Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Acer ανακοίνωσε μία νέα οθόνη με την ονομασία H257HU με σχεδιασμό zero-frame και διαγώνιο 25 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels).Το panel είναι τύπου LCD IPS και προσφέρει γωνίες θέασης 178°/ 178° (οριζόντια/ κάθετα) και καλύπτει το 100% του χρωματικού εύρους sRGB.

Προσφέρεται δυνατότητα ρύθμισης 6-αξόνων, για εύκολη ρύθμιση χρώματος, θερμοκρασίας χρώματος και του χρωματικού κορεσμού. Ο λόγος αντίθεσης είναι 1000:1 ενώ η μέγιστη φωτεινότητα είναι 350cd/m² και ο χρόνος απόκρισης 4ms.

Διαθέτει ηχεία που υποστηρίζουν DTS Sound ενώ η τεχνολογία Acer True Harmony βελτιστοποιεί τον ήχο για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ανάλογα το περιεχόμενο (μουσική, παιχνίδια, κινηματογραφικές ταινίες).

Η νέα Acer H257HU υποστηρίζει τις τεχνολογίες Acer EyeProtect, Acer Flickerless, Acer low dimming και Acer ComfyView για άνετη εργασία, χωρίς να ασκείται πρόσθετη "πίεση" στα μάτια (anti-flickering, μείωση φωτεινότητας ανάλογα το φως στο περιβάλλον, μείωση αντανακλάσεων κ.ά).

Όσο αφορά στην συνδεσιμότητα, η οθόνη εξοπλίζεται με υποδοχές HDMI 2.0, DVI, DisplayPort 1.2 και mini-DisplayPort. Το κόστος της οθόνης υπολογίζεται στα $369,99.

Δημοσ.

Άπατη... Δεν θα πάει! :-)

Ω̶ρ̶α̶ί̶α̶ ̶η̶ ̶ο̶θ̶ό̶ν̶η̶ ̶σ̶ε̶ ̶s̶p̶e̶c̶s̶/̶p̶r̶i̶c̶e̶ ̶α̶λ̶λ̶ά̶ ̶2̶5̶"̶ ̶σ̶ε̶ ̶2̶1̶:̶9̶ ̶ε̶ί̶ν̶α̶ι̶ ̶α̶ρ̶κ̶ε̶τ̶ά̶ ̶μ̶ι̶κ̶ρ̶ή̶ ̶:̶/̶\

Δ̶ε̶ν̶ ̶θ̶α̶ ̶ά̶λ̶λ̶α̶ζ̶α̶ ̶τ̶η̶ν̶ ̶2̶4̶"̶ ̶1̶0̶8̶0̶p̶ ̶μ̶ο̶υ̶ ̶α̶κ̶ό̶μ̶α̶ ̶κ̶α̶ι̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶η̶ν̶ ̶α̶ν̶ά̶λ̶υ̶σ̶η̶.̶

Υ.Γ.: Λάθος μου.

Δημοσ.

μάλιστα.. εφόσον έρθει σε euro ευρωπη στα ίδια και αναγκάσει και τους άλλους να βγάλουν μοντέλα εκεί κοντά προβλέπεται να πέσει και άλλο οπότε καλά θα πάει.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία η οθόνη σε specs/price αλλά 25" σε 21:9 είναι αρκετά μικρή :/

Για ξανα κάνε την διαίρεση

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία η οθόνη σε specs/price αλλά 25" σε 21:9 είναι αρκετά μικρή :/ Δεν θα άλλαζα την 24" 1080p μου ακόμα και για την ανάλυση. 

25-inch-16x9-vs-25-inch-21x9.png

Δεν πιστευω να ειναι 21:9 αλλα 16:9 γιατι 2560 δια το 16 ισον 160 επι το 9 ισον 1440

• Like 2
Δημοσ.

Έχει πολύ ισχυρό ανταγωνισμό από την Dell U2515h στα ίδια χρήματα, θα πρέπει να ρίξει λίγο ακόμα την τιμή της, καλό πάντως που πλέον έχουμε τέτοια ανάλυση σε λογική τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αυτες τις 21:9 δεν τις συμπαθω για να τις παρει καποιος κατα την γνωμη μου πρεπει να θελει οπωσδηποτε dual desktop

Ασε που για να βλεπεις σε αυτες τις οθονες θα πρεπει να βαλεις στο κεφαλι σου μηχανισμο απο υαλοκαθαριστηρες για να γυρναει δεξια αριστερα.

:lol: :D :P

Δημοσ.

ωραια αναλυση αλλα εγω θελω OLED επιτελους!

Χρειάζεται υπομονή. Το κόστος για OLED σε μεγάλες διαστάσεις είναι υψηλό, διότι είναι δύσκολη η μαζική τους παραγωγή.

Δημοσ.

Εγω αυτες τις 21:9 δεν τις συμπαθω για να τις παρει καποιος κατα την γνωμη μου πρεπει να θελει οπωσδηποτε dual desktop

Ασε που για να βλεπεις σε αυτες τις οθονες θα πρεπει να βαλεις στο κεφαλι σου μηχανισμο απο υαλοκαθαριστηρες για να γυρναει δεξια αριστερα.

16:9 ειναι...

Δημοσ.

άμα δουλεύεις πολλά προγράμματα μαζί βολεύει μια χαρά,δεν είναι για παιχνίδια.

προσωπικά έχω 2 οθόνες και κάποιες φορές η μια μου φαίνεται λίγη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...