LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δεν κοιτας τα δυο καλωδια της λαμπας μηπως εχουν κοπει και βραχυκυκλωνουν στην μεταλικη επιφανεια της οθονης;
thessalonik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Παιδια εχω ακριβως το ιδο προβλημα με το δφιλο εκει που δουελευουν τα win ξαφνικα σκοταδι, μερικες φορεε και απο την αρχη που το βαζω σε λειτουργια αλλαξα drivers αλλα παλι τα ιδια. Σας παρακαλω πειτε μοπθυ 2 πραγματα για το τι ακριβως ειναι αυτο το inverter? Ειναι καποιο εξαρτημα ρυθμιστης φωτεινοτηατος στην οθονη την ιδια ή κατι που εχει μεσα η καρτα γραφικων? Βασικα εγηω τωρα πως μπορς να καταλαβω αν φταιει η ουονη η αν φταινι η καρτα γραφικων? Θα ηθελα να μου πειτε βημα-βημα παρακαλω τι να κανω για αν το διορθωσω μονος μου, να παραγγειλω και κατι απο εσας ή απο το εβαυ αν χρειαζεται.. Ευχαριστω. Επισης ξεχασα να αναφερω πως μεσα στα Windows ενω παιζουν ξαφνικα λεει προβλημα με τον driver της καρτας γραφικων. Toshiba Satellite ειναι το λαπτοπ.
stavros34 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δεν κοιτας τα δυο καλωδια της λαμπας μηπως εχουν κοπει και βραχυκυκλωνουν στην μεταλικη επιφανεια της οθονης; Παίζει και αυτό. Θα βάλω μονοτικη ταινία στα καλώδια και θα δω. Αν όμως βραχυκυκλωνουν μέσα στην οθόνη πως θα το δω? Α και στις αγγελίες εδώ στο σαιτ δεν έχει κανένας. Αν πέσει κάτι στο μάτι σου ποσταρε το εδω σε παρακαλώ τον σύνδεσμο. Βρήκα στο ebay αλλά ακριβούτσικο. Παιδια εχω ακριβως το ιδο προβλημα με το δφιλο εκει που δουελευουν τα win ξαφνικα σκοταδι, μερικες φορεε και απο την αρχη που το βαζω σε λειτουργια αλλαξα drivers αλλα παλι τα ιδια. Σας παρακαλω πειτε μοπθυ 2 πραγματα για το τι ακριβως ειναι αυτο το inverter? Ειναι καποιο εξαρτημα ρυθμιστης φωτεινοτηατος στην οθονη την ιδια ή κατι που εχει μεσα η καρτα γραφικων? Βασικα εγηω τωρα πως μπορς να καταλαβω αν φταιει η ουονη η αν φταινι η καρτα γραφικων? Θα ηθελα να μου πειτε βημα-βημα παρακαλω τι να κανω για αν το διορθωσω μονος μου, να παραγγειλω και κατι απο εσας ή απο το εβαυ αν χρειαζεται.. Ευχαριστω. Επισης ξεχασα να αναφερω πως μεσα στα Windows ενω παιζουν ξαφνικα λεει προβλημα με τον driver της καρτας γραφικων. Toshiba Satellite ειναι το λαπτοπ. Το ινβερτερ είναι ένα τσιπάκι που είναι ακριβώς κάτω από την οθόνη. Αν βγάλεις το πλαστικό της οθόνης γύρω γύρω τέρμα κάτω εκεί στους μεντεσέδες ανάμεσα θα το δεις. Είναι σαν μια μπάρα. Από την μία κουμπώνει το καλώδιο που έρχεται από την μητρική και από την άλλη βγαίνει τα δύο καλώδια που πηγαίνουν στην οθόνη. Ναι ένα από αυτά που κάνει είναι και η φωτεινότητα. Αλλά εσένα για να σου βγάζει μήνυμα στα windows σημαίνει ότι μπορεί να είναι και θέμα οδηγών. Αλλά αφού λες ότι τους έχεις περάσει σωστά και ότι σίγουρα είναι αυτοί μπορεί να έχει και κάποιο θέμα η κάρτα γραφικών. Εγώ στην θέση σου θα δοκίμαζα να αλλάξω το ινβερτερ αφού σου μαυρίζει η οθόνη και αν δεν γινόταν κάτι σημαίνει ή κάτι με τους οδηγούς ή κάτι με την κάρτα γραφικών. Μπορείς να βρεις ινβερτερ και να το αλλάξεις πολύ εύκολα είτε ψάχνοντας εδώ στο ινσομνια στις αγγελίες ή στο ebay.
thessalonik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μπορουμε να διαπιστωσουμε αν φταιει η καρτα γραφικων πριν προχωρησω σε παραγγελια inverter? Oι drivers σιγουρα δεν φταινε, οτι και να βαλω παλι μαυριζει, πολλες φορε με το ξεκινημα του υπολογιστη. Τοshiba Satellite ειναι. Πως μπορω να βρω μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ για να δω πως ειναι και ποσο κοστιζει?
stavros34 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Έτσι είναι περίπου. http://m.ebay.com/itm/400718875821?nav=SEARCH Τώρα πρέπει να δεις ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις και να ψάξεις για το δικό σου λαπτοπ. Αφού σβηνει η οθόνη κατά 90% φταίει το ινβερτερ.
thessalonik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Α δεν ειναι ακριβο, Toshiba Satellite L550D ειναι το ακριβες μοντελο. Μπορω να το βρω καπου απο Ελλαδα φιλε? Και αν ναι θα ειναι σχετικα ευκολο να το περασω? Εχω ανοιξει αρκετα λαπτοπ αλλα ποτε δνε εχω βγαλει οθονη μεχρι τωρα.
stavros34 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Κανε μια αναζήτηση στο YouTube και θα δεις πως το αλλάζεις. Είναι πολύ εύκολο αν πιάνουν τα χέρια σου.
thessalonik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ναι θα το ψαξω. Αλλα ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ειναι το ινβερτερ και οχι η καρτα γραφικων? Πως θα βεβαιωθουμε τι απο τα 2 ειναι το προβλημα?
stavros34 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Σίγουροι για το αν είναι η κάρτα γραφικών το λάθος δεν μπορούμε να πούμε και ειδικά από απόσταση. Ρισκάρεις εγώ έτσι θα έκανα να πάρω το ινβερτερ θα το άλλαζα και θα έβλεπα. Απλά για να σου λένε τα Windows ότι υπάρχει θέμα drivers από την κάρτα πρώτα θα έψαχνα να δοκιμάσω από λειτουργικό πλευρά τι μπορεί να φταίει. εγώ θα έκανα και ένα φορματ μήπως και αλλάξει κάτι.
thessalonik Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εκανα και φορματ φιλε Σταυρο αλλα ακομα και μετα απο αυτο το ιδιο συμβαινει. Και drivers που αλλαζω ξαφνικα μαυριζει, και μερσα στα windows αλλα πολελς φορε και την ωρα που ξεκινα ο υπολογιστης.
zio10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εκανα και φορματ φιλε Σταυρο αλλα ακομα και μετα απο αυτο το ιδιο συμβαινει. Και drivers που αλλαζω ξαφνικα μαυριζει, και μερσα στα windows αλλα πολελς φορε και την ωρα που ξεκινα ο υπολογιστης. Δούλεψέ το σε εξωτερική οθόνη για να δεις τι γίνεται, αν στην εξωτερική δουλεύει σωστά τότε δεν είναι κάρτα γραφικών. Πας για οθόνη ή inverter
stavros34 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δούλεψέ το σε εξωτερική οθόνη για να δεις τι γίνεται, αν στην εξωτερική δουλεύει σωστά τότε δεν είναι κάρτα γραφικών. Πας για οθόνη ή inverterΚαι μάλλον inverter το πιο πιθανό. Γιατί η οθόνη ή θα δείχνει ή όχι (σστις περισσότερες περιπτώσεις) 1
zio10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Και μάλλον inverter το πιο πιθανό. Γιατί η οθόνη ή θα δείχνει ή όχι (σστις περισσότερες περιπτώσεις) Είναι και φτηνότερο οπότε συμφέρει έτσι κι αλλιώς να δοκιμαστεί αυτό πρώτα
thessalonik Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δούλεψέ το σε εξωτερική οθόνη για να δεις τι γίνεται, αν στην εξωτερική δουλεύει σωστά τότε δεν είναι κάρτα γραφικών. Πας για οθόνη ή inverter Επαιξε 5 ωρες ταυτοχρονα δειχνοτνας και στην οθονη του λαπτοπ αλλα και στην εξωτερικη οθονη. Μεχρι στιγμης δεν εσβησε το μηχανημα. ανα μαυρισει παω για αλλαγη inverter παιδια? Toshiba Satellite L550D ειναι το ακριβες μοντελο. Μεπορειτε να μου πειτε απο που πρπει αν το παραγγειλω?! Ελπζιω να μην ειναι ακριβο.
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Επαιξε 5 ωρες ταυτοχρονα δειχνοτνας και στην οθονη του λαπτοπ αλλα και στην εξωτερικη οθονη. Μεχρι στιγμης δεν εσβησε το μηχανημα. ανα μαυρισει παω για αλλαγη inverter παιδια? Toshiba Satellite L550D ειναι το ακριβες μοντελο. Μεπορειτε να μου πειτε απο που πρπει αν το παραγγειλω?! Ελπζιω να μην ειναι ακριβο. Για να πάρεις σίγουρα το σωστό inverter πρέπει να ανοίξεις το περίβλημα της οθόνης και να δεις τον κωδικό μοντέλου που γράφει πάνω το παλιό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα