Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα πεδια,,,,,εζβισα κατα λαθως τα recovery απω ενα λαπτοπ compaq cq58, με windows 8,,,,,,πως μπωρω να βρω recovery  ,,,υπαρχει τροπος?

ευχαριστω

Δημοσ.

Βρίσκεις ένα dvd από φίλο ή κατεβάζεις ένα (αρκεί να είναι uefi enabled) το βάζεις, αναγνωρίσει το κλειδί σου και είσαι έτοιμος. δεν χρειάζεσαι crack.

Δημοσ.

ευχαριστω CMD,,,,,,το uefi tη einai ?,,,,δεν ειμαι και πολη γνωστης στα 8,,,,,to dvd να ειναι απο windows 8  ,,apo οποιοδηποτε  compaq?  ευχαριστω

Δημοσ.

Το recovery δεν ειναι μονο το λειτουργικο (Windows 8) αλλα περιεχει και τους Drivers τα Utilities και πολλες φορες διαφορα προγραμματα (δωρεαν η δοκιμαστικα)

Το φορητο σου ειχε οπως το αγορασες 8αρια η τα εβαλες εσυ αργοτερα η καποιος αλλος;

Πρεπει να δεις ποια Windows 8 εχεις (OEM - Pro - Enterprise) και να κατεβασεις την εκδοση που εχεις για να δουλεψει το κλειδι που ειναι γραμμενο στο bios-uefi

Δημοσ.

Όλοι οι browsers έχουν ορθογραφικό έλεγχο, χρησιμοποίησε τον. προσπαθώ να σκεφτώ πως έσβησες το recovery...

• Like 1
Δημοσ.

LLLEFTERIS   ευχαριστω για την απαντηση,,,eixε γνησια τα windows 8,,,,και απο που κατεβάζεις το δβδ? και κατι αλλο,,,,,σαν laptop δουλευει,,,,απλα εγω εχω ανχωθει,,,  

Δημοσ.

Πως εσβησες το recovery partition ???

Κανε μου μια χαρη πατα δεξι κλικ στο "Ο υπολογιστης μου" η "Αυτός ο υπολογιστής" και στο παραθυρο που θα σου βγαλει πατα στο "Διαχειριση" και αριστερα στο "Διαχειριση Δισκων" και αυτο ανεβασε το να το δουμε.

Δημοσ.

Αν απλά το έχεις κάνει διαγραφή το EaseUS partition manager ίσως στο επαναφέρει.

Δημοσ.

Τα Windows μπορεις να τα κατεβασεις απο εδω.

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/upgrade-product-key-only

Θα πατησεις εκει που σου λεει με μπλε γραμματα Windows 8 (οχι στο Windows 8.1) και θα σου κατεβασει ενα αρχειο.

Αυτο θα το τρεξεις και θα σου ζητησει το κλειδι εγκαταστασης των Windows

Για να βρεις το κλειδι επειδη δεν ειναι σε καποιο αυτοκολητο αλλα μεσα στο bios θα κατεβασεις το aida64 extreme το δευτερο που ειναι portable για να μην θελει εγκατασταση απο εδω .

http://www.aida64.com/downloads

Θα το τρεξεις θα πας στο Operating System παλι Operating System και στο Product Key    XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX τα Χ ειναι ο κωδικος σου θα τον βαλεις στο προγραμμα της Microsoft και θα σου κατεβασει τα Windows δηλαδη την εκδοση για το κλειδι που εχεις.

• Like 1
Δημοσ.

CMD,,,δεν μπόρεσα ,,διότι μετά από 1024 mb είναι επί πληρωμής,,,,,,,,,μια χάζι ερώτηση,,συγγνώμη κιόλας,,
πολύ καλο το πρόγραμμα,,ευχάριστω,,,,,,,απλά ,,,χωρίς τα recovery   ,,,τι ζημια θα έχω?    αφού τα windows λειτουργούνε μια χαρά,,,,,

LLLEFTERIS,το είδα  αυτό που μου λες ,,,θα προσπαθήσω και μόλις θα έχω νέα θα σας πω,,,,πολύ ευχάριστω ,,,παιδιά,,,

LLLEFTERIS,,,,μου ζήτησε να κάνω εγκατάσταση τον windows 8,1 ,,,από την σελίδα της microsoft
νομίζω ότι δεν θα χρειαστ prodoukt key ,,η κάνω λάθος?

Δημοσ.

Ισως με το κλειδι σου να κατεβαζεις και τα 8.1 αφου ειναι upgrate των 8 δεν χανεις κατι να δοκιμασεις απλα κατεβασε το μπλε που γραφει 8.1 και βαλε τον κωδικο σου windows key

Αν κατεβασεις τα Windows που ειναι για το κλειδι που ειναι στο bios κατα την εγκατασταση δεν θα σου ζητησει το κλειδι.

Δεν εχεις προβλημα που εχασες το recovery partition απλα αν χρειαστει καποια στιγμη να κανεις recovery δεν θα μπορεις.

Εγω παντως δεν τα συμπαθω τα recovery παντα κανω καθαρη εγκατασταση των Windows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...