leonidas_fs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μετα απο πολλά χρόνια σε iOS είπα να κάνω την αλλαγή και να πάω σε Android. Η αλήθεια είναι οτι δεν μ'αρεσει πολύ το Android, αλλα το iOS το βαρέθηκα και Windows Phone ωραίο αλλα τίποτα το τρομερό. Είμαι ανάμεσα λοιπόν σε αυτα τα 2 τηλέφωνα. Ποιο απο τα 2 προτείνετε;
kataramenos32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το alpha επειδη το δουλεψα μπορω με σιγουρια να πω οτι ειναι μια πολυ καλη συσκευη που δεν κολλαει πουθενα.Με λιγα λογια ο exynos σπερνει.Το μονο θεμα που εχει για εμενα ειναι η σχετικα μικρη διαρκεια μπαταριας.Το A5 δεν το εχω δει καθολου οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.Το μπατζετ σου γενικα ποσο ειναι?Ενδιαφερεσαι για αυτα τα 2 λογω μεγεθους?
Socratis_g Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 και τα δύο τούμπανα είναι. Χαλαρά το Α5 λόγω μεγαλύτερης οθόνης και ότι παίρνει κάρτα μνήμης! http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-A5,Samsung-Galaxy-Alpha/phones/8944,8618
8elwADSL Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 To A5 λέω εγώ που είναι στην ουσία ο διάδοχος http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6573&idPhone2=6761
leonidas_fs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το budget δεν ειναι ιδιαίτερο θεμα αλλα να πω την αλήθεια δεν ψήνομαι να δωσω πάλι 700-800€ για κινητό. Η αλήθεια είναι οτι μάλλον θα παω για το Alpha επειδη 1) Εχει 8 πυρηνες ενω το Α5 έχει 4 2) Ο επεξεργαστής του είναι 1800 ενω του Α5 είναι 1200!
Socratis_g Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 πήγαινε να τα δεις και σε ένα μαγαζί απο κόντά 1
taksidiotis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 εμενα παντως το a5 μου αρεσε πιο πολυ,πανεμορφο.επισης απαραιτητη η μεγαλυτερη οθονη του κι επισης πολυ καλυτερη αυτονομια.το alpha την κατεβαζει νερακι την μπαταρια.
Fronimitis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το Alpha να παρεις λογω του οτι φοραει τερατακι επεξεργαστη exynos,που δεν μασαει τιποτα,εχει αποσπωμενη μπαταρια(το Α5 δεν εχει),εχει notification led(το Α5 δεν εχει), κι υποστηριζει usb otg(το Α5 οχι). Τωρα απο αυτονομια τα ιδια χαλια θα ειναι..εγω εχω το Alpha σε μπλε. Τωρα αν σου χρειαζεται η καρτα sd,κι οι 0,3" οθονη παραπανω αλλα με την ιδια αναλυση,και τα παραπανω που εχει το alpha δεν σου λενε τιποτα,κι αν θες unibody αλουμινενια πλατη πας σε Α5.
leonidas_fs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ευχαριστ παιδια για τις απαντήσεις σας. Πήρα το Alpha ακριβς για τους λόγους που ανεφερα πιο πάνω καθως και για αυτά που είπε ο Fronomitis!
mork Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Κατ' αρχήν μεγεια leonidas_fs!! Σήμερα έτυχε να τα δω κι εγώ δίπλα δίπλα αυτά τα δύο smartphones. Το Α5 με έψησε πολύ περισσότερο λόγο σχεδιασμού. Είμαι λίγο design freak. Επίσης, πολύ καλό response, γρήγρο, ωραία οθόνη, ωραία κάμερα.. Μεγάλο μειον οι άπειρες προεγκατεστημένες εφαρμογές. 3 σελίδες εφαρμογές. Με χάλασε πολύ αυτό. Ελπίζω ότι μπορείς να σβήσεις κάποιες από αυτές. Αλλά γενικότερα μια πολύ ωραία συσκευή για όποιον θέλει να έχει samsung αλλά ταυτόχρονα να ξεφύγει από τον μέχρι τώρα σχεδιασμό με το πλαστικό.
eSATA Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 και τα δύο τούμπανα είναι. Χαλαρά το Α5 λόγω μεγαλύτερης οθόνης και ότι παίρνει κάρτα μνήμης! http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-A5,Samsung-Galaxy-Alpha/phones/8944,8618 Ο Snapdragon 410 τούμπανο ΔΕΝ είναι.
leonidas_fs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Κατ' αρχήν μεγεια leonidas_fs!! Σήμερα έτυχε να τα δω κι εγώ δίπλα δίπλα αυτά τα δύο smartphones. Το Α5 με έψησε πολύ περισσότερο λόγο σχεδιασμού. Είμαι λίγο design freak. Επίσης, πολύ καλό response, γρήγρο, ωραία οθόνη, ωραία κάμερα.. Μεγάλο μειον οι άπειρες προεγκατεστημένες εφαρμογές. 3 σελίδες εφαρμογές. Με χάλασε πολύ αυτό. Ελπίζω ότι μπορείς να σβήσεις κάποιες από αυτές. Αλλά γενικότερα μια πολύ ωραία συσκευή για όποιον θέλει να έχει samsung αλλά ταυτόχρονα να ξεφύγει από τον μέχρι τώρα σχεδιασμό με το πλαστικό. Ευχαριστώ πολύ αρχηγέ! Η αληθεια ειναι οτι και εγω ήμουν αρκετα διστακτικός λόγο της πλαστικούρας, αλλα τα Α5 και το Alpha είναι πολύ καλύτερα. Ο πατέρας μου εχει το S4 και η μητέρα μου το S3 και το Alpha που εχω εγω είναι πολυ πολυ καλυτερο (Σχεδιαστικά και σαν ποιότητα κατασκευής!)
Kostasspil Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το μόνο που με χαλάει είναι η μπαταρία του Alpha. Γιατί δε μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο??? :mad: Μάλλον θα πάω σε Α5 λόγω αυτονομίας και μόνο παρόλο που θα συμφωνήσω ότι ο Exynos μασάει σίδερα.
leo06 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το μόνο που με χαλάει είναι η μπαταρία του Alpha. Γιατί δε μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο??? :mad: Μάλλον θα πάω σε Α5 λόγω αυτονομίας και μόνο παρόλο που θα συμφωνήσω ότι ο Exynos μασάει σίδερα. έχουν βγάλει 2500mah για τα λευκά και τα μαύρα
Kostasspil Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Υπάρχει στο skroutz? Μόνο την απλή βρίσκω. Τεσπα thnks θα το ψάξω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα