thessalonik Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Φιλε μου δεν εχω ανοιξει ποτε οθονη μονο μεχρι ενα σημειο το σακκι ικανο για να αλλαξβ μεχρι και θερμοαγωγιμη παστα, Ειανι ευκολο? Πρεπει να λυσω ολο το λαπτοπ? Πως γινεται?
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Φιλε μου δεν εχω ανοιξει ποτε οθονη μονο μεχρι ενα σημειο το σακκι ικανο για να αλλαξβ μεχρι και θερμοαγωγιμη παστα, Ειανι ευκολο? Πρεπει να λυσω ολο το λαπτοπ? Πως γινεται? Συνήθως είναι εύκολο ναι! Ξεβιδώνεις τις βίδες γύρω από την οθόνη (λογικά θα είναι πίσω από τα προστατευτικά λαστιχάκια) και ξεκουμπώνεις προσεκτικά το πλαίσιο. Στο κάτω μέρος της οθόνης θα δεις το inverter. Ψάξε και σχετικά βιντεάκια στο youtube (laptop inverter replacement πχ να πάρεις μια ιδέα). Είναι πιο εύκολο από το να αλλάξεις πάστα, από τις εύκολες επισκευές, μη σε αγχώνει 1
thessalonik Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τελεια σε υπερ-ευχαριστω!!! Θα το δοκιμασω και θα σας πω τις εντυπωσεις μου!! 1
stavros34 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Τελικά εγώ δεν είμαι τόσο τυχερός με το δικό μου λαπτοπ. Έβαλα επάνω καινούργιο ινβερτερ και μάλλον είναι η λάμπα. Λάμπα δεν μπορώ να αλλάξω οπότε πάμε για οθόνη. Έχει κανένας ρε παιδιά? Στείλτε στο inbox αν υπάρχει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα