Προς το περιεχόμενο

responsive css web site

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στη παρέα.

Ανέλαβα να κάνω ένα directory για τοπικές επιχειρήσεις και θα το κάνω με απλή php χωρίς κάποιο cms.

Το θέλει ο πελάτης μου να είναι responsive , δηλαδή να εμφανίζετε σε κάθε συσκευή, οθόνη όμορφα.

Με ενδιαφέρει περισσότερο να κάνω το κομμάτι της php,html,css που γνωρίζω για αρχή και ύστερα όταν το ολοκληρώσω να το κάνω responsive.

Είναι εύκολη η μετατροπή ή θα πρέπει να το κάνω όλο από την αρχή σε responsive css ;

Thnx

Δημοσ.

Να σου πω την δικιά μου αποψη!

Δεν είμαι επαγγελματίας άρα δεν μπορώ να σου πω 100%, για αυτό, μπορεί να υπάρχει κάποιος πιο καλός και διαφορετικός τρόπος!
Εγώ θα έφτιαχνα το main.css και μετά θα έκανα τις αλλαγές βάση αυτού! π.χ

@media (min-width: 500px) and (max-width: 600px) {
        h1 {
          color: fuchsia;
        }
Δημοσ.

Hello bootstrap http://getbootstrap.com/ ή Hello Foundation http://foundation.zurb.com/

Επιλέγεις ένα απο τα δύο παραπάνω framework τα ενσωματώνεις στις php σελίδες σου και αρχίζεις να γράφεις responsive HTML από την αρχή. Και τα δύο έχουν πολύ καλό και πλούσιο Documentation. Μπορείς να τα κάνεις customize.

Προσωπικά θα πρότεινα να κάνεις το responsive από την αρχή. Η μετατροπή μετά θα είναι αρκετά πιο χρονοβόρα μιας και θα έχεις αρκετές σελίδες να κοιτάξεις μια μια.

• Like 4
Δημοσ.

Ευχαριστώ, δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια framework !!!!

Κάποιο από αυτά θα χρησιμοποιήσω, ωραία.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την λογική framework και στο θέμα php.

Βρες ένα framework που σου ταιριάζει (symfony, yii, laravel, codigniter) και ξεκίνα να το στήνεις πάνω του.

Εκτός του ότι θα σε γλυτώσει από αρκετές ώρες δουλειάς (αν δεν έχεις ήδη δικές σου βιβλιοθήκες) θα σου εξασφαλίσει και έναν καλό βαθμό ασφάλειας.

και το κυριότερο, όποιος το αναλάβει στο μέλλον (ακόμη κι εσύ ο ίδιος) θα ξέρει τι γίνεται στον κώδικα και δεν θα ψάχνει να βρει ¨τι εννοούσε ο ποιητής" :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...