ανούσιο κατ εμε Αν και δεν έχει βγει για τέτοια χρήση ( όπως ο G3258 ) αλλά ανεβαίνει στα 2,7Ghz όπου μαζί ανεβαίνει και η θερμοκρασία του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα