Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες,

Μετά από δύο αλλαγές ρούτερ στην οτένετ, και αφού παρουσιάστηκε και πάλι το ίδιο πρόβλημα, είπα αυτή τη φορά να μη ζητήσω αλλαγή αλλά περαιτέρω επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μπας και βρούμε άκρη. Είπα να ζητήσω και εδώ τη γνώμη σας, γιατί προβλέπω να ρίχνουν ragequit και απλά να μου το αλλάζουν :P

Συγκεκριμένα έχω το εξής θέμα:

Αρκετά συχνά, από μια φορά την ημέρα έως και πολλαπλές φορές την ίδια ώρα, ο υπολογιστής που είναι συνδεδεμένος (ενσύρματα) με το ρούτερ χάνει το ίντερνετ. Το ίδιο συμβαίνει με ένα λάπτοπ και ένα κινητό τα οποία είναι συνδεδεμένα ασύρματα. Σημαντική σημείωση, οι ενδείξεις «DSL» και Online» επάνω στο ρούτερ δεν σβήνουν ποτέ!

Το ίντερνετ επανέρχεται είτε μέσα σε δύο-τρία λεπτά, είτε καθόλου και χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση (μέσω του control panel του ή απλά τραβώντας την πρίζα) για να συνδεθώ και πάλι.

Το πιο περίεργο είναι το εξής: Αρκετές φορές που συμβαίνει αυτό (δεν το δοκίμασα σε όλες) ενώ δεν έχω πρόσβαση σε ιστοσελίδες (http) και σε downloads, το Skype λειτουργεί, ή φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Μιλάω εκείνη τη στιγμή με κολλητό, ξαφνικά δεν μου ανοίγει καμία σελίδα, του στέλνω «πάλι ψόφησε το νετ» και ότι μόνο το μήνυμα πάει, αλλά μου έρχεται κανονικά και απάντηση...

Έχω δοκιμάσει άλλη τηλεφωνική πρίζα, σύνδεση κατευθείαν στην πρίζα ή μέσω τηλεφωνικής θύρας UPS, άλλο καλώδιο, το πρόβλημα παραμένει.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Σχεδόν σίγουρα είναι κάτι on my end (από τη στιγμή που έχω αλλάξει τρεις συσκευές), απλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι παραπάνω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μιλαμε για το Speedport W724V θα σου προτεινα να βαλεις την τελευταια αναβαθμιση (037) αν δεν ειναι ηδη περασμενη. Εγω την εβαλα και μου ελυσε πολλα προβληματα σταθεροτητας. Μπορεις (αν δεν υπαρχει εδω) να την βρεις εδώ, κανοντας ομως εγγραφη για να σε αφησει να την κατεβασεις..

UPDATE: Μηπως ειναι γενικο το προβλημα οπως αναφερει ο φιλος  εδώ ???

Ελεγξε το πριν κανεις οτιδηποτε...

Επεξ/σία από goana12
Δημοσ.

α.firmware update.

β.δοκιμη με αλλο ρουτερ αν εχεις ειτε κανα δανεικο.το speedport δεν το θεωρω και τιποτα σοβαρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...