Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 προκυπτουν απο το γεγονος οτι με την ληξη του συμβολαιου η κοντα στην ληξη δεν πα να εκραγει το αυτοκινητο ποσος ενδιαφερει αυτον που ειχε τη μισθωση. Κάνεις λάθος φίλε μου, στα συμβόλαια leasing υπάρχουν ρήτρες για κάθε φθορά/ζημιά πέραν του συνηθισμένου, ακόμα και για την κατάσταση που θα βρίσκεται το αυτοκίνητο όταν παραδοθεί στο τέλος της μίσθωσης. Αν δεν είναι όπως πρέπει τότε ο μισθωτής όχι μόνο μπορεί να χάσει την εγγύηση που έχει δώσει, αλλά και να πληρώσει και έξτρα χρήματα. Κ επειδη εχω δει ατομα (δεν αποτελει κανονα αλλα σιγουρα θα υπαρχουν πολλοι τετοιοι) να καρφωνουν ταχυτητες τα παραπανε οπου βρουνε ,να τα πατανε με κρυο το μοτερ δεν ειναι διολου απιθανο να βγαλει προβλημα, μερικες φορες ειναι φθηνοτερα απο ιδιωτων πραγμα που προβληματιζει ιδιαιτερος.Και εγω εβλεπα για καποια απο leasing αλλα αποφασισα να μην παρω το ρισκο Δεν λέει κάτι αυτό, και εγώ έχω δει άτομα να κάνουν τα ίδια σε αυτοκίνητα που τους ανήκουν, σε αυτοκίνητα της οικογένειας, συγγενών, φίλων κτλ. Στην περίπτωση κακομεταχειρισμένου αυτοκινήτου από τον υπάλληλο μιας επιχείρησης, ποια η διαφορά αν το αφεντικό το είχε πάρει στο όνομα του σε σχέση με το να το είχε πάρει με leasing? Στο κυριότερο δεν απάντησες όμως, πως προκύπτει ότι ένα αυτοκίνητο που προέρχεται leasing είναι κακοσυντηρημένο.
chrisxkar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Κάνεις λάθος φίλε μου, στα συμβόλαια leasing υπάρχουν ρήτρες για κάθε φθορά/ζημιά πέραν του συνηθισμένου, ακόμα και για την κατάσταση που θα βρίσκεται το αυτοκίνητο όταν παραδοθεί στο τέλος της μίσθωσης. Αν δεν είναι όπως πρέπει τότε ο μισθωτής όχι μόνο μπορεί να χάσει την εγγύηση που έχει δώσει, αλλά και να πληρώσει και έξτρα χρήματα. Δεν λέει κάτι αυτό, και εγώ έχω δει άτομα να κάνουν τα ίδια σε αυτοκίνητα που τους ανήκουν, σε αυτοκίνητα της οικογένειας, συγγενών, φίλων κτλ. Στην περίπτωση κακομεταχειρισμένου αυτοκινήτου από τον υπάλληλο μιας επιχείρησης, ποια η διαφορά αν το αφεντικό το είχε πάρει στο όνομα του σε σχέση με το να το είχε πάρει με leasing? Στο κυριότερο δεν απάντησες όμως, πως προκύπτει ότι ένα αυτοκίνητο που προέρχεται leasing είναι κακοσυντηρημένο. το κοστος συντηρησης to αναλαμβανει η εταρεια leasing ετσι και αλλιως ,δεν νομιζω οτι θα τα κανουν ολα στην εντελεια. Θεωρεις τυχαιο το οτι τα συνεργια λενε μακρια απο leasing?Υπαρχουν αρκετες σελιδες και χρηστες που παλι μιλανε για το ποσο κακοσυντηρημενα ειναι. Τωρα αν εσυ θελεις να αγνοησεις ολες τις ενδειξεις κυνηγοντας ενα καλο deal δικο σου θεμα μπορει να σου βγει καλο μπορει να χτυπας το κεφαλι σου την αποψη μου την ειπα απο εκει και περα σηκωνω τα χερια μου. Θα ηθελα να πω επισης οτι εναν καλο πελατι (εταιρεια) με μεγαλο στολο οχι ρητρα δεν θα του βαλουν να πληρωσει (εκτος και αν μιλαμε για extreme περιπτωσεις) αλλα θα του φιλησουν και τον κ@&ο για να συνεχισει την συνεργασια μαζι τους
tekas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μακριά από leasing και μαντράδες!!!Όπως είπαν και μερικά άτομα ποιο πάνω τα leasing στις περισσότερες αν όχι σε όλες (για να μην γίνω απόλυτος) είναι καταστραμένα. Οι μαντράδες επίσης και αυτοί ότι νά'ναι, κατεβασμένα χιλιόμετρα, τρακαρισμένα τα οποία πωλούνται ως ατρακάριστα και γενικά σάπια οχήματα εισαγωγής από το αλάτι με ημερομηνία λήξης.Είμαι παθών και από τις 2 περιπτώσεις οπότε μακριά από και από leasing αλλά και από μαντράδες.Περισσότερες πληροφορίες μέσω π.μ.Υ.Γ. Δεν πουλάω κάποιο όχημα!!!
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 το κοστος συντηρησης to αναλαμβανει η εταρεια leasing ετσι και αλλιως ,δεν νομιζω οτι θα τα κανουν ολα στην εντελεια. Θεωρεις τυχαιο το οτι τα συνεργια λενε μακρια απο leasing?Υπαρχουν αρκετες σελιδες και χρηστες που παλι μιλανε για το ποσο κακοσυντηρημενα ειναι. Η εταιρεία leasing τα συντηρεί όπως πρέπει(με μικρό κόστος σε δικά της συνεργεία) επειδή είναι για το συμφέρον της. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, μπορώ να στο αναλύσω. Όσο για τα συνεργεία καθόλου τυχαίο δεν είναι, φυσιολογικό είναι να λένε τα χειρότερα μια και χάνουν από πελάτη όποιον παίρνει αυτοκίνητο με leasing. Τωρα αν εσυ θελεις να αγνοησεις ολες τις ενδειξεις κυνηγοντας ενα καλο deal δικο σου θεμα μπορει να σου βγει καλο μπορει να χτυπας το κεφαλι σου την αποψη μου την ειπα απο εκει και περα σηκωνω τα χερια μου. Εγώ προσωπικά δεν ψάχνω για αυτοκίνητο, αλλά όταν χρειαστεί να είσαι σίγουρος πως δεν θα αγνοήσω καμία ένδειξη, θα τις λάβω όλες υπόψιν, θα τις ζυγίσω, και θα πράξω ανάλογα. Και όπως έγραψα και σε προηγούμενο post, θα δώσω μεγαλύτερη βαρύτητα στην κατάσταση του αυτοκινήτου και λιγότερη στο ποιος ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Έτσι θα έκανα, και αυτό προτείνω σε κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει. Αν πιστεύει ότι είμαι λάθος, ας κάνει ότι θέλει. Θα ηθελα να πω επισης οτι εναν καλο πελατι (εταιρεια) με μεγαλο στολο οχι ρητρα δεν θα του βαλουν να πληρωσει (εκτος και αν μιλαμε για extreme περιπτωσεις) αλλα θα του φιλησουν και τον κ@&ο για να συνεχισει την συνεργασια μαζι τους Αν ο πελάτης αυτός αρχίσει να τους επιστρέφει τα αμάξια ανατιναγμένα, όπως έγραψες πριν, κλωτσιά στον κ@&ο θα φάει. Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μακριά από leasing και μαντράδες!!! Όπως είπαν και μερικά άτομα ποιο πάνω τα leasing στις περισσότερες αν όχι σε όλες (για να μην γίνω απόλυτος) είναι καταστραμένα. Οι μαντράδες επίσης και αυτοί ότι νά'ναι, κατεβασμένα χιλιόμετρα, τρακαρισμένα τα οποία πωλούνται ως ατρακάριστα και γενικά σάπια οχήματα εισαγωγής από το αλάτι με ημερομηνία λήξης. Είμαι παθών και από τις 2 περιπτώσεις οπότε μακριά από και από leasing αλλά και από μαντράδες. Περισσότερες πληροφορίες μέσω π.μ. Υ.Γ. Δεν πουλάω κάποιο όχημα!!! Οταν εχεις καποιο μαστορα εμπιστοσυνης να το ελεγξει δεν νομιζω να εχεις προβλημα ...Σιγουρα ενα γενικο service για να το βαλεις σε μια σειρα αν δεν εχει αξιοπιστο βιβλιαρακι service ειναι απαραιτητο. Εχω παρει για τον γιο και την κορη αμαξι 10-15ετιας και με 600-700 ευρω το εκανα να αντεξει πολλα χλμ ακομα . Βασικο ειναι η αλλαγη ιμαντα αν δεν εισαι σιγουρος ποτε αλλαχτηκε . Και απο ιδιωτες ομως μπορεις να βρεις καλα αμαξια παντα μετα απο ελεγχο . Εκτος και θελεις με δανειο οποτε ο μαντρας ειναι μονοδρομος .
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μακριά από leasing και μαντράδες!!! Όπως είπαν και μερικά άτομα ποιο πάνω τα leasing στις περισσότερες αν όχι σε όλες (για να μην γίνω απόλυτος) είναι καταστραμένα. Οι μαντράδες επίσης και αυτοί ότι νά'ναι, κατεβασμένα χιλιόμετρα, τρακαρισμένα τα οποία πωλούνται ως ατρακάριστα και γενικά σάπια οχήματα εισαγωγής από το αλάτι με ημερομηνία λήξης. Είμαι παθών και από τις 2 περιπτώσεις οπότε μακριά από και από leasing αλλά και από μαντράδες. Περισσότερες πληροφορίες μέσω π.μ. Υ.Γ. Δεν πουλάω κάποιο όχημα!!!
tekas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Οταν εχεις καποιο μαστορα εμπιστοσυνης να το ελεγξει δεν νομιζω να εχεις προβλημα ...Σιγουρα ενα γενικο service για να το βαλεις σε μια σειρα αν δεν εχει αξιοπιστο βιβλιαρακι service ειναι απαραιτητο. Εχω παρει για τον γιο και την κορη αμαξι 10-15ετιας και με 600-700 ευρω το εκανα να αντεξει πολλα χλμ ακομα . Βασικο ειναι η αλλαγη ιμαντα αν δεν εισαι σιγουρος ποτε αλλαχτηκε . Και απο ιδιωτες ομως μπορεις να βρεις καλα αμαξια παντα μετα απο ελεγχο . Εκτος και θελεις με δανειο οποτε ο μαντρας ειναι μονοδρομος . Σίγουρα αλλά ο μάστορας μπορεί να διακρίνει πολλά περισσότερα.| Σχετικά με τους ιδιώτες οι πιθανότητες εξαπάτησης είναι λιγότερες. Για μαντρά σε κόβω 1
dacourt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δεν έχει σημασία αν είναι από μαντρά ή από leasing.. σημασία έχει να μην πάρει κάποιος σακί με πατάτες χωρίς να δει αν οι πατάτες έχουν βγάλει ρίζες ή όχι, με πολύ απλά λόγια.. να το πάει σε ένα συνεργείο!! Όταν θα το πας και θα σου πει είναι οκ... εε είναι οκ.
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ποια είναι περίπου η χρέωση σε ένα συνεργείο για να τσεκάρει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ποια είναι περίπου η χρέωση σε ένα συνεργείο για να τσεκάρει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; Μια εξωετερικη ματια και τα βασικα που φαινωνται δεν κοστιζουν πολλα 50 ευρω το πολυ Το προβλημα ειναι οτι καποια πραγματα οπως ο ιμαντας δεν φαινοντεαι με το ματι αν θελουν αλλαγμα και κοστιζει η αντικατασταση του γιατι θελει πολυ δουλεια. Αν εχει καδενα αντι ιμαντα ια χαρα... 1
Xvipes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ποια είναι περίπου η χρέωση σε ένα συνεργείο για να τσεκάρει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; 30 ευρώ στην επίσημη αντιπροσωπεία της toyota για έλεγχο από μηχανικό και φανοποιό. Την τετάρτη θα πάω ένα ακόμα leasing μπας και αυτό είναι το τυχερό γιατί από ιδιώτη με κιάλια 2
kage Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) οι εταιριες-τραπεζες leasing επρεπε να ριξουν τα εξοδα τους οποτε εσπρωξαν πολλα σε μαντρες με το κομματι...γι αυτο ριξτε τιμες.. εξωτερικα ΘΑ επρεπε να το κοιτανε με ψηφιακο παχυμετρο για να δουν αν ειναι στοκαρισμενο και που... μηχανικα τον κλεγανε μεχρι και οι αντ/πειες ειναι στο παιχνιδι με τα κμ και database! απο μονος σου αναλογα με το ποσο φθαρμενα ειναι τα πεταλια,το τιμονι,το restarm,τα χερουλια ισως να καταλαβεις ποσο δουλεμενο ειναι... τεσπα ειτε ιδιωτης ειτε leasing ειτε οτιδηποτε τα ιδια σκατα ειναι...ουτε θα περιμενα απο αντ/πεια να μου πει την αληθεια .εχει πεσει πεινα και γιατι να μην πουν καλα λογια για ενα αυτοκινητο που ξερουν οτι σε λιγο καιρο θα βγαλει προβλημα... πουλανε πλεον αυτοκινητα new και με χαμηλες δοσεις και μια μεγαλη στο τελος ή το επιστρεφεις και η mercedes+smart και στανταρτ μερικες ακομη.ατοκες δοσεις η peugeot http://www.autotriti.gr/oles-oi-prosfores-twn-etaireiwn/search/index.asp?click=1 Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από kage
De@th L0rd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου από μια επιχείρηση ή εταιρία και το έχουν για χρήση τα στελέχη της.. πληρώνουν το μήνα ή το τρίμηνο ή ανά εξάμηνο μια δόση.. και στο τέλος του συμβολαίου(τα έτη κυμαίνονται ανάλογα τη μίσθωση που κάνει η επιχείρηση-εταιρία), έχουν το δικαίωμα με ένα ποσό να το κάνουν δικό τους. Συνήθως όμως δεν τα αγοράζουν και αφήνουν να τα πάρουν πίσω οι εταιρίες όπου και τα μίσθωσαν. Σέρβις και ασφάλεια δεν βαρύνουν την εταιρία που τα μίσθωσε, αλλά την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ή εταιρία leasing που τους τα παρείχε. Πρέπει να βρεις ένα καλό όμως αν πας από leasing, γιατί τα στελέχη των εταιριών δεν τα μεταχειρίζονται και με το καλύτερο τρόπο.. να κοιτάξεις να το πας σε ένα συνεργείο που εμπιστεύεσαι να του ρίξουν μια ματιά. Και να το βάλεις ως όρο.. ότι θα το δει και δικός σου μάστορας, πριν κλείσεις την συμφωνία. Ιδιώτες υπάρχουν.. αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν στο πολύ συγκεκριμένο μοντέλο που ζητάς.. για να έχεις κάνει έρευνα και να μην έχεις βρει, λογικά θα έχεις δίκιο εσύ. Να ξέρεις ότι οι μάντρες έχουν και πολλά από εταιρίες ενοικιάσεων... εκεί θέλει ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.. γιατί συνήθως τα οχήματα είναι για τα σκουπίδια... Του 08 και λιγότερα από 100.000 δύσκολο αν υποθέσεις ότι ένας μέσος οδηγός κάνει 20 με 25 καθ' ετος. Σε αυτό θα συμφωνήσω ότι αυτοκίνητο κ να νοίκιασα απο εταιρία ήταν χρέπι πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Ειδικά αυτά που ήταν χρέπια, τα ξέσκιζα κι εγώ, έκανα ότι δεν θα έκανα ποτέ στο δικό μου. Σπινιαρίσματα, πεζοδρόμια, λακούβες, χειρόφρενα (είμασταν κι εμείς 20 χρονών κάποτε), σταμάτα-ξεκίνα με κρύο κινητήρα, κοπάνημα τις πόρτες. Ειδικά είχα νοικιάσει ένα μια φορά που του έπεφτε η πλαφονιέρα, άλλο ένα χωρίς λάστιχα, ένα που δεν έμπαινε η 5η κ.α. Το μεταχειρισμένο σημαίνει ΠΟΛΛΟΥΣ συμβιβασμούς, ειδικά αν κάποτε ήσουν με καινούριο, θα σου κακοφανούν πολλά πράγματα. Για μένα κ οι ιδιώτες κ οι μαντράδες εξίσου απατεώνες είναι. Αν πάρεις σβάρνα το car.gr και τις εξέχουσες προσωπικότητες που είναι γεμάτο θα καταλάβεις...
dacourt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Πάντως εγώ που είχα αγοράσει ένα σπορ αυτοκίνητο, δεν θέλω γράψω τύπο κτλ.. για ευνόητους λόγους... μου είχε βγει τζάμι, η καλύτερη αγορά που έκανα ποτέ. Όταν το πούλησα ήταν σε ακόμη καλύτερη κατάσταση. Το μόνο στραβό που είχε, ήταν ότι δεν του είχε αλλάξει τακάκια στα φρένα, αλλά το κατάλαβα και τα άλλαξα εγώ. ήταν πολύ σένιο και δεν έβγαλε καμία ζημιά, ούτε ηλεκτρικά, ούτε τίποτα, ότι φθορές παρουσίασε, ήταν χρήσης δικής μου(οι απόλυτα λογικές δλδ).
Xvipes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6228800/ Αυτό ακριβώς θέλω!!! η μαλακία είναι ότι οι μαντράδες δεν χαμπαριάζουν από παζάρια και εγώ είμαι ο χειρότερος σε αυτά Μπας και έχει κανείς κανένα μηχανικό εκεί κοντά στον Γέρακα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα