stavros34 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μου έφερε ενας φιλος το λαπτοπ του ενα Amilo Li 3710 το οποιο ενω ανοιγει κανονικα μετα απο ενα λεπτο χαμηλωνει (σχεδον μαυριζει) η οθονη και δεν φαινεται τιποτα. καμια γνωμη του τι να εχει? εγω νομιζω οτι εχει θεμα το ινβερτερακι της οθονης αλλα εχω να προσθεσω οτι το λαπτοπ δουλευει χωρις μπαταρια και το τροφοδοτικο του (ο φορτιστης δηλ) ειναι με χιλια δυο μπαλωματα με μονοτικες και τετοια.Υπαρχει περιπτωση να χαμηλωνει η φωτεινοτητα λογω ρευματος?
Man2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ποτέ δεν πρέπει να δουλεύει ο φορητός χωρίς μπαταρία, μια υπέρταση στιγμιαία απο το τροφοδοτικό να φύγει λόγω βλάβης και χαιρετάς την μητρική ή της αφήνει κουσούρι. Δοκίμασε με μπαταρία αν έχει και φόρτισε την, αν δεν έχει δοκίμασε με κάποιο ανθρώπινο φορτιστή αν και όπως το περιγράφεις υπάρχει άλλο θεμα. Το πρόβλημα με τα inverter είναι οτι ή δουλεύουν ή δεν δουλεύουν, δεν μου έχει τύχει να δουλεύει για λίγο. 1
stavros34 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δεν εχει μπαταρια. Και αντε να βρω και φορτιστη....Λες δηλαδη να μην ειναι θεμα inverter? Εμένα μου εχει τυχει παρομοιο προβλημα με αλλο υπολογιστη και μολις αλλαξα το ινβερτερ φωτιζε κανονικα η οθονη.
CMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ποτέ δεν πρέπει να δουλεύει ο φορητός χωρίς μπαταρία, μια υπέρταση στιγμιαία απο το τροφοδοτικό να φύγει λόγω βλάβης και χαιρετάς την μητρική ή της αφήνει κουσούρι. Δοκίμασε με μπαταρία αν έχει και φόρτισε την, αν δεν έχει δοκίμασε με κάποιο ανθρώπινο φορτιστή αν και όπως το περιγράφεις υπάρχει άλλο θεμα. Το πρόβλημα με τα inverter είναι οτι ή δουλεύουν ή δεν δουλεύουν, δεν μου έχει τύχει να δουλεύει για λίγο. Το ίδιο θα συμβεί ακόμα και αν έχεις μπαταρία, μιας που όλα πρώτα περνάνε από το κύκλωμα τροφοδοσίας. Άσε που σε ένα laptop τέτοιας ηλικίας σίγουρα η μπαταρία δεν θα λειτουργεί, Πάντως για το πρόβλημα, δοκίμασε για αρχή να αλλάξεις drivers στην κάρτα γραφικών μήπως και είναι αυτό το πρόβλημα. Αλλιώς θα είναι είτε το inverter είτε η λάμπα της οθόνης.
stavros34 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αλλιώς θα είναι είτε το inverter είτε η λάμπα της οθόνης. Λάμπα οθόνης? Πως την αλλαζεις και την πουλανε σε ebay και τετοια?
zio10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Λάμπα οθόνης? Πως την αλλαζεις και την πουλανε σε ebay και τετοια? Πουλάνε αλλά είναι φασαρία, καλύτερα να αλλάξεις όλη την οθόνη!
stavros34 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αρα την αγορα για inverter δεν την γλιτωνω για δοκιμη... Επανεγκατασταση τους οδηγους πως να τους κανω αφου μαυριζει η οθονη και δεν βλεπω την τυφλα μου? αν συνδεσω τον υπολογιστη στην τηλεοραση θα παιζει κανονικα ε?
CMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Βασικά μπορείς να δοκιμάσεις απλά μπαίνοντας σε safe mode που δεν λειτουργεί η κάρτα. Δες αν μαυρίζει.
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εισαι και μακρια εχω πολλα inverter απο Siemens που λογικα εχω και για το δικο σου και θα μπορουσαμε να το δουμε.
zio10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αρα την αγορα για inverter δεν την γλιτωνω για δοκιμη... Επανεγκατασταση τους οδηγους πως να τους κανω αφου μαυριζει η οθονη και δεν βλεπω την τυφλα μου? αν συνδεσω τον υπολογιστη στην τηλεοραση θα παιζει κανονικα ε? Ναι σε εξωτερική οθόνη θα παίζει κανονικά. Αν όχι έχεις πιο σοβαρό πρόβλημα έτσι κι αλλιώς!
stavros34 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Παίζει σε εξωτερική οθόνη κανονικά. Μόλις άνοιξα την οθόνη και βγάζω και βάζω το κούμπωμα στο ινβερτερ και μένει η οθόνη για 10 δεύτερα ανοικτή και μετά σβήνει. Ακούγεται όμως ένα τσιρτσιρ δεξιά τέρμα στην οθόνη και εκεί που μπαίνουν τα καλώδια για την λάμπα ζηματαει από ζέστη. Λέτε να είναι η λάμπα ή όλα καίνε εκεί?
Man2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αν κάνει "τσάφ" είναι η λάμπα, συμφέρει να την αλλάξεις αλλά θέλει λίγο δουλίτσα. Και όπως έιπα και πρίν, το νου σου στην μπαταρία.
stavros34 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 δεν κανει τσαφ και σβηνει. κανει οπως ενωνεις δυο καλωδια ρευματος. τσιρ-τσιρ κανει. τελος παντων θα αγορασω απο ebay δεν το γλιτωνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα