Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικα απο οτι εχω διαβασει σε ποντικι μονο τα logitech αξιζουν και απο θεμα ποιοτητας κατασκευης και εγγυησης. Logitech εχω,δεν εχω δοκιμασει την αλλη πλευρα για να στο επιβεβαιωσω κιολας,αλλα οσοι εχουν παρει razer πχ που και καλα ειναι ο "αντιπαλος" πολλα προβληματα με τα κλικ κλπ κλπ. Εγω το εχω ποσα χρονια και ειναι τερμα κομπλε.

Δημοσ.

Αν δεν θες να πας σε μηχανικα που ξεκινανε απο τα 80ευρω,εγω θα προτεινα να κοιταζες και σε Corsair μερια το K30 και K50.

Δημοσ.

Συγνωμη που επεμβαινω και ισως βγαινω εκτος θεματος. Αλλα ρε παιδια βλεπω  οτι προτεινετε συνεχεια για μηχνικα πληκτρολογια. 

Επειδη τον τελευταιο μηνα κανω και εγω την ερευνα μου για το αν αξιζει η μεταβαση σε μηχανικο πληκτρολογιο δεν εχω καταληξει σε καποιο ουσιαστικο συμπερασμα, ειδικα οσο αφορα το gaming. 

Διαβαζω παντου για αξιοπιστια. Εχω πληκτρολογιο μεμβρανης των 10€ για 6 χρονια. Εχει πεσει πανω καθε ειδους υγρο που μπορει να φανταστει καποιος και ακομα δουλευει αψογα. Οποτε για μενα το θεμα αξιοπιστιας δεν ειναι + στα μηχανικα πληκτρολογια.

Μας μενει, ο ηχος και η αισθηση. Αξιζει να δωσω 50-60€ παραπανω για τον ηχο και την αισθηση?

Δημοσ.

Συγνωμη που επεμβαινω και ισως βγαινω εκτος θεματος. Αλλα ρε παιδια βλεπω  οτι προτεινετε συνεχεια για μηχνικα πληκτρολογια. 

Επειδη τον τελευταιο μηνα κανω και εγω την ερευνα μου για το αν αξιζει η μεταβαση σε μηχανικο πληκτρολογιο δεν εχω καταληξει σε καποιο ουσιαστικο συμπερασμα, ειδικα οσο αφορα το gaming. 

Διαβαζω παντου για αξιοπιστια. Εχω πληκτρολογιο μεμβρανης των 10€ για 6 χρονια. Εχει πεσει πανω καθε ειδους υγρο που μπορει να φανταστει καποιος και ακομα δουλευει αψογα. Οποτε για μενα το θεμα αξιοπιστιας δεν ειναι + στα μηχανικα πληκτρολογια.

Μας μενει, ο ηχος και η αισθηση. Αξιζει να δωσω 50-60€ παραπανω για τον ηχο και την αισθηση?

Ειπαμε αν δεν θες μηχανικο πηγαινε σε πληκτρολογιο μεμβρανης οπως πχ Logitech,Corsair κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ωραια μεινε τοτε με αυτο που εχεις μην αγορασεις κανενα ακριβο μηχανικο και ριξεις τιποτα πανω και χαλασει και μετα μας κραζεις.

Οσο για αυτο που εγραψα,υπηρχε σχολιο παλια στο Eshop για ακριβο μηχανικο πληκτρολογιο της Corsair(το K90 αν θυμαμαι καλα,μιλαμε για πληκτρολογιο 140ευρω)και ελεγε ο χρηστης οτι μια μερα εριξε καταλαθος η αδελφη του γαλα πανω σε αυτο και το πληκτρολογιο του χαλασε και φυσικα ειναι εκτως εγγυησης,δεν το εγραψα τυχαια.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν λέμε "μηχανικά" συνήθως αναφερόμαστε σε πληκτρολόγια που φέρουν MX CHERRY switches, παρόλα αυτά, υπάρχουνε και άλλα μηχανικά όπως για παράδειγμα τα topre, όπου είναι MADE IN JAPAN και κοστίζουν x2 απο τα υπόλοιπα.

Shyn, για μένα ναί, αξίζει να πάρεις ένα μηχανικό πληκτρολόγιο.

Αρκεί να μήν έχεις προβλήματα με αυτό για να μπορέσεις να το ευχαριστηθείς.

• Like 1
Δημοσ.

Ειπαμε αν δεν θες μηχανικο πηγαινε σε πληκτρολογιο μεμβρανης οπως πχ Logitech,Corsair κλπ.

Επειδη το σκεφτομαι για μηχανικο, ρωταω! Και οπως ειπα ποιο πανω, ψαχνομαι για το εαν αξιζει η μεταβαση !

Ε ωραια μεινε τοτε με αυτο που εχεις μην αγορασεις κανενα ακριβο μηχανικο και ριξεις τιποτα πανω και χαλασει και μετα μας κραζεις.

Εννοειται οτι εαν δωσω λεφτα για ακριβο πληκτρολογιο δεν θα το κακομεταχιρζομαι οπως τωρα :P

Και φυσικα εννοειται οτι δεν θα κραξω κανεναν.. Ακομα και αν αυτο που μου προτεινει καποιος το αγορασω και δεν ειμαι ικανοποιημενος, με τον εαυτο μου θα τα βαλω και οχι με καποιον αλλον που μου το προτεινε!

και να μην ριχνεις υγρα πανω

*Giggles* 

Επειδη εδω και 2 μηνες αγορασα και ακριβο ποντικι, ουτε ποτηρι με νερο δεν ακουμπαω πανω στο γραφειο! :)

Δημοσ.

Επιθετικότητα στο full φίλε.

Στρίψε κάνα τσιγάρο...vives! :mrgreen:

Δημοσ.

Επιθετικότητα στο full φίλε.

Στρίψε κάνα τσιγάρο...vives! :mrgreen:

Βασικα ειναι το θεμα οτι εχω κουραστει να βλεπω τα ιδια και τα ιδια συνεχεια του τυπου,''ε σιγα το πληκτρολογιο της πλακας που εχω τοσα χρονια το εχω και δεν εχει παθει τιποτα ενω πχ εχω δει ατομα με μηχανικα να τους χαλανε'' κλπ κλπ

Οσες φορες εχει γινει κουβεντα ειτε στο Insomnia,ειτε σε αλλο ελληνικο Site ειτε σε ξενο Forum η απαντηση ειναι η ιδια. 

Πηγαινε δες απο κοντα καποιο μηχανικο(για αισθηση και διακοπτες)και αν σου αρεσουν γενικα αγορασε τα.

Εχουν γραφτει και ολοκληρα αρθρα για το αν αξιζει η μεταβαση σε μηχανικο,Google is your friend για οσους οντως ψαχνουν πολυ και εχουν ορεξη για διαβασμα.

Δημοσ.

Βασικα ειναι το θεμα οτι εχω κουραστει να βλεπω τα ιδια και τα ιδια συνεχεια του τυπου,''ε σιγα το πληκτρολογιο της πλακας που εχω τοσα χρονια το εχω και δεν εχει παθει τιποτα ενω πχ εχω δει ατομα με μηχανικα να τους χαλανε'' κλπ κλπ

Οσες φορες εχει γινει κουβεντα ειτε στο Insomnia,ειτε σε αλλο ελληνικο Site ειτε σε ξενο Forum η απαντηση ειναι η ιδια. 

Πηγαινε δες απο κοντα καποιο μηχανικο(για αισθηση και διακοπτες)και αν σου αρεσουν γενικα αγορασε τα.

Εχουν γραφτει και ολοκληρα αρθρα για το αν αξιζει η μεταβαση σε μηχανικο,Google is your friend για οσους οντως ψαχνουν πολυ και εχουν ορεξη για διαβασμα.

Αυτός που μπαίνει στο forum και ρωτάει εάν αξίζει να αγοράσει μηχανικό πληκτρολόγιο και περιμένει απάντηση...και κάνει επιλογή με βάση το τι του είπε ο κάθε τυχαίος που έπεσε...είναι ολίγον άξιος της μοίρας του.

Εάν βαρέθηκες να διαβάζεις τα ίδια και τα ίδια, εφόσον δεν πληρώνεσε απο το insomnia για να τα διαβάζεις, απλά...σταμάτα να τα διαβάζεις:P

Επειδη εδω και 2 μηνες αγορασα και ακριβο ποντικι, ουτε ποτηρι με νερο δεν ακουμπαω πανω στο γραφειο!

Εσύ τώρα...άμα είναι να κόψεις και το νερό για να πάρεις μηχανικό πληκτρολόγιο...άστο καλυτερα:P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...