Shyn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Βασικα ειναι το θεμα οτι εχω κουραστει να βλεπω τα ιδια και τα ιδια συνεχεια του τυπου,''ε σιγα το πληκτρολογιο της πλακας που εχω τοσα χρονια το εχω και δεν εχει παθει τιποτα ενω πχ εχω δει ατομα με μηχανικα να τους χαλανε'' κλπ κλπ Οσες φορες εχει γινει κουβεντα ειτε στο Insomnia,ειτε σε αλλο ελληνικο Site ειτε σε ξενο Forum η απαντηση ειναι η ιδια. Πηγαινε δες απο κοντα καποιο μηχανικο(για αισθηση και διακοπτες)και αν σου αρεσουν γενικα αγορασε τα. Εχουν γραφτει και ολοκληρα αρθρα για το αν αξιζει η μεταβαση σε μηχανικο,Google is your friend για οσους οντως ψαχνουν πολυ και εχουν ορεξη για διαβασμα. Φανταζομαι οτι το post απευθυνεται εμμεσα σε μενα. Εγραψα στο συγκεκριμενο Topic περισσοτερο γιατι ηθελα να μαθω τα κριτηρια οσων προτεινουν μηχανικο πληκτρολογιο, επειδη οπως ανεφερα ενδιαφερομαι για αγορα. Επισης, αναφερθηκα στην αξιοπιστια του δικου μου, επειδη δεν θεωρω την αξιοπιστα των μηχανικων ως επιχειρημα, και σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να θιξω τις συμβουλες των αλλων ουτε την αξιοπιστα των μηχανικων. Προφανως για να μιλησω για αισθηση και ηχο εδω δοκιμασει καποιο μηχανικο πληκτρολογιο. Ρωταω για το εαν υπαρχoυν αλλα πραγματα που πρεπει να αναλογιστω ωστε να ειμαι σιγουρος πριν προχωρησω στην αγορα. Για ολα τα πραγματα εδω μεσα υπαρχουν reviews, comparisons και ενα σωρο απο topics σε αλλα forums. Αμα σε κουραζει να διαβαζεις, μην μπαινεις καν στον κοπο να απαντησεις.
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Συγνωμη που επεμβαινω και ισως βγαινω εκτος θεματος. Αλλα ρε παιδια βλεπω οτι προτεινετε συνεχεια για μηχνικα πληκτρολογια. Επειδη τον τελευταιο μηνα κανω και εγω την ερευνα μου για το αν αξιζει η μεταβαση σε μηχανικο πληκτρολογιο δεν εχω καταληξει σε καποιο ουσιαστικο συμπερασμα, ειδικα οσο αφορα το gaming. Διαβαζω παντου για αξιοπιστια. Εχω πληκτρολογιο μεμβρανης των 10€ για 6 χρονια. Εχει πεσει πανω καθε ειδους υγρο που μπορει να φανταστει καποιος και ακομα δουλευει αψογα. Οποτε για μενα το θεμα αξιοπιστιας δεν ειναι + στα μηχανικα πληκτρολογια. Μας μενει, ο ηχος και η αισθηση. Αξιζει να δωσω 50-60€ παραπανω για τον ηχο και την αισθηση? Λες οτι εχεις κανει την δικια σου ερευνα εδω και ενα μηνα. Και ρωταω εγω επειδη και εγω ειχα κανει παρομοια ερευνα προσωπικη πριν αγορασω το πληκτρολογιο. Δεν ειδες ξερω εγω πουθενα να λενε πχ να πας απο κοντα για να δοκιμασεις για να καταλαβεις τι εννοουν με την λεξη αισθηση??? Το αξιοπιστια προκυπτει κυριως απο πλευρας κατασκευης των περισσοτερων,την διαρκεια ζωης που δινουν στους διακοπτες κλπ. Ο ηχος επισης ειναι πιο πολυ στο αν ενοχλει εσενα ή τους γυρω σου ο θορυβος που βγαζουν οι μπλε ή μαυροι διακοπτες που ειναι αρκετα πιο εντονος(σαν γραφομηχανη)σε σχεση με τα μεμβρανης. Επισης εγω οπως και τα αλλα παιδια που ασχολουμαστε σε ολα αυτα τα θεματα που αφορουν Hardware για Pc gaming αυτο που ζηταμε εν ετη 2015 ειναι να δειχνει ο αλλος και λιγο ενδιαφερον. Να ναι καλα το Internet αλλα κυριως Youtube και Google και μπορεις να βρεις τα παντα. Απλα οι περισσοτεροι στην ΕΛλαδα δυστηχως τα θελουν ολα ετοιμα χωρις καν να δειξουν λιγο ενδιαφερον ή να ψαξουν και αυτοι λιγο. Και σε αυτο ας μου επιτρεψεις να εχω μια παραπανω εμπειρια μιας και ασχολουμαι αρκετα αρκετα και σε αλλα ξενα Forums και βλεπω. Τελος οπως ειδες και απο τον Ts δεν ειναι υποχρεωτικο για gaming να πας σε μηχανικο.Υπαρχουν και αξιολογα πληκτρολογια μεμβρανης,απο Steelseries,Corsair,Logitech κλπ. Οσο για το τελευταιο για το που να γραφω ασχολιαστο Αυτός που μπαίνει στο forum και ρωτάει εάν αξίζει να αγοράσει μηχανικό πληκτρολόγιο και περιμένει απάντηση...και κάνει επιλογή με βάση το τι του είπε ο κάθε τυχαίος που έπεσε...είναι ολίγον άξιος της μοίρας του. Εάν βαρέθηκες να διαβάζεις τα ίδια και τα ίδια, εφόσον δεν πληρώνεσε απο το insomnia για να τα διαβάζεις, απλά...σταμάτα να τα διαβάζεις Εσύ τώρα...άμα είναι να κόψεις και το νερό για να πάρεις μηχανικό πληκτρολόγιο...άστο καλυτερα Κατσε λιγο περισσοτερο και δες αλλα παρομοια θεματα για περιφερειακα για gaming και θα δεις τι επικρατει. Βεβαια να μου πεις υπαρχει και το αλλο οτι δηλαδη οι περισσοτεροι πιο πολυ ρωτανε αλλα λιγοι αγοραζουν. Και στο εξωτερικο βεβαια τα ιδια γινονται,λεει ο αλλος θελω ποντικι για Fps και του λενε οι αλλοι ''παρε το Deathadder γιατι αυτο εχω και εγω και τα σπαει'' και βλεπεις μετα απο 2 μηνυματα ΄΄τελικα το Deathader πηρα που μου ειπες΄΄. Εδω δεν φενεται τοσο εντονα γιατι οι περισσοτεροι που ανοιγουν θεματα για Gaming Pc ή για ακριβα περιφερειακα για gaming καταλληγουν τις περισσοτερες φορες να μην αγοραζουν καν και σε αρκετες περιπτωσεις τους ξαναβλεπεις να ρωτανε μετα απο λιγο καιρο παλι Ε ωραια μεινε τοτε με αυτο που εχεις μην αγορασεις κανενα ακριβο μηχανικο και ριξεις τιποτα πανω και χαλασει και μετα μας κραζεις. Οσο για αυτο που εγραψα,υπηρχε σχολιο παλια στο Eshop για ακριβο μηχανικο πληκτρολογιο της Corsair(το K90 αν θυμαμαι καλα,μιλαμε για πληκτρολογιο 140ευρω)και ελεγε ο χρηστης οτι μια μερα εριξε καταλαθος η αδελφη του γαλα πανω σε αυτο και το πληκτρολογιο του χαλασε και φυσικα ειναι εκτως εγγυησης,δεν το εγραψα τυχαια. 1
Shyn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις ή δεν διαβασες καθολου αυτα που εγραψα. Ειπα τον τελευταιο μηνα κανω ερευνα για να αγορασω πληκτρολογιο, και οχι εναν μηνα. Δεν προσδιορισα χρονο. Δεν ρωτησα πως ακουγεται ενα μηχανικο πληκτρολογιο ή για το πως ειναι η αισθηση του. Ρωτησα αν πρεπει να αναλογιστω μονο αυτα τα πραγματα ωστε να αγορασω ενα μηχανικο πληκτρολογιο. Βλεπεις εσυ πουθενα να ρωταω "Πως ακουγεται ενα μηχανικο πληκτρολογιο?" Πριν καποιους μηνες εκανες νεο Topic για την επιλογη Blackwidow 2014 vs G710. Θελεις μηπως να σου παραθεσω ολες τις σελιδες που βρηκα στο Google (πριν την ημερομηνια που ποσταρες) με το ιδιο ακριβως θεμα? PS: Αν χρειαζεται τετοιο υφος και τετοια επιθετικοτητα για να μου κατι τοσο απλο σε ενα τεχνολογικο forum, τι να πω? Οπως ειπε και ο ATiTool, blaze it & vives!
Zergoulini Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Τα εχουμε πει πολλες φορες. Δεν συκρινετε ενα μηχανικο με μεβρανης. Βλεπω καποιους που λενε οτι εχω πληκτρολογιο με 8 ευρω και το εχω 10 χρονια. Το μηχανικο ειναι πρωτα απο ολλα η ποιοτητα και κατα δευτερον η αντοχη στον χρονο. Επισεις θεωρω οτι καποιος που εχει δωσει 8 ευρω σε πληκτρολογιο και εχει 8 χρονια με αυτο και ο λογος φυσικα που θελει να το αλλαξει ειναι οτι του εχει χαλασει, ε απλα δεν παιζει να δωσει 100 ευρω για μηχανικο. Λογικα θα καταληξει παλι σε καποιο παροποιο μονο και μονο γιατι αυτο που ειχε αντεξε 8 και 10 χρονια. 1
Shyn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Zergoulini μαζι σου σε αυτο που λες. Σιγουρα η ποιοτητα κατασκευης ενος μηχανικου πληκτρολογιου δεν συγκρινετε με μεβρανης. Εκανα λαθος, που εφερα σαν παραδειγμα το δικο μου πληκτρολογιο γιατι το πηρατε λιγο διαφορετικα. Απλα, ηθελα να δωσω να καταλαβετε σε αυτο που ειπα, οτι δεν με νοιαζει και τοσο η αξιοπιστια. Δεν ειναι το πρωτο πραγμα που θα κοιταξω. Οσο για αυτο που λες οτι καποιος θελει να αλλαξει επειδη του χαλασε, δεν ειναι ακριβως ετσι.
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις ή δεν διαβασες καθολου αυτα που εγραψα. Ειπα τον τελευταιο μηνα κανω ερευνα για να αγορασω πληκτρολογιο, και οχι εναν μηνα. Δεν προσδιορισα χρονο. Δεν ρωτησα πως ακουγεται ενα μηχανικο πληκτρολογιο ή για το πως ειναι η αισθηση του. Ρωτησα αν πρεπει να αναλογιστω μονο αυτα τα πραγματα ωστε να αγορασω ενα μηχανικο πληκτρολογιο. Βλεπεις εσυ πουθενα να ρωταω "Πως ακουγεται ενα μηχανικο πληκτρολογιο?" Πριν καποιους μηνες εκανες νεο Topic για την επιλογη Blackwidow 2014 vs G710. Θελεις μηπως να σου παραθεσω ολες τις σελιδες που βρηκα στο Google (πριν την ημερομηνια που ποσταρες) με το ιδιο ακριβως θεμα? PS: Αν χρειαζεται τετοιο υφος και τετοια επιθετικοτητα για να μου κατι τοσο απλο σε ενα τεχνολογικο forum, τι να πω? Οπως ειπε και ο ATiTool, blaze it & vives! Οσον αφορα το μηχανικο,αν δεις συγκεκριμενα ειχα ηδη μηχανικο προηγουμενως(το Trigger) και επειδη τα συγκεκριμενα πληκτρολογια ειναι αρκετα γνωστα στο Forum αυτο,και ηταν και τα μονα που μπορουσα να παρω λογω πιστωτικου γιαυτο ρωτησα αν και πανω κατω ηξερα ποιο θα επαιρνα καθως γενικα μισω την Razer.Το μονο που δεν γνωριζα οπως μου ειπε και ο συμφορουμιτης απο πανω ειναι για τους διακοπτες που εχουν μεσα στα Razer.Κοινως καμια σχεση με την δικια σου περιπτωση. Επισης οταν βλεπω και μου γραφεις σχολιο του τυπου ΄΄το δικο μου πληκτρολογιο των 10ευρω που εχουν πεσει πανω του τα παντα ειναι πιο αξιοπιστο απο τα μηχανικα΄΄ τι θελεις να σου πω μπραβο εχεις δικιο???? Οπως εγραψα και στον Topic starter αυτου του θεματως,παρολο που καποιοι του προτεινανε μηχανικο μπορει να κοιταξει για παιχνιδια και σε πληκτρολογια μεμβρανης μιας και διαθετει αρκετα χρηματα. Επισης να σου υπενθυμισω οτι παρολο που ειναι τεχνολογικο Forum μην ξεχνας και παλι δεν ειναι πολλοι αυτοι που βοηθανε τον κοσμο με συμβουλες σε σχεση με αλλα forums. Zergoulini μαζι σου σε αυτο που λες. Σιγουρα η ποιοτητα κατασκευης ενος μηχανικου πληκτρολογιου δεν συγκρινετε με μεβρανης. Εκανα λαθος, που εφερα σαν παραδειγμα το δικο μου πληκτρολογιο γιατι το πηρατε λιγο διαφορετικα. Απλα, ηθελα να δωσω να καταλαβετε σε αυτο που ειπα, οτι δεν με νοιαζει και τοσο η αξιοπιστια. Δεν ειναι το πρωτο πραγμα που θα κοιταξω. Εμ ειδες οτι τωρα μιλας σωστα????Βασικα το σημαντικοτερο ολων ειναι οτι δεν εχεις αναφερει εξ αρχης τι παιχνιδια παιζεις και προοριζεται το πληκτρολογιο,το Budget σου(να δουμε τι αλλες επιλογες εχεις)κλπ. Για να καταλαβεις επισης τι ακριβως εννοω,ειχα πετυχει πιο παλια ατομο που ηθελε να παρει πληκτρολογιο για Lol,Dota 2 και λιγο Rift. Εδινε μεχρι 50ευρω και καποια ατομα του ειπανε να παει να παρει μηχανικο(κατι σαν το θεμα αυτο).Εκανε λοιπον την μεγαλη υπερβαση πηρε ενα μηχανικο με 100ευρω και μετα απο 3 εβδομαδες μας ειπε οτι του επεσε ενα ποτηρι νερο που ειχε στο γραφειο και το μηχανικο τα εφτυσε(μαλιστα ρωταγε αν γινεται να χρησιμοποιησει την εγγυηση),και μετα τα εκραζε τα ατομα αυτα επειδη το παλιο που ειχε ενω του ειχε πεσει νερο δεν ειχε παθει τιποτα που ηταν και πολυ φθηνοτερο. Γιαυτο ακριβως τα εγραψα τα παραπανω. Επισης οσον αφορα τον μηνα που εγραψα,μιλαμε για χρηση gaming σωστα???Ε δυο τρια αρθρα να διαβασεις,αντε και 2-3 post θα δεις να λενε τα ιδια και τα ιδια,δηλαδη αν πχ ψαξεις λιγες μερες πανω κατω τα ιδια θα διαβαζεις συνεχεια αυτο εννοουσα. Για ακριβεια κινησης,για καλη κατασκευη,για γρηγορο γραψιμο που μπορει να οδηγησει και σε τυφλο συστημα σε αρκετους,για την αποσταση που εχουν τα κουμπια και πως βολευουν σε σχεση με αρκετα μεμβρανης κλπ. Υπηρχαν αλλωστε και πιο παλια απλα τωρα τελευταια εγιναν παλι της μοδας.
Shyn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 "Καμια σχεση με την δικη μου περιπτωση". Εσυ δεν μου ειπες google is your friend? Αντιστοιχα θα μπορουσαν να σου εχουν πει το ιδιο, απο την στιγμη που υπαρχουν ακριβως ιδια topics στο google. Ειπα οτι η αξιοπιστια των μηχανικων δεν ειναι επιχειρημα (για μενα) ωστε να αγορασω μηχανικο πληκτρολογιο. Δεν ειπα οτι ενα πληκτρολογιο μεμβρανης ειναι ποιο αξιοπιστο. Αλλαζεις παλι αυτα που εγραψα με αποτελεσμα να βγαινει διαφορετικο συμπερασμα. Ναι φανταζομαι οτι ισχυει κατι τετοιο, απο την στιγμη αυτοι που ζητανε βοηθεια ειναι πολυ περισσοτεροι απο εκεινους με τις γνωσεις. Αλλα και παλι δεν καταλαβαινω γιατι μου επιτεθηκες προσωπικα. Anyway, επειδη φανταζομαι οτι κουραζουμε λιγο πολυ και τους υπολοιπους θα ειμαι ποιο προετοιμασμενος την επομενη φορα που θα ρωτησω κατι @TS, Χιλια συγνωμη για τα Offtopic μου. Εdit: για το τελευταιο post του Fulgore. Πολλα, πραγματα που αγορασα ηταν που μου προτειναν παιδια εδω μεσα, σε συναρτηση παντα με δικια μου ερευνα και φυσικα τελικη επιλογη. Μερικα απο αυτα που αγορασα δεν ηταν οπως τα περιμενα, ή χαλασαν κτλ.. Ποτε ομως δεν τα εβαλα με καποιον εδω μεσα! Καταλαβαινω απολυτα τις ανησυχιες σου γιαυτο που λες. (Οτι δλδ, μπορει καποιος να σε κατηγορησει για αυτο που το προτεινες)
ADHD Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Καταρχην κανεις δεν μπορει να κατηγορησει κανεναν για τιποτα που αγορασε, δεν ειμαστε επαγγελματιες ουτε παιρνουμε χρηματα για τις συμβουλες. Μηχανικο δεν θα παρεις επειδη θα σου κρατησει 20 χρονια θα παρεις επειδη ειναι μιλια καλυτερο απο αυτα που λες των 10ε. Tωρα για να επιλεξεις, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κοιταξεις μερικα site για να ενημερωθεις, εδω ειναι μια πολυ καλη αρχη για να μαθεις τα βασικα http://www.overclock.net/t/491752/official-mechanical-keyboard-guideαπο κει και περα πρεπει να το δοκιμασεις και μονος σου να δεις αν σου κανει. Οτι αλλο θες ρωτας και σου λεμε. 1
qsis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 αντικειμενικά τώρα το hype με τα μηχανικά είναι κατά ένα μεγάλο βαθμό.. φούμαρα το ότι είναι καλύτερα από τα rubber dome είναι βέβαιο και από άποψη ποιότητας, από άποψη αίσθησης κτλ αυτό είναι αδιαμφισβήτο, αυτό όμως δεν δικαιολογεί το να ανεβάσει κάποιος τραγικά το budget του όμως και να κόψει το λαιμό του να πάρει ένα τέτοιο σίγουρα δεν αξίζει όποιος θέλει κάτι "καλό" να δώσει πολλά λεφτά και να μη πάρει μηχανικό όποιος θέλει να πάρει κάτι ακριβό και καλό σίγουρα πρέπει να κοιτάξει σε μηχανικό για "να πιάσουν τόπο τα λεφτά του" επίσης και το ποια μηχανικά είναι καλά είναι πολύ σχετικό.. σε πολλούς πχ δεν αρέσουν τα νέα razer που δεν έχουν cherry, μπορεί να μην αρέσουν τα cm λόγω του layout τους, ή υπάρχουν και κάποια τραγικά κατασκευάσματα όπως το logitech g910 το οποίο αγγίζει τα όρια του παραλόγου
ADHD Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Φουμαρα δεν ειναι τα μηχανικα, φουμαρα μπορεις να πεις οτι ειναι τα μηχανικα με gaming περιτύλιγμα λεντακια καγκουριες και τα σχετικα.
qsis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 το θέμα "gaming περιφερειακά" έχει γίνει πονεμένη ιστορία όσο περνούν τα χρόνια εγώ φυσικά και δε λέω ότι είναι φούμαρα τα μηχανικά, για αυτό πήρα και καινούριο και θα ξαναπάρω κι άλλο φούμαρα όμως είναι όλο το hype που έχει γίνει γύρω από το όνομά τους και ξαφνικά δε μπορούμε χωρίς αυτά και πρέπει ντε και καλά να πάρουμε τέτοια ξέρω άτομα στη τελική που αγόρασαν μηχανικό και δε τρελάθηκαν καλό είναι να το πάρει κάποιος, αλλά να ξέρει γιατί θα το πάρει και όχι επειδή έχει γίνει εδώ και κάποια χρόνια ξανά η νέα τάση
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 "Καμια σχεση με την δικη μου περιπτωση". Εσυ δεν μου ειπες google is your friend? Αντιστοιχα θα μπορουσαν να σου εχουν πει το ιδιο, απο την στιγμη που υπαρχουν ακριβως ιδια topics στο google. Ειπα οτι η αξιοπιστια των μηχανικων δεν ειναι επιχειρημα (για μενα) ωστε να αγορασω μηχανικο πληκτρολογιο. Δεν ειπα οτι ενα πληκτρολογιο μεμβρανης ειναι ποιο αξιοπιστο. Αλλαζεις παλι αυτα που εγραψα με αποτελεσμα να βγαινει διαφορετικο συμπερασμα. Ναι φανταζομαι οτι ισχυει κατι τετοιο, απο την στιγμη αυτοι που ζητανε βοηθεια ειναι πολυ περισσοτεροι απο εκεινους με τις γνωσεις. Αλλα και παλι δεν καταλαβαινω γιατι μου επιτεθηκες προσωπικα. Anyway, επειδη φανταζομαι οτι κουραζουμε λιγο πολυ και τους υπολοιπους θα ειμαι ποιο προετοιμασμενος την επομενη φορα που θα ρωτησω κατι @TS, Χιλια συγνωμη για τα Offtopic μου. Εdit: για το τελευταιο post του Fulgore. Πολλα, πραγματα που αγορασα ηταν που μου προτειναν παιδια εδω μεσα, σε συναρτηση παντα με δικια μου ερευνα και φυσικα τελικη επιλογη. Μερικα απο αυτα που αγορασα δεν ηταν οπως τα περιμενα, ή χαλασαν κτλ.. Ποτε ομως δεν τα εβαλα με καποιον εδω μεσα! Καταλαβαινω απολυτα τις ανησυχιες σου γιαυτο που λες. (Οτι δλδ, μπορει καποιος να σε κατηγορησει για αυτο που το προτεινες) Οταν εχεις ριξει ολα τα υγρα οπως λες σε ενα μεμβρανης και δεν σου εχει παθει τιποτα,πιστεψε με μπορει να μην το ειπες αλλα εν μερη το εννοεις,και σου εξηγησα μετα γιατι(γιατι τα μηχανικα σε αυτο το κομματι ειναι πιο ευαισθητα απο οτι τα μεμβρανης) Επισης σου ξαναλεω εξ αρχης και συγνωμη αν φανηκε το αντιθετο,δεν εχω κατι μαζι σου προσωπικα απλα πολλα απο αυτα που γραφεις τα εχουν γραψει και πιο παλια και αλλα ατομα που μιλαγανε με ειρωνια κιολας με σχολια τυπου'''εγω εχω ενα πληκτρολογιο Microsoft 11χρονια τωρα,δεν μου εχει παθει τιποτα ενω διαβαζω στο Internet για ατομα που τους χαλανε τα μηχανικα σε 1 χρονο''λες και ειναι ιδια κατασκευη το ενα με το αλλο. Ατομα πιο παλια στο Forum εχουν πετυχει τετοια περιστατικα οπως για το τελευταιο που γραφεις και ξερουν. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα λοιπον να καταλαβεις τι εννοω περι αγορων και ευθυνης. http://www.insomnia.gr/topic/559905-%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/ Ενδιαφερομενος οπως βλεπεις ηθελε οθονη για παιχνιδια.Ενω ολοι οι υπολοιποι που σχολιασανε προτεινανε με λιγα χρηματα παραπανω μια οθονη με Ips Panel,ο ενδιαφερομενος τελικα προτιμησε να αγορασει την προταση ενως συμφορουμιτη ο οποιος προτεινε Monitor για παιχνιδια μονο με VGA εξοδο(δηλαδη ουτε καν Hdmi δεν εχει για συνδεση πχ με Playstation κλπ) και με TN Panel(κοινως χειροτερα χρωματα απο Ips),και οπως βλεπεις και μετα ο Ts μετανοιωσε την αγορα απο ολες τις πλευρες και κοιταζει για αλλη οθονη. Τελος παντως ας τα αφησουμε τωρα αυτα και σορρυ αν το τραβηξα λιγο. Στην ουσια τωρα τι παιχνιδια παιζεις κυριως και ποσα χρηματα διαθετεις για να δουμε τι επιλογες εχεις γενικα για πληκτρολογια???
ADHD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 το θέμα "gaming περιφερειακά" έχει γίνει πονεμένη ιστορία όσο περνούν τα χρόνια εγώ φυσικά και δε λέω ότι είναι φούμαρα τα μηχανικά, για αυτό πήρα και καινούριο και θα ξαναπάρω κι άλλο φούμαρα όμως είναι όλο το hype που έχει γίνει γύρω από το όνομά τους και ξαφνικά δε μπορούμε χωρίς αυτά και πρέπει ντε και καλά να πάρουμε τέτοια ξέρω άτομα στη τελική που αγόρασαν μηχανικό και δε τρελάθηκαν καλό είναι να το πάρει κάποιος, αλλά να ξέρει γιατί θα το πάρει και όχι επειδή έχει γίνει εδώ και κάποια χρόνια ξανά η νέα τάση Ενταξει οτι εχει γινει καπως μοδα και ολοι θελουν απο ενα χαρη στη razer δεν μειώνει την αξια τους. Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να ξαναγυρισω σε μεμβρανη με τιποτα(βασικα hybrid εχω τωρα οποτε ειναι και μεμβρανη αλλα οκ η διαφορα ειναι χαοτικη )
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 το θέμα "gaming περιφερειακά" έχει γίνει πονεμένη ιστορία όσο περνούν τα χρόνια εγώ φυσικά και δε λέω ότι είναι φούμαρα τα μηχανικά, για αυτό πήρα και καινούριο και θα ξαναπάρω κι άλλο φούμαρα όμως είναι όλο το hype που έχει γίνει γύρω από το όνομά τους και ξαφνικά δε μπορούμε χωρίς αυτά και πρέπει ντε και καλά να πάρουμε τέτοια ξέρω άτομα στη τελική που αγόρασαν μηχανικό και δε τρελάθηκαν καλό είναι να το πάρει κάποιος, αλλά να ξέρει γιατί θα το πάρει και όχι επειδή έχει γίνει εδώ και κάποια χρόνια ξανά η νέα τάση Αν θυμασαι πιο παλια Qsis,υπηρχαν ατομα που ανοιγαν θεμα για αγορα υπολογιστη για παιχνιδια και στις επιλογες του ειχε βαλει πανακριβα περιφερειακα ,οπως μηχανικο πληκτρολογιο των 150ευρω,ποντικι των 70ευρω,Mousepad των 20ευρω και ακουστικα αλλο ενα 80ρι(κλασσικα ολα Razer)και σε Budget 1000ευρω εκοβε απο τα υπολοιπα κομματια και ενω προσπαθουσαμε να του εξηγησουμε ποσο σημαντικα ειναι καποια κομματια οπως GPu,τροφοδοτικο κλπ αυτος επεπεμεν στα περιφερειακα κυριως λογω της εμφανισης,Led κλπ οπως και τελικα αυτα πηρε. Σε αυτο που θα συμφωνησω και εγω με τα μηχανικα ειναι στο οτι τα φωτιζομενα μηχανικα κοστιζουν δυστηχως πανω απο 100ευρω,αν δεν πετυχεις καποια προσφορα και αντικειμενικα τα πλαινα Macros τους περισσοτερους δεν τους βολευουν κιολας. Βεβαια υπαρχουν και πληκτρολογια μεμβρανης που πλησιαζουν τα ορια της κοροιδιας οπως πχ τα http://www.skroutz.gr/s/2757301/Razer-Deathstalker-Ultimate.html http://www.skroutz.gr/s/2540570/Mad-Catz-S-T-R-I-K-E-7.html http://www.skroutz.gr/s/2540563/Mad-Catz-S-T-R-I-K-E-5.html http://www.skroutz.gr/s/74020/Logitech-G19.html?keyphrase=logitech+g19(ειναιτο παλιο αλλα τοσο περιπου κοστιζε και το G19s που ειναι το πιο προσφατο μοντελο πριν το καταργησουν).
qsis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ενταξει οτι εχει γινει καπως μοδα και ολοι θελουν απο ενα χαρη στη razer δεν μειώνει την αξια τους. Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να ξαναγυρισω σε μεμβρανη με τιποτα(βασικα hybrid εχω τωρα οποτε ειναι και μεμβρανη αλλα οκ η διαφορα ειναι χαοτικη ) ποιο έχεις; και αντικειμενικα τα πλαινα Macros τους περισσοτερους δεν τους βολευουν κιολας. είναι σπαστικά αν και τα συνηθίζεις, τώρα που έχω το Κ70 που δεν έχει τέτοια διαόλια βέβαια είμαι σαφώς πιο ευχαριστήμενος, ούτε macros, ούτε παπαρολογισμικά Βεβαια υπαρχουν και πληκτρολογια μεμβρανης που πλησιαζουν τα ορια της κοροιδιας οπως πχ τα http://www.skroutz.gr/s/2757301/Razer-Deathstalker-Ultimate.html http://www.skroutz.gr/s/2540570/Mad-Catz-S-T-R-I-K-E-7.html http://www.skroutz.gr/s/2540563/Mad-Catz-S-T-R-I-K-E-5.html http://www.skroutz.gr/s/74020/Logitech-G19.html?keyphrase=logitech+g19(ειναιτο παλιο αλλα τοσο περιπου κοστιζε και το G19s που ειναι το πιο προσφατο μοντελο πριν το καταργησουν). καλά αυτά είναι αστειότητες, καλύτερα να δώσεις 80-90 να πάρεις το πιο φθηνό μηχανικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα