KinigosPsixon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 καλησπέρα πώς μπορώ να περάσω κάτι κασέτες που έχω σε dvd? τι hardware θα χρειαστώ . Είχα πετύχει στο crazysundayw ενα καλώδιο με το οποίο μπορούσες να συνδέσεις το πισι με ενα βίντεο κάνει δουλειά εκείνο και αν ναι η ποιότητα είναι καλή χρειάζεται/υπάρχει κάποια κάρτα για το πισι με την οποία θα γίνετια καλύτερη δουλεία (καλύτερη ποιοτητα) αυτα τα ολίγα υγ. ελπίζω το θέμα να είναι στην σωστή ενότητα και να μην κούρασα με τις ερωτήσεις μου.
lion2486 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Έχω την εντύπωση πως θες μια analog video capture card (τύπου κάρτα τηλεόρασης αναλογική), θα βάλεις το video στην είσοδο και θα το κάνεις εγγραφή. Η ποιότητα θα εξαρτηθεί από την κασέτα, το video, τα καλώδια και τέλος από την ποιότητα εγγραφής.
sheldon_cooper Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 εγώ πάντω έχω δοκιμάσει τα πάντα και ποτέ δεν είχα τα αποτελέσματα που ήθελα...
KinigosPsixon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 οταν λες τα πάντα... και το καλώδιο που λέω και την κάρτα που λεει ο φίλος ποιο πάνω και το ειδικό μηχάνημα που υπάρχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα